Karkkipäivä
Karkkipäivä

Taas löytyi loistava ”köyhän miehen” versio!

Jiihaa! Vähänkö olen aina riemuissani kun löydän näitä ”köyhän miehen” versioita suosikkituotteistani! :)

Tämä löytö etenkin on erityisen mieluinen, alkuperäistä ”rikkaan miehen” tuotetta kun ei ole pariin vuoteen enää saanut Suomesta.

Kyseessä on köyhisversio ainakin Karkkipäivän pitkän linjan lukijoille erittäin tutusta huulikiiltotuotteesta; suursuosikistani Dermaglow’n Instant Lip Gloss Plumperista.

KicksLipPlumper_Sweet

Saanko esitellä: Kicks Lip Plumper!

Huvittaa kun välillä sattuu näitä että ”löydän” hallustani jonkun tosi hyvän tuotteen joka on ollut minulla jo pitkään, enkä ole sitä ehtinyt testaamaan enkä yhtään tajunnut millainen helmi tuotevaraston uumenissa uinuu. Niinkuin vaikka taannoin esittelemäni loisto-primer IsaDoran UnderCover.

Kicksin huulikiillon sain Kicksin PR:ltä muistaakseni viime keväänä tai kesän alussa. Laatikkoon vain odottamaan ja sinne jäi. Nyt tämän kevään aikana otin sen vihdoin käyttöön. Ja jumpe – tämähän on ihan kuin Dermaglow’n lempparini! (’Jumpe’-sanaa ei varmaan käytetä enää kuin Aku Ankassa..? :D)

KicksLipPlumper_ja_Dermaglow

Minulle lähetetty sävy on neutraali pinkki-beige Sweet. Se tuo vain ihan aavistuksen sävyä ja näyttää – ja tuntuu – huulilla käytännössä ihan samalta kuin Dermaglow’n Bare Beige.

Plumper-tyyppisiä kiiltoja on markkinoilla pilvin pimein. Kaikki eivät tosiaankaan tunnu samalle. ;)

KicksLipPlumper_Dermaglow

KicksLipPlumper_Sweet_huulilla

Superhyvä sävy arkeen! Juuri sellainen huulirasvan korvike jota voi sutaista koska vain vaikka olisi ilman meikkiäkin koska lopputulos ei ole yhtään meikatun näköinen.

Uudemmille lukijoille taustatietona: ihastukseni Dermaglow’n ”huultenpullistajaan” ei johdu sen pullistavasta efektistä (joka on hyvin, hyvin mieto, huulten uurteet vain käytännössä hieman siliävät piparminttuöljyn tuoman ärsytysreaktion seurauksena – ja voihan sitä haluta uskoa että myös valmistajan mainostamat hyaluronihappomolekyylit siihen vaikuttavat.. ;)) Kyseinen tuote vain tuntuu huulilla aivan mielettömän hyvältä, ja osasyynä on myös tuo pullistaville tuotteille ominainen kihelmöinti. Olen nimittäin koukuttunut kihelmöivään tunteeseen Blistex-riippuvuuteni kautta – Blistex-huulivoiteessahan on kamforia joka tuo huulille vastaavanlaisen kevyen pistelyn.

Lisätietoa huulia pullistavista kiiltotuotteista ja niiden vaikuttavista aineista:

Vertailussa pullistavat huulikiillot

KicksLipPlumper_applikaattori

Kicksin Lip Plumperissa kihelmöinnin tuo mentoli. Toinen vaikuttava aine on hyaluronihappo. Kiilto ei ole ihan yhtä tahmeaa kuin Dermaglow’n mutta pysyy silti huulilla erittäin hyvin. Tahmeus ei myöskään ole sellaista kärpäspaperi-luokkaa.

Kiilto tuoksuu kevyen karkkimaiselta, mieleen tulee joku suklaakonvehti… Ehkä Fazerina? :) Sävyjä on saatavilla kolme; läpinäkyvä Bare, punapinkki Sexy ja beigepinkki Sweet. Hintaa kiillolla on 11,90€ – eli aika lailla mukavampi luku kuin Dermaglow’n käsittämätön 50 euroa..!

Aiemmat ”köyhän miehen” tuotelöydöt:

Youth Code, köyhän miehen Génifique

Köyhän miehen Dior – Idun Brunkulla

Viva La Divalta köyhän miehen Naked-paletti

Löytyi: köyhän miehen vastine lempparipeiteaineelleni

.

Onko teillä omia vinkkejä kalliiden, hyvien tuotteiden edullisemmista korvikkeista?

Kommentit (26)

 1. Kriksu

  No voi jumpe mikä löytö =)!

 2. millamainen

  Näyttää kyllä tosi hyvältä arkisävyltä!

 3. milipili

  Tuo täytyy hankkia!

 4. Böö

  Onko sulla kokemusta Diorin huulipunista? Houkuttais ostaa eräs sävy, mutta hinta kyllä kirpasee ja kovaa :(

  • Sanni

   Onko sulla kokemusta Diorin huulipunista?

   On, Rouge-laadusta. Yksi parhaita huulipunalaatuja, ellei paras jota olen käyttänyt. Mulla on 2 tai 3 Rouge Dioria. Voidemainen, kosteuttava, ihanan tuntuinen koostumus olematta kuitenkaan liian rasvainen. Levittyy kauniisti ja pysyy hyvin. Ei moitteita. Paitsi hinta :D

 5. Heidi

  Täällä kanssa kaikki vinkit otetaan vastaan! Onko tossa kihelmöinti sen Blistexin luokkaa?

  Mun ihan ultimatelemppari oli Bare Mineralsin Buxom -kiilto, sellanen melko hurja kihelmöinti, jollekin ehkä liikaa, mutta mä tykkäsin kovasti. Kovan kihelmöinnin takia veri pukkas huuliin, kyllä se vähän ehkä pullistikin, mulla nyt on paksut huulet muutenkin, mutta se kiva luonnollinen punakka väri oli ihana! Ostin jossain mielenhäiriössä (okei, -70% lappu varmasti vaikutti) Kicksin alesta, ja varmaan vuoden, toistakin, kerkesi seistä koskemattomana, kun en koskaan oikein ole kiiltoja käyttänyt. Sitten kun kerran kokeili, niin ah, muuta enää käyttänytkään:D Ja sitten meni penteleet lopettamaan Suomesta. Jostain luin, että olisi nyt Sephoroissa yksinoikeudella. Niimpä tietenkin…

  • Sanni

   Ja sitten meni penteleet lopettamaan Suomesta. Jostain luin, että olisi nyt Sephoroissa yksinoikeudella. Niimpä tietenkin…

   Oho, mä en tiennytkään että Buxomit on jääneet pois Suomen BM-valikoimasta… Olenpa ”viivalla” nykyään näissäkin jutuissa..! ^_^

   Edit. Ohoh, unohdin vastata tuohon Blistex-kohtaan; mulla on se valkoinen purkki ja kyllä sekä Dermaglow että Kicks Plumper kihelmöivät huulilla voimakkaammin.

 6. sande

  Minä käytän ainakin sanaa jumpe! :D

 7. Elli

  Taidanpa kipittää suoraan kicksiin hakemaan, etenkin kun sieltä tulee usein niitä etuseteleitä :) mulla onkin käytössä köyhän miehen naked, eli nudie :) oon tykännyt tosi paljon, kun en käytäkään paljoa luomivärejä, niin tällainen on paljon parempi! Sun vinkit on parhaita<3

 8. mariaa

  Moi! Nyt menee hieman ohi aiheen, mutta luin ton tekstin loppuun linkittämäsi postauksen tuosta ”köyhän miehen peiteaineesta”, maybellinen 24h superstaysta.
  Olen 17v tyttö, ja lopetettuani liian kuivattavien kasvojenpesuaineiden käyttämisen, ihoni on pysynyt todella hyvässä kunnossa. Nykyään käytän normaalin/herkän ihon tuotteita, eikä näpyn näppyä ole ilmestynyt noin puoleen vuoteen.

  ainoa ongelma (nenänalueen ja leuan pienen punoituksen lisäksi) minulla on nyt JÄRKYTTÄVÄN rasvoittuvat nenänpielet.. ei auta vaikka rasvaisin, käyttäisin kuivattavia tuotteita, ei mikään..

  sillä mietin, että kun mainitsit tuon maybellinen peiteaineen ikään kuin kuivahtavan paikoilleen, niin voisiko se toimia tuolla nenänpielien alueella vai olisiko se nimenomaan epäsovelias?

  osaisitko suositella jotakin muita, mielellään halpoja peiteaineita kyseiseen ongelmaa:)? kiitos!

  • Sanni

   sillä mietin, että kun mainitsit tuon maybellinen peiteaineen ikään kuin kuivahtavan paikoilleen, niin voisiko se toimia tuolla nenänpielien alueella vai olisiko se nimenomaan epäsovelias?

   Ei oikein auta kuin kokeilla, mutta olisin varsin toiveikas sen toimivuuden suhteen. Tuollaiset jämähtävä-koostumukselliset kestomeikkipohjatuotteet on yleensä kehitetty nimenomaan rasvoittuvaa ihoa ajatellen, sillä rasvoittuvalla ihollahan juuri on eniten ongelmia meikin pysyvyyden kanssa.

   • mariaa

    kiitos, ehkäpä uskaltaudunkin sitä kokeilemaan! joo, toi sama mielikuva mulla itsellänikin vähän oli.

 9. msr

  Sanni! Pitäisi tehdä tuliaistoiveita Rodokselta (kaupunki) ja tässä pohdiskelin, minne kosmetiikkaliikkeisiin kannattaa suunnata? Löytyykö jotain ketjuliikkeitä minkä sivuilta voisi valikoimaa tutkailla? Googlailulla sain sen verran kiinni et ilmeisesti yksi sephora löytyy, mitäs muuta?:) onko jotain merkkejä esim. vartalonhoitopuolella joita suosittelisit kuivaihoisen kokeilemaan?

  • Sanni

   tässä pohdiskelin, minne kosmetiikkaliikkeisiin kannattaa suunnata? Löytyykö jotain ketjuliikkeitä minkä sivuilta voisi valikoimaa tutkailla?

   Mulle ei tule Sephoran lisäksi mieleen kuin Kreikan oma ”Sephora” eli Hondos Center, sielläkin on oikein hyvät valikoimat kosmetiikkaa. Hondoksia on Kreikassa kaikkialla, jotkut pienempiä, jotkut suurempia. Rhodos Townissakin on muistaakseni useampi Hondis Center. :)

   • msr

    Kiitos paljon :)

 10. Minä vain

  Ei taas liity mutta nyt tuli tosi kova into ostaa luomille pohjustaja. Eli mistä saisin ostaa urban decayn sitä pohjustajaa? Ei millään pysy muuten väri luomilla

 11. Monsku

  Voi jumpe, etsin tuossa pari viikkoa sitten juuri tuota kehumaasi Maybellinen ”köyhän miehen” peiteainetta, mutta en tietenkään löytänyt/muistanut nimeä. Well, better luck next time. :D Vähän aiheen vierestä kysyisin, voisitko suositella jotain todella rasvoittuvalle naamalle sopivaa aurinkovoidetta? Sellaista, joka ei muuttuisi aiva kiiltäväksi ja lähmäiseksi ensimmäisen puolen tunnin aikana. Ja mielellään tietysti ”köyhän miehen” versiona. ;D

  • Sanni

   voisitko suositella jotain todella rasvoittuvalle naamalle sopivaa aurinkovoidetta?

   Sellaisia löytyy vain apteekin valikoimista, tiedossani ovat ainakin Avènen Cleanance-linjan aurinkovoide ja La Roche-Posayn Anthelis-linjan AC Matte Extreme Fluid. Näissä on kummassakin SPF 30.

   Avènen voiteeseen sain vinkin kreikkalaiselta Elenalta:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2013/09/23/vinkki-paras-aurinkorasva-epapuhtaalle-iholle/

   En tiedä mikä aurinkorasvoissa laskettaisiin ”köyhän miehen” :D hintarajaksi, mutta koska marketeissa tällaisia rasvoittuvan/epäpuhtaan ihon aurinkotuotteita ei ole, on apteekki hintoineen ainoa vaihtoehto. Minusta nuo Avènen ja La Roche-Posayn tuotteet eivät kuitenkaan ole mitään älyttömän kalliita, Avènenen Cleanance on jotain vähän päälle 20€ ja Roche-Posayn Matte Fluid alle 20€.

   • Gnuu

    Lumenella on myös sk 30 aurinkosuojaprimeri, joka on enemmän sellainen nahkea ja nopeasti jämähtävä kuin rasvainen aurinkosuoja. Hintakin jää alle 20 euron. Itselläni ainakin toiminut, ja päälle voi levittää normaalin kosteusvoiteen tai jättää levittämättä, tarpeen mukaan.

    • Nimetön

     Kiitos vinkistä! :)

   • Nimetön

    Kiitos vastauksesta! Apteekkiin siis. :)

 12. Satu

  Ainakin Kicksin huultenrajauskynät on myös aika hyviä, ja niiden nudein sävy, Naked Nude, on yllättävän käypä monen nudepunan kanssa.

  Yllätyin iloisesti, kun Yves Rocherin uusin kesätuoksu, Moment de Bonheur l’eau, ihastutti heti. Se on vihreän omenainen, ruusuisen raikas ja aika elegantti. Täytyy ihan tehdä postaus siitä :D

  Onhan noita muitakin, mutta just nyt ei muistu mieleen. Voidaan jatkaa keskustelua muutenkin enemmän toukokuussa, ollaan vissiin lähdössä samalle reissulle ;) T: Satu Varjonen

  http://totuusvaiturhuus.blogspot.fi/

  • Sanni

   Voidaan jatkaa keskustelua muutenkin enemmän toukokuussa, ollaan vissiin lähdössä samalle reissulle ;)

   Ai se olet sinä :) Noniin, kiva saada matkaseuralle kasvot :) Mukavaa.

 13. Suski

  Yksi köyhän naisen korvike tulee mieleen: Lancômen Bi-Facil silmämeikinpoistoaine (loistotuote!). Yves Rocherilta löytyy mielestäni hyvin samantuntuinen poistoaine paljon edullisemmin. Lancôme taitaa olla about 40 €, Yvesin usein tarjouksessa 5 € :) En ole kyllä pariin vuoteen käyttänyt tuota Yvesin poistoainetta (ja nimenomaan se kaksivärinen nestepullo), mutta muistelisin että ainakaan isoa eroa ei tuotteilla ole. Käytän Lancômea, kun sen saa pikkukoossa tarjouspäiviltä samassa paketissa ripsivärin kanssa, eli tulee kaupan päälle. Isoa pulloa en ole ostanut koskaan :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.