Taika – kotimaista luonnonkosmetiikkaa kaikille

Whaa, nyt tästä saa viimein puhua..! 😍

Suomeen lanseerataan syksyllä uusi, markettihintainen Cosmos Ecocert -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan nimi on Taika.

Mikä tämän sarjan lähestymistavasta tekee erilaisen muihin lukusiin markkinoilla jo oleviin kotimaisiin luonnonkosmetiikkasarjoihin, on sen hintapiste ja saatavuus – Taika on ensimmäinen kotimainen ekosertifioitu sarja jota tulee saamaan päivittäistavarakaupoista; niin tavarataloista kuin isoista ruokamarketeista.

Taika on itse asiassa samalla asialla kuin saksalainen Thomas Haase Lavera-brändin kanssa aikoinaan – Taika halua tehdä eettisistä ja kestävän kehityksen mukaisista kosmetiikkavalinnoista helppoja ja mahdollisia kaikille. Helppoja siten, että tuotteet ovat saatavilla samalla reissulla kun ostetaan maitoa ja leipää, ja mahdollisia siten, että hinta ei nouse ostoesteeksi.

Ilokseni olen itsekin saanut olla mukana Taika-projektissa vuodenvaihteesta lähtien, ja olen päässyt tutustumaan syksyllä lanseerattaviin tuotteisiin ensimmäisten joukossa.

Ensimmäiset Taika-tuotteet ovat hellävarainen (ja aika ihana..!) puhdistusgeeli, misellivesi, päivä- ja yövoide, silmänympärysvoide, vartalovoide, suihkugeeli, käsisaippua sekä käsi- ja jalkavoide.

Ensimmäiset Taika-tuotteet tulevat kauppoihin syyskuussa. Julkisuuteen Taika pääsi viimein eilen pre-lanseeraustilaisuudessa, jossa Taikan saapumisesta uutisoitiin medialle ja myyntisektorin edustajille.

Sarjaa on kehitetty jo kaksi-kolme vuotta ja voiteet on kertaalleen formuloitu uudelleenkin, kun tiimi ei ensimmäisen version kohdalla lopulta ollut täysin tyytyväinen koostumuksiin. Vaikka Taika on edullinen sarja, ainesosat ovat laadukkaat ja tuotteissa on mm. käytetty paljon kokonaisia kasviöljyjä. Tuotteet ovat myös vegaanisia sekä alkoholittomia. Ne valmistetaan Vantaan Piispankylässä.

Edullisen hinnan mahdollistaa päivittäistavaran myyntikanava; iso volyymi = halvat hinnat. (Sehän on mm. Mossankin idea Mádara-isosiskoon verrattuna – Taika tosin tulee olemaan vielä Mossaakin edullisempi.)

Olen kyllä aika innoissani Taikasta..! Puhumattakaan siitä, että olen tällä hetkellä todellakin unelmieni työssä – saan työskennellä kotimaisen ekosertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan parissa 😍 Kuinkahan kauan olen haaveillut tällaisesta mahdollisuudesta…

Taikaa valmistaa Transmeri Oy, ja kesäkuusta lähtien olen minäkin, sekä muut Nordic Health Systemsin työntekijät, transmeriläisiä, kun NHS fuusioituu Transmeriin. Tällaista uutta jännää on tapahtumassa työelämässäni, enkä voisi olla odottavaisempi ja innostuneempi..!

Mitä mahdollisuuksia suuri talo huikeine kontakteineen tuokaan… ja talossa oma Ecocert-sertifioitua kosmetiikkaa valmistava tuotantolaitos 👍 Olen jo hiippaillut tehtaan käytävillä jahtaamassa kemistejä kysymyksineni… :D Voitte vain arvata, millaisen tietoherhiläisen maineen tulen Piispankylän tehtaalla saamaan… 😅 Ainakin voin pian vastailla teidänkin kinkkisiin kemian kysymyksiin entistä paremmin :)

Ihan mahtavaa!

Taika – nyt jo vähän enemmän kuin 19 seuraajaa :)

Ja hei, seuratkaa Taikaa sosiaalisessa mediassa niin pysytte kärryillä missä lanseerauksen kanssa mennään! Taikalla on toistaiseksi Instagram-tili, Facebook-sivu on tulossa.

Uskallan luvata, että Karkkipäivän lukijatkin varmasti saavat tilaisuuden testailla Taikaa ensimmäisten joukossa syksyllä, järjestän jonkin kivan kilpailun :)

Näissä fiiliksissä :)

Tällä hetkellä fiilistä nostaa myös luminen tie edessäni – istun bussissa matkalla Ivaloon, ja vaikka matkaa on takana Parkanossa rikkoutuneine junanvetureineen jo 18 tuntia, ei harmita yhtään :) Illalla saan painaa pään tyynyyn keskellä ei-mitään, majatalossa tien 92 varrella, jossain Kaamasen ja Karigasniemen välillä… Oi Lappi! ❤️

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (14)
 1. Wau!! Kuulostaa tosi kivalta. Saatko vaikuttaa tuotteisiin? Jos saat niin yritä ehdotella, että sarjaan tulisi Dermosilin Kanerva -henkinen seerumi. Sille olisi tilausta. Käytin yhden pullon Ya nauraen seerumia mutta se haju.. Ei, ei ja ei. En osta lisää, minusta se oli kamala vaikka tuote ok. Jos tuollaisen kunnon seerumin saisi edullisesti ja helposti niin varmasti olisi menekkiä.

  1. Saatko vaikuttaa tuotteisiin?

   En varmaankaan, mutta ehdotuksia saa toki itse kukin tiimiläinen antaa :) Jos minusta olisi kiinni, niin sarjassa olisi ilman muuta Kanerva-tyyppinen seerumi 🙏🏻 Sitten jos/ kun Taikan laajenemisen myötä seerumi tulee ajankohtaiseksi, aion ehdottomasti antaa ääneni emulsioseerumille :)

 2. Charming Nails
  6.3.2020, 15:02

  Hyvältä kuulostaa!! Ostan ehdottomasti jotain testiin. Täältä nimittäin puuttuu kokonaan edullinen, helposti saatava ( Tokmanni, S-Market ) ja inceiltään hyvä ihonhoitosarja. Tokmannilla on valikoimaa mutta kun incejä lukee niin tuotteet jäävät hyllyyn, esimerkkinä Hellä Mielonen joka kyllä jäi hyllyyn! Oikein muuta luonnonkosmetiikkaa en keksi mitä voisi ostaa ihan kaupasta..

  1. Tokmannilla on valikoimaa mutta kun incejä lukee niin tuotteet jäävät hyllyyn, esimerkkinä Hellä Mielonen joka kyllä jäi hyllyyn!

   Joo se veti kyllä hiljaiseksi..! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *