Tämän vuoksi en käytä misellivettä meikin poistoon

Mitä on kuvassa?

Siinä on läjä vanulappuja jotka kuluvat kun meikin poistaa ”tehokkaalla, nopealla ja näppärällä” misellivedellä.

 

”Uskomattoman helppo tapa poistaa meikki ja puhdistaa iho miellyttävällä tavalla ilman huuhtelua”.

Just – jos on aikaa seistä hinkkaamassa naamaansa alkaen seitsemän vanulapullisen verran tätä ihmeainetta ja kuluttaa samalla 5 + minuuttia aikaa. (Tämän verran lappuja ja aikaa minulla menee kevyen arkimeikin poistoon, nyt ei vielä puhuta edes kunnon meikistä.)

Itse kyllä keksin nopeampia ja helpompiakin tapoja – kuten nyt vaikka hieroa kasvoihin puhdistusvaahtoa ja huuhtoa iho. Kaksoispuhdistus öljyllä + vaahtoputsarillakin sujuu nopeammin kun misellivesipuhdistus.

En ole koskaan ymmärtänyt miselliveden ”nopeutta” ja ”tehokkuutta”. En puhu pelkästään Garnierin misellivedestä, se sattui vain pääsemään tähän juttuun misellien edustajaksi koska on kaikkien tuntema ja kuuluu varmasti Suomessa suosituimpiin misellivesiin. En ymmärrä misellivettä meikinpoistajana ylipäänsä, oli merkki mikä hyvänsä.

Se ei vain puhdista meikkiä nopeasti eikä todellakaan vaivattomasti.

Tiedän, että en ole kokemukseni kanssa ainoa.

Vedettömyys ja huuhtomiselta säästyvä ”vaiva” ei ole niin loistava etu että valitsisin meikinpoistotavaksi tämän aikaavievän ja ihoa mekaanisesti rasittavankin tyylin. Vanulappu lapun jälkeen iholta yhä vain liukenee meikkiä. Postauksen esimerkkipuhdistuksissa olen poistanut erittäin kevyen meikin johon ei edes kuulu pohjustajaa, aurinko- ja poskipunia. Silti kasvomeikin puhdistukseen saa kulumaan kuusi vanulappua. Enkä ollut tuon kuudennenkaan kohdalla ihan vakuuttunut siitä oliko lappu ihan täysin puhdas. Tässä vaiheessa luovutan ja huuhdon kasvot lopuksi vedellä koska iholla ei ole sitä raikasta ja puhdasta tunnetta jota kasvojenpesulla tavoittelen.

Saako joku ihonsa täysin puhtaaksi meikistä ja liasta misellivedellä käyttämällä vain yhtä tai kahta vanulappua? Ilmoittautukaa! :)

Ihmettelen myös tuotteeseen liittyvää ristiriitaista viestintää – markkinointitekstit kertovat tuotteen poistavan kaiken meikin ja lian, mutta aina kun kuulee jonkun ihonhoidon tai meikkitaiteen ammattilaisen puhuvan misellivesistä, tuotteeseen viitataan esimerkiksi tavaratalojen meikkikeikoilla käytettävänä ”pikaputsarina” jota voi käyttää satunnaisesti, mutta joka ei sovi ihon säännölliseen puhdistukseen tai ainoaksi puhdistustuotteeksi.

Ymmärrän jos miselliveden tarjoamaan kompromissiin päätyy silloin tällöin tilanteissa joissa vettä ei ole saatavilla  (- paitsi että en ymmärrä ihan silloinkaan, sillä itse valitsisin siinä tilanteessa meikinpoistoliinat :D) mutta onko misellivedellä paljon myös sellaisia ystäviä, jotka käyttävät sitä ainoana putsarinaan päivittäin ja jatkuvasti? Koko meikin poistoon?

Jos ei ole, ja muutkin ovat todenneet miselliveden lupaukset katteettomiksi, miksi valmistajat yhä toitottavat niitä?

”Effectively lifts up makeup” lupaa jopa luonnonkosmetiikan hellävarainen ja kosteuttava misellivesi. Me thinks not.

Ei misellivesi täysin huonokaan keksintö ole. Kyllä se johonkin kelpaa.

Misellivesi on oikein hyvä aamuputsari – siis meikittömän ihon puhdistaja jolla pyyhkäisen iholta hien ja yön aikana pintaan punkeneet rasvat. Siihen se on onnen omiaan. Mutta tähän hommaan käytän mieluummin ainesosiltaan hoitavampaa misellivettä kuin Garnieria, kuten hiljattain esittelemäni erinomaista L300:aa tai luonnonkosmetiikan puolelta Mádaraa tai Estelle & Thildiä.

Ettei nyt Garnier näyttäytyisi pelkästään parjattuna tässä postauksessa, niin kerron, että on se tosi hyvä yhdessä asiassa; silmämeikin poistossa, johon joka tapauksessa käytän erillistä tuotetta vanulapun kautta. Kaikki misellivedet eivät minulla toimi silmämeikin poistossa mutta Garnier toimii, eikä kirvele yhtään. Tässä ominaisuudessa voin ostaa sitä uudestaan ja uudestaan, mutta kasvomeikin puhdistan muilla keinoin, kiitos.
Kuka on samaa mieltä misellivesistä? Kuka on eri mieltä? :)

kauneus ihonhoito
Kommentit (116)
  1. Samaa mieltä. Aamuisin putsaan misellivedellä tai jos tuntuu että iho ei vaan puhdistu edes kaksoipuhdistuksen jälkeen kunnolla niin sitten viimeistelen misellivedellä. Itse tykkään Garnierin keltaisesta ja Madaran misellivedestä. Garnier erityisesti pyyhkäisee iltaisin viimeisetkin vedenkestävän meikin jämät pois hyvin.

  2. Itse olen käyttänyt jo pitkään misellivettä (Mossalle peukku!), nimenomaan kasvojen aamuputsaukseen tai ylipäätään meikittömän kasvojen pikapuhdistukseen. Meikinpoistoa joskus kokeilin misellivedellä mutta ei vakuuttanut yhtään! Hätätilanteessa varmasti oivallinen mutta ei jokapäiväisessä käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *