Taas löytyi loistava ”köyhän miehen” versio!

Jiihaa! Vähänkö olen aina riemuissani kun löydän näitä ”köyhän miehen” versioita suosikkituotteistani! :)

Tämä löytö etenkin on erityisen mieluinen, alkuperäistä ”rikkaan miehen” tuotetta kun ei ole pariin vuoteen enää saanut Suomesta.

Kyseessä on köyhisversio ainakin Karkkipäivän pitkän linjan lukijoille erittäin tutusta huulikiiltotuotteesta; suursuosikistani Dermaglow’n Instant Lip Gloss Plumperista.

KicksLipPlumper_Sweet

Saanko esitellä: Kicks Lip Plumper!

Huvittaa kun välillä sattuu näitä että ”löydän” hallustani jonkun tosi hyvän tuotteen joka on ollut minulla jo pitkään, enkä ole sitä ehtinyt testaamaan enkä yhtään tajunnut millainen helmi tuotevaraston uumenissa uinuu. Niinkuin vaikka taannoin esittelemäni loisto-primer IsaDoran UnderCover.

Kicksin huulikiillon sain Kicksin PR:ltä muistaakseni viime keväänä tai kesän alussa. Laatikkoon vain odottamaan ja sinne jäi. Nyt tämän kevään aikana otin sen vihdoin käyttöön. Ja jumpe – tämähän on ihan kuin Dermaglow’n lempparini! (’Jumpe’-sanaa ei varmaan käytetä enää kuin Aku Ankassa..? :D)

KicksLipPlumper_ja_Dermaglow

Minulle lähetetty sävy on neutraali pinkki-beige Sweet. Se tuo vain ihan aavistuksen sävyä ja näyttää – ja tuntuu – huulilla käytännössä ihan samalta kuin Dermaglow’n Bare Beige.

Plumper-tyyppisiä kiiltoja on markkinoilla pilvin pimein. Kaikki eivät tosiaankaan tunnu samalle. ;)

KicksLipPlumper_Dermaglow

KicksLipPlumper_Sweet_huulilla

Superhyvä sävy arkeen! Juuri sellainen huulirasvan korvike jota voi sutaista koska vain vaikka olisi ilman meikkiäkin koska lopputulos ei ole yhtään meikatun näköinen.

Uudemmille lukijoille taustatietona: ihastukseni Dermaglow’n ”huultenpullistajaan” ei johdu sen pullistavasta efektistä (joka on hyvin, hyvin mieto, huulten uurteet vain käytännössä hieman siliävät piparminttuöljyn tuoman ärsytysreaktion seurauksena – ja voihan sitä haluta uskoa että myös valmistajan mainostamat hyaluronihappomolekyylit siihen vaikuttavat.. ;)) Kyseinen tuote vain tuntuu huulilla aivan mielettömän hyvältä, ja osasyynä on myös tuo pullistaville tuotteille ominainen kihelmöinti. Olen nimittäin koukuttunut kihelmöivään tunteeseen Blistex-riippuvuuteni kautta – Blistex-huulivoiteessahan on kamforia joka tuo huulille vastaavanlaisen kevyen pistelyn.

Lisätietoa huulia pullistavista kiiltotuotteista ja niiden vaikuttavista aineista:

Vertailussa pullistavat huulikiillot

KicksLipPlumper_applikaattori

Kicksin Lip Plumperissa kihelmöinnin tuo mentoli. Toinen vaikuttava aine on hyaluronihappo. Kiilto ei ole ihan yhtä tahmeaa kuin Dermaglow’n mutta pysyy silti huulilla erittäin hyvin. Tahmeus ei myöskään ole sellaista kärpäspaperi-luokkaa.

Kiilto tuoksuu kevyen karkkimaiselta, mieleen tulee joku suklaakonvehti… Ehkä Fazerina? :) Sävyjä on saatavilla kolme; läpinäkyvä Bare, punapinkki Sexy ja beigepinkki Sweet. Hintaa kiillolla on 11,90€ – eli aika lailla mukavampi luku kuin Dermaglow’n käsittämätön 50 euroa..!

Aiemmat ”köyhän miehen” tuotelöydöt:

Youth Code, köyhän miehen Génifique

Köyhän miehen Dior – Idun Brunkulla

Viva La Divalta köyhän miehen Naked-paletti

Löytyi: köyhän miehen vastine lempparipeiteaineelleni

.

Onko teillä omia vinkkejä kalliiden, hyvien tuotteiden edullisemmista korvikkeista?

Kommentit (26)
  1. No voi jumpe mikä löytö =)!

  2. millamainen
    23.4.2014, 13:08

    Näyttää kyllä tosi hyvältä arkisävyltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *