Tämän aamun muodonmuutos

Tänä aamuna taiottiin flunssanaamaa jälleen hehkuvaksi.

Meikki_sunnuntai15062014_beforeafter

Kyllä meikki vain saa ihmeitä aikaan. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikkiin käytetyt tuotteet. Kaikki saatu blogin kautta.

Kasvoilla sekoitus Yves Rocherin Youthful Glow -meikkivoidetta ja Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjää (sävy 10 Honey Glow). Voidemaisten poskipunien jäätyä mantereelle käytin poskipunana huulikiiltoa Dr. Hauschkan vanhasta Summer Impressions -kesäpaletista (ei kuvassa).

Huulilla sekoitus Yves Rocherin kuparin sävyistä voidemaista luomiväriä sävyssä #11 Cuivre ja MACin vaaleankeltaista (!) Lipglass-huulikiiltoa sävyssä Bright Side. Luomilla pohjustuksena samainen voidemainen kuparinpunertava luomiväri kuin huulilla, Yves Rocherin #11 Cuivre, ja sen päällä saman sävyistä puuteriluomiväriä YR:n kesäpaletista.

Sisärajaus Yves Rocherin jumboluomivärikynällä, sävy Bleu Méditerranée (tuttu eilisestä postauksesta). Pysyy sisärajauksenakin täydellisesti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sisävalossa otetussa kuvassa ihon sävy on luonnollisempi ja vähemmän punainen. Tässä en ollut vielä lisännyt turkoosia sisärajausta. Sillä sai meikkiin kyllä just sen kivan kesäextran! :)

Tuon YR:n turkoosin kynän sävy mätsää muuten ihan yksi yhteen mun rantamekon kanssa! :) (…en tosin tänään ole rantaan menossa kun olen vielä kipeä, mutta laitoin mekon kuvaa varten ;)).

Kommentit (23)
 1. Hyvältä näyttää. Laitoitko aurinkopuuteria koko kasvoille?

  1. En laittanut aurinkopuuteria kasvoille ollenkaan (käytin ainoastaan silmämeikissä), sillä halusin ihosta mahdollisimman ”kostean” ja meikittömän näköisen = ei mitään jauhemaista tuotetta. :)

   1. Selvä, tuo meikkirivin vasemmanpuolimmainen Lumenen tuote vain vaikuttaa aurinkopuuterilta. :)

    1. Kyllä se aurinkopuuteri onkin. :) Käytin sitä silmämeikissä, siksi se on mukana kuvassa.

     1. Ahaa. En ilmeisesti lukenut tarpeeksi tarkasti. :) Yritin hakea tuota tuotetta kasvojen meikkaus -osiosta. :)

 2. Moikka!
  Mitä mieltä olet Yves Rocherin Youthful Glow meikkivoiteesta? Millaiselle iholle se sopii parhaiten? :)

  1. Siinä on tosi kosteuttavan tuntuinen, pehmeän voidemainen koostumus ja jättää ihon sellaiseksi himmeän-kuulaaksi, ei mitenkään ”mega”valoaheijastavaksi. Sopii normaalista kuivalle iholle, en suosittelisi rasvoittuvaan taipuvaiselle.

   Vaikea sanoa kokonaisuudessaan mitä mieltä olen, kun itse kuitenkin tykkään henkilökohtaisessa käytössä eniten mineraalipohjasta, mutta jos joku kysyisi hyvää, edullista kosteuttavaa meikkivoidetta vähän kuivemmalle iholle, niin suosittelisin tätä. Tässä on kuitenkin enemmän peittoa kuin vaikkapa Lumenen Hydra Dropsissa (joka myös on edullinen ja kosteuttava meikkivoide). Tein tällä Julienkin meikkipohjan ja pinnasta tuli tosi kaunis, kyllä mä pidän tätä hintalaatusuhteeltaan oikein hyvänä ja toimivana meikkivoiteena. Mutta itse en ottaisi jatkuvaan käyttöön koska olen mineraalityttö. ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *