Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tallinna

Olisin tänään päässyt Lumenelle kokeilemaan oman luomivärin valmistusta.

Se jäi sitten väliin. Valitsin Tallinnan.

Yhdistimme miehen työmatkan, miehen synttärit ja, noh, tilaisuuden syödä hyvin ja edullisesti.

Ja voidaanhan täällä juhlia Karkkipäivänkin synttäreitä! :D

idTallinna_1704_IMG_5840 Tallinna_1704_IMG_5816 Tallinna_1704_IMG_5818 Tallinna_1704_IMG_5824 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaunis Tallinna! Jossa en olekaan vieraillut kunnolla sitten vuoden… hmm, 1996? Viimeksi huristin marraskuussa keskustan läpi taksilla satamasta bussiasemalle matkalla Riikaan, mutta jalkaisin en ole Tallinnassa liikkunut sitten 90-luvun. Oli jo aikakin.

Onko joku teistä sattunut syömään Neh’issä? Olemme yrittäneet varata sinne pöytää ja kysyä lihattomasta maistelumenu-mahdollisuudesta, ilman vastausta. Tuo paikka ”Endless menuineen” kovasti kutkuttelisi kumminkin.

Tässäpä tällaiset nopeat fiilisterveiset! :)

P.S. Miestä nauratti ihan pikkuisen kun hänen iälleen perustettiin tämän postauksen seurauksena ketju muuan keskustelupalstalle (vaikea arvata mille ;D) ”Täyttääkö Mr. Karkkipäivä 50 vuotta?” ”Joo täyttää, varma tieto”.

No, Tallinnassa vietetään nyt sitten ilmeisesti 51-vuotisjuhlia :D

P.P.S. Täytyy myöntää että jäi se luomiväri-juttu kyllä vähän harmittamaan…

Kommentit (21)

 1. Arlene

  ”Miestä nauratti ihan pikkuisen kun hänen iälleen perustettiin tämän postauksen seurauksena ketju muuan keskustelupalstalle (vaikea arvata mille ;D) “Täyttääkö Mr. Karkkipäivä 50 vuotta?” “Joo täyttää, varma tieto”.” *repskops* kiitos päivän nauruista.

  Näyttääpäs Tallinna kivalta, en oo itte koskaa käynyt siellä, mut se(kin) on tuossa ”paikat, joissa haluan käydä”-listalla :)

  • Sanni

   *repskops* kiitos päivän nauruista.

   Kyllä meitäkin nauratti :D En nyt itsekään julista olevani mikään matematiikan nero mutta kyllähän postauksessa ihan selvästi kävi ilmi paljonko mies täyttää :D

   Ylipäänsä pikkuisen huvittavaa että bloggaajan miesystävän ikää täytyy pohtia oman ketjun voimalla….. ;)

 2. liisa

  Ihanaa Tallinnaa! Nauti!

  Myös F-hoone on edullinen, mutta hieman rough..Jos jostain syystä käyt Prismassa tai Kaubamajassa (ooh!) kosmetiikkapuolella tsekkaa Puhas Lootus-niminen markettisarja. Tosi edullinen ja kasvovedet ja sellaiset kovin halpoja. Virolainen Joik on oma suosikkini (luonnonkosmetiikkaa) ja ranskalaista Cattieria ja Bourjoisia tuon aina:).. bien à toi!

  • Sanni

   Mies oli jo käynytkin tuolla F-Hooneessa ja tykkäsi. :)

   Kiitos Puhas Lootus -muistutuksesta, joku siitä vinkkasikin Riika-postausten yhteydessä :) Kaubamajaan olen suuntaamassa tänään.

 3. Jonttu

  Vau mikä Sanni ensimmäisessä kuvassa! Olet minun pukeutumisinspis forever. :)

  • Sanni

   Jonttu…! ^_^

 4. sussukka

  ihanat saappaat; oletko mistä ostanut? :) ja niin keväisen pirtsakka kuva muutenkin :)

  • Sanni

   Saappaat ovat Dinskosta, olisinkohan ostanut kolme vuotta sitten :) Ikä näkyy jo kiitettävästi ^_^

 5. Eekku

  Tallinnaan ois kiva taas päästä viime kerta tais olla viime syksynä

  • Sanni

   Mä olin eilisillan kävelyllä ihan monttu auki kaupungin kauneudesta… On se vain käsittämätöntä että ei tarvitse kuin ”soutaa lahden yli” ja edessä on aivan erilaista kaupunkiestetiikkaa kuin Suomessa….

 6. mmmmmmm

  Tuosta Neh-nimisestä ravintolasta en osaa kyllä sanoa, mutta toinen ihana paikka on Leib Resto ja Aed. Oletteko käyneet siellä? :)

  • Sanni

   Ei olla käyty tuolla Leib Resto & Aedissa. Vaikuttaa kiinnostavalta ja näkyy olevan #9 TripAdvisorin Tallinnan ravintola-arvosteluissa :)

   Paikan ainoa kalaruoka on turskaa, joten sillä perusteella Leib jäänee kuitenkin väliin tällä reissulla. Söin nimittäin jo eilen pääruoka-turskan. :)

 7. Tiia

  Paljon Onnea Mr.Karkkipäivälle ja tietenkin myös Karkkipäivälle!

  • Sanni

   Kiitämme :)

 8. Mielekäs miellekartta

  Nuo ikäarvailut ovat kyllä ihan naurettavia. :D On hyvin outoa, että keskustelupalstalla jaksetaan ihmetellä asioita, joista ei mitä ilmeisemmin tiedetä mitään, mutta eivät tällaiset ikäihmettelyt ole kivoja tosielämässäkään. Juuri eilen eräs mummo lähestyi minua ja sulhastani lähestulkoon sormeaan helistäen ja sanoi: ”Nyt oli kyllä pakko tulla kysymään, onko tällä tytöllä kaikki hyvin, kun niin paljon vanhemman miehen kanssa liikkuu. Mä näin heti, että tässä asetelmassa on nyt jotain pielessä. Liberaali mä kyllä oon, mun amerikkalainen ex-mieskin paljastui transvestiitiksi.” No hyvähän hänen sitten on arvailla, millainen mies kenellekin sopii ja minkä ikäinen mies on. :-D

  • Sanni

   Nuo ikäarvailut ovat kyllä ihan naurettavia. :D On hyvin outoa, että keskustelupalstalla jaksetaan ihmetellä asioita, joista ei mitä ilmeisemmin tiedetä mitään

   Sanopa muuta :)

   Ei herranjestas tuota sun kokemaa…! Mikä ihmisiä vaivaa :-0

 9. elinamanda

  Voi miten jännältä kuulostaa toi luomivärijuttu! Ehkäpä siihen vielä tarjoutuu mahdollisuus myöhemmin. :)

  Muuten, bongasin eilen Sokoksella Isadoran uudet luomivärinelikot, ja pikaisen hiplailun perusteella innostuin tosi kovasti! Löytyi maanläheisiä ruskeita sekä lämpimänä, viileänä että mattana, ja niiden lisäksi myös kirkkaita värejä. Kaikki värit, mitä nopsaan kokeilin kämmenselälle, olivat ihan superpigmenttisiä ja -kermaisia. Vaikutti tosi kivoilta paleteilta. Ootko sattumalta itse päässyt vielä näkemään niitä, ja jos oot nii onko niissä sun mielestä mitään ihmeellistä, vai innostuinko tyhjästä? :D

  • elinamanda

   Aa, google selvensi, että paleteissa on samat sävyt, kuin vanhoissakin nelikoissa, mutta värien koostumus ja pakkausdesign vaan on päivitetty. Eli siinä mielessä ”uudet” lienee väärä sana, ”uudistuneet” kenties parempi. :)

   • Sanni

    En ole itse vielä edes nähnyt noita uusia paletteja :) Tai jos olenkin kulkenut IsaDora-telineen ohi myymälässä, niin ilmeisesti on jäänyt havainnoimatta uusi design. Mutta hienoa kyllä jos ovat oikeasti päivittäneet myös koostumuksen, noissa IsaDoran kvarteteissa on nimittäin aina ollut hyvin epätasainen laatu ja jotkut niistä ovat olleet todella harmillisen heikkopigmenttisiä ja kuivia.

 10. Marru

  Mikä kamera sulla on tällä hetkellä käytössä?? :)

  • Sanni

   Canonin 6D ja käsilaukkukamerana Olympuksen E-PL5. Tallinnassa mukana kummatkin :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.