Talven kaunein päivä

Puin tänään päälle kolmet housut ja viisi kerrosta paitoja ja takkeja ja lähdin ulkoilemaan. Ulkona oli 19 astetta pakkasta ja repussa glögitermos.

Kun seuraavan kerran katsoin kelloa olin viihtynyt ulkona 4,5 tuntia. Osaan ainakin pukeutua. :) Kotiin päästyä hieroin vasemman jalan kaksi varvasta taas eloon ja keitin ison mukin kaakaota. Ihana päivä :)

Kuopio Puijo on minulle sama kuin Pyynikki monelle tamperelaiselle. Paitsi että kuopiolaiset tietävät, että Puijolta on ehkä vieläkin hienommat maisemat..! ^_^ Nooh eipäs vertailla, kummatkin ovat upeita paikkoja – hienoja ulkoilualueita melkein kaupungin sydämessä. Puijon Tornissa voi nauttia kahvit vieläkin korkeammalla kuin  Pyynikin Näkötornissa :)

Kuopiolaiset – menkäähän Puijolle ^_^<3 Jos ette vielä ole tänä talvena olleet :)

Kosmetiikkaosuus:

Mitä kasvoilla tänään pakkassuojana? Vain The Ordinaryn superkosteuttava Natural Moisturising Factors + HA -voide. Hyvin toimii :)

Kommentit (6)
  1. Aivan ihania kuvia! Pakko myöntää, että vaikka olen asunut Kuopiossa jo vuosia ja käynyt kesäisin lukemattomia kertoja Puijon lenkkipoluilla, en ole kertaakaan käynyt siellä talvella. Olen kuvitellut, että siellä on talvisin pelkästään hiihtolatuja. Ilmeisesti kävelyreittejäkin on? Pakko päästä käymään tuolla pikapuoliin.

    1. Siellä on ylläpidettyjä luontopolkuja talvellakin :) Ei varmaan yhtä paljon kuin kesäisin mutta riittävästi monen päivän talvipuijoiluun ^_^ <3 Puijon Tornin henkilökunta tiesi kertoa, että poluilla voi myös maastopyöräillä ja pari pyöräilijää onkin tullut vastaan :)

      (Puijon Tornin ravintola ja Puijon majahan sulkivat nyt jouluna vuokrakiistan seurauksena ja torni avautui taas 3.1, mutta ilman ravintolatoimintaa. Tällä hetkellä Puijon tornin palveluita pyörittää Puijon kehittämisyhdistys. Saa sieltä sentään kahvia ja maisemat ovat tietysti upeat ravintolalla tai ilman :D)

  2. Tosi kauniita kuvia, kyllä Suomen talvi vaan on hieno :)

    1. Niin on <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *