Syyskuun Livbox – ja teidän arvaukset

Livboxin syyskuun bloggaajateemainen boksi on nyt ilmestynyt, eli voin paljastaa mikä tuo mukaan valitsemani suosikkituote on.

Todella monihan teistä sen arvasi jo pelkästään vihjekuvaa katsomalla: kyseessä on IsaDoran Blonde-nudekajal. :)

isadorainliner_blonde

Löysin tuotteen 10 vuotta sitten kosmetiikkahörhöjen keskustelupalstan kautta ja se on siitä saakka kuulunut eniten käyttämiini kosmetiikkatuotteisiin.

Niin yksinkertainen ja huomaamaton tuote joka ei vaadi minkäänlaisia käyttötaitoja – ja niin merkittävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihonsävyisen kajalin idea on kaikessa simppeliydessään vaalentaa silmän sisäluomi huomaamattomasti niin, että katse kirkastuu. Silmän sisäluomi (eli se limakalvollinen reuna) punoittaa herkästi etenkin valvotun tai juhlitun yön jälkeen – ja toisilla luonnostaan koko ajan (kuten mulla..), ja punoitus silmien alueella tekee ilmeestä väsyneen. Kun tuon punoituksen neutraloi nuden sävyisellä kynällä, ilme herää taianomaisesti ja silmän alue näyttää laajemmalta rajauksen huijatessa valkuaisen aluetta suuremmaksi. Niin pieni toimenpide, niin suuri vaikutus.

Jotkut käyttävät tarkoitukseen myös valkoista kajalia, mutta se ei tuo yhtä luonnollista tulosta. Siinä missä hieman beigeen taittava vaalea sulautuu ihon sävyyn, kirkas valkoinen erottuu selvästi ja luo meikatumman tuloksen. (Sopii kyllä erinomaisesti kirkasväristen meikkien kanssa.)

idLivBoxsyyskuu2016_IMG_7716

Kun laitoin elokuussa misterille chätissä tämän kuvan, mies kommentoi sattumalta juuri sitä efektiä minkä kynällä saa aikaiseksi ^_^

chat_nudekajal

Arvauksienne joukossa oli liuta muitakin suosikkituotteitani, mutta myös muutama ei-lemppari.

Toisiksi eniten veikkauksia nudekajalin jälkeen sai kulmageeli, sitä veikkasi suurin osa väärin arvanneista. Ja sehän olisi myöskin sopinut kuvaukseen. :)

Poskipuna ja highlighter saivat seuraavaksi eniten ääniä. Nämäkin tuotteita, joita käytän päivittäin.

Aurinkopuuteri ja primer saivat nekin muutamia ääniä, mutta nämä ovat tuotteita joita käytän harvemmin, primereita en itse asiassa juuri koskaan.

*

En itse taaskaan ehtinyt saada bloggaajaboksia käsiini, sama kävi viime vuonna. Koska ehdin lähteä Kreikkaan ^_^

En siis voinut ottaa teille kuvaa enkä esitellä boksin muita tuotteita, mutta kuten viimeksikin, ohjaan kiinnostuneet Charming Nailsin blogiin josta löytyy boksin esittely. :)

Hauskasti, lootasta löytyy useampi muukin mun lempituote kuin se itse valitsemani :) Ne ovat Lumenen Sensitive Touch -silmämeikinpoistoaine, Korresin suihkugeeli ja Cutrinin kuivashampoo. Eli voisin tituleerata tämän syksyn Livbox-bloggaajaboksin ”Sannin boksiksi” :D

Kommentit (38)
  1. Mira / Blinger Shimmer -blogi
    10.9.2016, 14:39

    Kun sain boxin käteeni ja huomasin sinun valintasi niin ensimmäinen ajatus oli, että ”olisihan tämä nyt pitänyt arvata :D” – taisin nimittäin juurikin sinun vinkistäsi aikanaan hankkineeksi ko.kynän ja se onkin minulla siitä lähtien ollut ahkerassa käytössä :)

  2. Boxi oli tällä kertaa tosi kiva! Mulla olikin sopivasti Isadoran kynä loppumassa, joten tämä tuli hyvään saumaan, huippu tuote :)

    1. Peukalo :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *