Taiga-suosikkituotteeni

Kaupallinen yhteistyö: Taiga Cosmetics

Tänään palataan jälleen suomalaisen Taigan maailmaan :) Esittelin inspiroivan pirkanmaalaisen Taiga Cosmetics -sarjan elokuussa, ja lupasin jatkoa suosikkituotteideni esittelyllä. Nyt on tämän jutun vuoro!

Kysäisin, olisiko tähän esittelypostaukseen mahdollista saada alekoodia, koska alemahdollisuus on aina niin kiva bonus tarjota lukijoille. ☺️ Sellainen järjestyi, ja koodilla SANNI20 saa Taigan verkkokaupassa tuotteista-20 % alennuksen 21.–25.9.

Taigan tuotteet on jaettu kolmeen linjaan, mutta niitä voi käyttää ristiin mieltymyksen ja ihon tarpeen mukaan. Osa tuotteista on hajusteettomia. Olen merkinnyt hajusteettomat tuotteet ☁️-merkillä ja omat henkilökohtaiset suosikkini ❤️-merkillä.

KAIKKI IHOTYYPIT eli periaatteessa ”normaali iho”

24-H-VOIDE -kasvovoide ❤️
BEAUTY OIL -kasvoöljy ❤️
SAVINAAMIO
PUHDISTUSGEELI
MEIKINPOISTOAINE ☁️
KASVOVESI

SENSITIVE – herkkä iho

24 H-VOIDE ❤️☁️
CHAGA-YÖVOIDE ☁️
SILMÄNYMPÄRYSVOIDE ❤️☁️
ELIXIR-SEERUMI ☁️
PUHDISTUSMAITO
HOITONESTE ❤️

ANTI-AGE – ikääntynyt iho

24-H-VOIDE ❤️
BEAUTY OIL ❤️
PHA-YÖVOIDE ☁️
SILMÄNYMPÄRYSVOIDE ❤️☁️
C-VITAMIINISEERUMI ❤️
PUHDISTUSÖLJY ❤️☁️

Haluan aloittaa voiteista..! ❤️ Kuten ensimmäisessä Taiga-postauksessa hehkutin, sarjan voiteet ovat todella hyviä. Niin hyviä, että vaikka itse suosin pääsääntöisesti öljy + seerumi -cocktaileja voiteen sijaan, Taigan voiteita on tullut käytettyä, koska ne ovat niin älyttömän miellyttävän tuntuisia. Koostumusfiilistelijä kun olen, olen vain ihastellut näiden taidokkaasti kehitettyä koostumusta.

Taigan voiteet ovat aika teknisiä ja niissä hyödynnetään ylellistä ihofiilistä luovia ainesosia, ja samalla ne ovat myös todella kosteuttavia ja hoitavia. Koostumuksissa käytetään runsaasti antioksidanttisia kasviuutteita ja marjaöljyjä, joista kaikki ovat hyvin monivaikutteisia. Vaikutukset voi tiivistää ihoa kosteuttaviksi, vahvistaviksi ja ympäristön stressitekijöiltä suojaaviksi sekä ikääntymisen merkkejä hidastaviksi.

Sensorinen elämys, hoidollinen hyöty ja esteettinen tyylikkyys yhdistyvät näissä hygieenisissä airless-purkeissa, joihin et työnnä sormiasi..! Voidetta annostellaan pienestä reiästä painamalla purkin kantta

Taigan eri 24-h-voiteiden koostumus tuntuu ihollani hyvin samanlaiselta, näissä ei ole suuria täyteläisyyseroja. Koostumus on semitäyteläinen; ei kaikkein ohuin mutta ei paksukaan.  Ero tulee vaikuttavista avainaineista.

24 H-VOIDE KAIKKI IHOTYYPIT 37,90€ / 50 ml – alekoodilla 30,32€

🌿 Avainaineet: mustikka, ratamo, ruusunjuuri, kuusi.
Tämä voide sopii Taigan voiteista parhaiten sekaiholle, kiitos antibakteerisen ja epäpuhtauksia lievittävän ratamouutteen. Myös ruusunjuurella on tulehdusta laskeva vaikutus ja samalla se uudistaa ja napakoittaa ihoa. Antioksidanttinen mustikansiemenöljy suojaa ihoa.

24-H-VOIDE SENSITIVE 37,90€ / 50 ml – alekoodilla 30,32€

🌿 Avainaineet: kaura, puolukka, mänty, kuusi.
Tämä voide sopii herkälle ja punoittavalle iholle. Kauraöljy ravitsee ja pehmentää ihoa, puolukan siemenöljy rauhoittaa ja vähentää punoitusta. Puolukan voisi sanoa olevan pohjoisen luonnon lahja punoittavalle ja helposti ärtyvälle iholle! Sen sisältämä arbutiini häivyttää myös pigmenttiläiskiä. Männynkuoriuute uudistaa, suojaa ja rauhoittaa.

24-H-VOIDE ANTI-AGE 39,90€ / 50 ml – alekoodilla 31,92€

🌿 Avainaineet: tyrni, argan, oliiviöljy, keramidit, kuusi.
Antioksidanttiset tyrni- ja oliiviöljy, ihoa uudistava arganöljy sekä pohjoisen superantioksidantti, ihon rakennetta parantava kuusen oksatyviuute yhdistyvät tässä hienostuneessa anti-age-voiteessa. Keramidit täydentävät ihon suojamuurin lipidejä vahvistaen ihon kosteustasapainoa.

Tuoksuista: Sensitive-voide on hajusteeton, Anti-age-voiteessa on miellyttävä, kevyesti marjainen ja pehmeä tuoksu ja All Skin Types -voiteessa on hieman Anti-age-voidetta raikkaampi tuoksu.

BEAUTY OIL -KASVOÖLJYT

Taigalla on kaksi kasvoöljyä, kaikille ihotyypeille ja Anti-Age. Öljysekoituksissa on käytetty vain kokonaisia kasviöljyjä sekä -uutteita, mikä tekee näistä maksimaalisesti hoitavia. Beauty Oil -öljyt eivät sisällä esteriöljyjä.

Tykkään jutella esterien merkityksestä ihonhoitotuotteissa, ja niillä on ehdottomasti paikkansa, kun halutaan esimerkiksi keventää öljyn ihotuntumaa tai rakentaa kasvovoiteeseen silkkisyyttä. Kuitenkin silloin, kun halutaan luoda mahdollisimman arvokas ja hoitava ihoöljy, käytetään vain kokonaisia kasviöljyjä, koska niissä on mukana kaikki kasvin terapeuttiset ja hoitavat ominaisuudet; antioksidantit, vitamiinit ja rasvahapot. Estereistä nämä puuttuvat.

KASVOÖLJY KAIKKI IHOTYYPIT 36,90€ / 30 ml – alekoodilla 29,52€

Kummatkin Taigan öljyt ovat aika ravitsevan tuntuisia, mutta All Skin Types -öljy on kaksikosta hieman kevyempi. Se sisältää jojoba-, argan-, hampunsiemen-, mustikansiemen- ja auringonkukansiemenöljyä sekä männyn eteeristä öljyä. E-vitamiini ja rosmariiniuute ehkäisevät öljyjen härskiintymistä. Jojoba- ja hampunsiemenöljy ovat kevyitä öljyjä ja sopivat rasvahappokoostumukseltaan loistavasti myös sekaiholle, jopa rasvoittuvalle. Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6-rasvahappoja, joista kolmonen hillitsee tulehdusta ja kutonen tasapainottaa talintuotantoa. Hampunsiemenöljy sopii myös akneiholle.

Männyn eteerinen öljy tuo tämän kasvoöljyn tuoksuun aivan ihanan metsäisen vivahteen..! 😍

KASVOÖLJY ANTI-AGE 39,90€ / 30 ml – alekoodilla 31,92€

Anti-age-kasvoöljyssä on argan-, jojoba-, kaura-, auringonkukka- ja tyrniöljyä sekä koivunlehtiuutetta. Arganöljyä on tässä cocktailissa enemmän kuin All Skin Types -öljyssä, mikä tekee Anti-age-öljystä ravitsevamman ja vahvistaa sen anti-age-vaikutusta. Myös kauraöljy tekee cocktailista hoitavamman. Tämä öljy sopii erinomaisesti myös kuivalle iholle, ja sitä voi lisätä Taigan kasvovoiteisiin, jos haluaa voiteeseen lisää ravitsevuutta ja vitamiineja.

Anti-age-öljyn tuoksussa on samaa kevyesti makeaa ja aromaattista marjaisuutta kuin 24-h-Anti-age-kasvovoiteessa.

SILMÄNYMPÄRYSVOITEET

Olen todella tarkka silmänympärysvoiteen koostumuksesta, ja minun iholleni eivät pääse liian vetiset ja ohuet tai oudon kalvon jättävät tai liian kevyesti kosteuttavat silmänympärystuotteet. Jonain päivänä vielä kirjoitan oman postauksen silmänympärysvoiteille, jossa perkaan kaikki kriteerini tälle tuotteelle..! 😄🙏🏻

Taigan silmänympärysvoiteet ovat aivan ihanan tuntuiset. Kuten kasvovoiteissa, täälläkin on nähtävissä silkkiseksi rakennettu voidepohja, johon on lisätty hoitavien aineiden tiimi. Voiteet ovat ohuita, mutta riittävän ravitsevia jättääkseen iholle miellyttävän pehmeän tunteen. Tämä on itselleni erittäin tärkeää; tässä iässä vesimäisen ohut ja ihoon täysin hulahtava voide ei enää riitä.

Kummankin silmänympärysvoiteen tuntuma on ihollani samanlainen. Käytän kumpaakin yhtä mielelläni, mutta puhtaasti ihoni tilan perusteella (ikääntynyt, ryppyinen), arganöljyä sisältävä Anti-Age-versio on iholleni parempi. Sensitive-versio sisältää rauhoittavaa puolukansiemenöljyä. Silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomat.

Ja siis: näiden hinta..!! 😮 Olen tottunut silmänympärysvoiteiden arvokkaisiin hintoihin, etenkin anti-age-linjoissa, mutta Taigan silmänympärysvoiteet ovat edullisia..! Tällä hienostuneella koostumuksella hinta voisi olla reilusti korkeampi…

EYE CREAM ANTI-AGE 27,90€ / 15 ml – alekoodilla 22,32€

Avainaineet: arganöljy, ruusunjuuri, ruiskukkauute, koivunlehtiuute, kuusen oksatyviuute, männynkuoriuute, ksylitoli, kaakaovoi.

EYE CREAM SENSITIVE 22,90€ / 15 ml – alekoodilla 18,32€

Avainaineet: ruusunjuuri, puolukansiemenöljy, ruiskukkauute, kuusen oksatyviuute, männynkuoriuute, ratamonlehtiuute, ksylitoli, sheavoi.

BEAUTY ESSENCE eli KOSTEUTTAVA KASVOSUIHKE 20,90€ / 100 ml – alekoodilla 16,72€

Essenceksi nimetty tuote on itse asiassa kasvosuihke. Tai voisiko sanoa: se on suihkemainen hoitoneste. Tämä neste ei kuitenkaan ole lainkaan paksua vaan aivan vesimäisen ohutta, mutta hoitavien aineiden pitoisuus on korkeampi kuin ”tavallisessa” kasvovedessä. Tämä suihke on myös hajusteeton.

Essence-suihketta on ollut jännä käyttää, ja suhteeni siihen on mielenkiintoinen. Mielenkiintoinen siksi, että tykkään aivan valtavasti tuotteen kosteuttavasta tunteesta iholla, mutta samalla tuote tuntuu ”epäelämykselliseltä”, koska on täysin hajuton. (Oikeasti: en haista tässä mitään! Harvoin kosmetiikkatuote voi olla näin hajuton..!)

Tässä huomaa, miten paljon tuoksut vaikuttavat ihonhoitotuotteen käyttökokemukseen :) Minulle tuoksut ovat todella tärkeitä. Yhtä lailla hajusteherkille ja -allergisille tuoksuttomuus on tärkeää. Tämä on varmasti unelmatuote hajusteherkille.

Herkkää ja ikääntyvää ihoa vahvistavassa ja kosteuttavassa minimalistisessa koostumuksessa on puolukkauutetta, glyserolia, hyaluronihappoa, glukonolaktonia ja kamomillaa. Glukonolaktoni eli PHA-happo kuorii ihoa erittäin miedosti, mikä edesauttaa hoitavien aineiden imeytymistä ja vaikutusta iholla. Taigan tuotekehitystiimiin kuuluvan Maria Kahilammen mukaan Taigan Beauty Essence on teholtaan hoitolatason tuote.

SEERUMIT

Taigalla on kaksi seerumia, joista erityisesti C-vitamiini on suosikkini. Myös herkän ihon Elixir-seerumi on hyvä, mutta koska se on hajusteeton, päästään jälleen tähän elämys-asiaan: mä tykkään tuoksuvista seerumeista..! ☺️

C-VITAMIINISEERUMI 33,90€ / 30 ml – alekoodilla 27,12€

Ohuen maitomainen Taiga-C-vitamiini-seerumi tuntuu ravitsevalta ja kosteuttavalta. Koostumus on maitomaisuudessaan harvinaisempi C-vitamiini-seerumien maailmassa, useimmat C-vitamiiniseerumit ovat nestemäisiä tai silikonipohjaisia. Minä tykkään maitoseerumeista, koska ne jättävät ihon ihanan pehmeäksi.

Taigan käyttämä C-vitamiinimuoto on vesiliukoinen askorbyyliglukosidi. Sen ohella seerumissa ihoa hellivät ksylitoli, tyrni- ja puolukkaöljy, E-vitamiini sekä Taigan suosikki-ainesosa, pohjoisen oma antioksidanttinen superstara kuusen oksatyviuute. Seerumissa on kevyen hedelmäinen tuoksu – tai sellaisena mun nenä sen aistii :)

ELIXIR-SEERUMI 29,90€ / 30 ml – alekoodilla 23,92€

Tämä herkän ja ärtyneen ihon tehokas kosteuttaja, rauhoittaja ja vahvistaja sisältää erittäin korkean pitoisuuden kuusen oksatyviuutetta seuranaan arganöljyä ja puolukansiemenöljyä. Seerumi ei kuitenkaan ole koostumukseltaan lainkaan öljymäinen vaan raikkaan fluidimainen.

Juuri tämän tuotteen kautta pääsee kokemaan hienon kuusi-uutteen vaikutukset parhaimmillaan. Kuusen oksatyviuute on ”tekee kaiken” -ainesosa joka uudistaa ihoa, hidastaa ikääntymisen merkkejä, kosteuttaa, rauhoittaa ja vahvistaa ihon rakennetta.

Viimeisenä eniten blogissani näkynyt Taiga-tuote: puhdistusöljy. Tämä on mielettömän hyvä tuote jossa yhdistyy erittäin toimiva koostumus edulliseen hintaan –  plussana tietysti vielä kotimaisuus. ❤️

TAIGA-PUHDISTUSÖLJY 20,90€ / 100 ml – alekoodilla 16,72€

Vain kuuden ainesosan hajusteeton puhdistusöljy on sopivan täyteläinen mahdollistaakseen ihon hieronnan puhdistuksen yhteydessä (jos sellaista tykkää tehdä), irrottaa meikin, lian ja aurinkovoiteet tehokkaasti ja huuhtoutuu iholta täydellisesti. Iholle jää puhdas ja pehmeä tunne vailla minkäänlaista öljyisyyttä.

Super-tuote, joka kevyen ja vähän tilaa vievän pullonsa ansiosta kulki mukanani läpi kesän reissut. Kaikki muut tuntemani yhtä hyvät puhdistusöljyt ovat sekä kalliimpia että pakkauksiltaan suurempia ja painavampia.

Jos kaipaat laajempaa tietoa Taiga Cosmetics -sarjasta, sitä löydät aiemmasta kirjoituksestani, jossa esittelen Taigan perusteellisesti:

Kotimaisen ihonhoitosarjan missiona tavoittaa myös luonnonkosmetiikan skeptikot

Mielestäni Taiga erottuu suomalaisen luonnonkosmetiikan kentällä upeasti ylellisillä ja normikosmetiikankin kuluttajaa puhuttelevilla koostumuksillaan sekä kohtuullisella hintatasollaan. Airless-pakkauksista yritys saa minulta vielä extra-kiitosta, tällaisia pakkauksia haluan nähdä enemmänkin..!

Koodilla SANNI20 saa Taigan verkkokaupassa -20 % alennuksen 25.9. saakka.

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (12)
 1. Moi,

  Olen sun innoittamana käyttänyt kesän ajan öljy+seerumi-komboa, ja tykästynyt tähän :). oon pitänyt tätä myös loogisena, kun käytössä on ollut kosteuttava seerumi. Nyt ostin kuitenkin seuraavaksi sen flow cosmetics aha & bha peeling serumin, ja mietin voiko myös sen yhdistää öljyyn . Jotenkin ”pelkään”, että öljy vie tuon tyyppisestä seerumista tehoa pois :D?

  1. Moikka nipsuuh! En yhdistäisi kuorivaan seerumiin öljyä, se voi tosiaan verottaa seerumin kuorivaa tehoa. Silloin kun kyse on kuorivasta tuotteesta, se levitetään iholle ihanteellisesti aina yksinään. :)

   Tosi kiva kuulla että olet kuitenkin löytänyt öljy + seerumi -kombon mielekkyyden, se on kyllä tähti..!

   1. Kiitos vastauksesta :). Voiko tuon seerumin jälkeen sitten odotella minuutin pari imeytymistä, ja laittaa öljyn sitten päälle :)?

    1. Voiko tuon seerumin jälkeen sitten odotella minuutin pari imeytymistä, ja laittaa öljyn sitten päälle :)?

     Kyllä :)

 2. Miten vertaisit tätä anti-age sy-voidetta L300 pro retinolin sy-voiteeseen? Hah, vaikka toisaalta mun ei ehkä pitäis ostaa sellaisia, joista tykkäät, koska en esim tykännyt Lidlin cien sy-voiteesta enkä Bybin eye plumpista. Kumpikaan ei imeydy ilman tolkuttoman pitkää hinkkaamista, jossa iho venyy ja vanuu :D edelleen musta Cliniquen all about eyes on tuntumaltaan täydellinen, se imeytyy kuin unelma. Mutta tieto ”pelkistä silikoneista” on kuitenkin vaikuttanut sen verran, etten taida sitä enää ostaa.

  Tää postaus aiheutti monia tahtomisia :) mutta kun koitan ostaa vaan tarpeeseen ja varastot on edelleen niin suuret, että tarve tullee vasta hamassa tulevaisuudessa, niin täytynee vaan fiilistellä noita ale-hintoja :D mutta sy-voide on kohta oikea tarve, niin pääsen edes jotain kivaa ostamaan.

  Tuollaisia voidepurkkeja sais olla laajemminkin.

  1. Miten vertaisit tätä anti-age sy-voidetta L300 pro retinolin sy-voiteeseen?

   Täyteläisyysaste on suunnilleen sama, mutta L300 on rakenteeltaan hitusen paksumpi. Kuvailusi perusteella veikkaan sulle sopivan paremmin vesimäisemmän sy-voidekoostumuksen. Clinique All About Eyes on geelimäinen ja levittyy eri lailla kuin voidemaiset. Taigan sy-voiteet ovat voidemaisia joten pahoin ”pelkään”, etteivät sovi sun makuun (kun nuo aiemmatkaan mun suosikit eivät ole sopineet sulle 😀).

   Patykan Youthful Lift Eye Cream voisi olla sulle hyvä. Se ei ole geelimäinen mutta hyvin ohut ja raikas verrattuna näihin ”rehellisen voidemaisiin”. Mä en itse tykkää geelimäisistä sy-voiteista eivätkä ohuet emulsiotkaan normaalisti riitä kosteuttamaan mun silmänympärysihoa, mutta tuo Patykan voide on todella hyvä. Se on ohut mutta älyttömän kosteuttava. Hintakin on kyllä ”hyvä”, 51,90€.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *