Karkkipäivä
Karkkipäivä

Syntymäpäivämeikki

Minulla on tänään syntymäpäivä. Tänään vuosia täyttää myös Faith No Moren Mike Patton, jonka mielellään kutsuisin täytekakulle. Myös W.A. Mozart juhlisi tänään, jos olisi syntynyt muutama sata vuotta myöhemmin. Juhlin kovassa seurassa. :)
Täytän 31. Se tuntuu hassulta, sillä minusta tuntuu että aika on pysähtynyt sen jälkeen kun täytin 21. 15-vuotiaana kuvittelin, että 3-kymppiset ovat jo ihan oikeita, isoja aikuisia. Vakavia ja konservatiivisia. Hahhahaa, onneksi olin väärässä!
Uusi esimieheni järkyttyi iästäni. Juttelimme tässä yksi päivä Ahvenanmaasta, ja kerroin asuneeni siellä kuusi vuotta. Esimies hiljentyi. ”Hetkinen… siis, minkä ikäisenä sinä sinne muutit..? Miten sinä olet ehtinyt siellä niin kauan asua?” Aloin nauraa. Kävi ilmi, että esimies oli luullut minua n. 20-vuotiaaksi. Sanoin, että olen kyllä pikkuisen vanhempi. ”Siis älä viitsi, väitätkö sinä muka olevasi jotain 25..?!” esimies jatkoi. Arvaa tuntuiko huvittavalta kertoa että itse asiassa täytän kohta 31. Esimies ei meinannut uskoa. Hän on itse 35.


Päivän silmämeikki on tehty Manly 120-paletilla. Poskilla MACin Pleasantry ja huulilla Fyrinnaen Whee!.

Sisänurkassa vaalea kulta (jonka muuten ympyröin väärin alempaan kuvaan, käyttämäni on ympyröidyn viereinen sävy), keskellä siniviolettia (2) ja ulkonurkassa ja alaluomella tummaa siniviolettia (3). Luomivaossa punertavaa violettia (4). Kulmaluulla Revlonin Frosty White. Yläluomen rajaus Indelible Venomous ja alaluomen sisärajaus Rimmel Enchantment.

Haluaisin näin kalkkiksena lähettää terveiset kaikille blogiani lukeville nuorille, jotka ”pelkäävät” että 30 vuotta täytettyään saa sanoa heipat nuoruudelle. So not true! Ikä on se mitä itse itsestämme teemme. Minä olen 21 varmaan hamaan vanhuuteeni saakka. :)

Kommentit (57)

 1. Sonne

  Onnittelut ja täytyy yhtyä muihin, että luulin sinua 10 vuotta nuoremmaksi! :]

 2. Minttu

  Onnittelut ja tervetuloa "keski-ikään"! :) Mä en kyllä edes halauisi enää olla mikään parikymppinen. Itse ainakin olin silloin niin tyhmä ja naiivi. Nyt "aikuisena" voi olla lapsellinen, kun haluaa ja aikuisen uskottava, silloin kun tarttee olla. Win-win.

  Ja ihana silmämeikki. Kiitos muuten hyvistä tutoriaaleista – mä olen nyt kypsällä iällä oppinut häivyttämään sun ansiostasi. :)

 3. mayay

  Onnea!

  En mäkään olis sua noin vanhaksi kuvitellu! Aattelin, että oot varmaan 27v, ainaki alta 3kymppinen :D

  Ja taas tosi hieno meikki :>

 4. miu

  Hyvää syntymäpäivää! Mäkin olin luullut sua noin reilu kakskymppiseksi :D No, mutta eikö oo kiva, kun näyttää nuoremmalta eikä vanhemmalta, mitä on :D

 5. tipa

  vielä ehtii onnitella syntymäpäivän johdosta!
  nuoremmaksi minäkin sinua luulin :)

 6. Anonymous

  Onnea neiti 21 forever!

 7. kiukkupussi

  Paljon onnea! :)

 8. Jenni

  Paljon onnea! :) Ja minä myös tosiaan kuvittelin sinua about 25-26-vuotiaaksi! :O Hienoa huomata tosiaan että vielä 3kymppisenäkin voi olla rypytön ja hehkeä (itse tosiaan olen 21, 22 kolkuttelee jo..). :)

 9. Tiina

  Vielä ehdin tämän vuorokauden puolella…
  Paljon, paljon onnea nyt ja tulevaisuudessa!<3

 10. Inkivääri

  Kiitos paljon kaikille onnitteluista!

  Ja hei, ei monetkaan vielä 3-kymppisinä ole ryppyisiä…! ;) Omassa ystäväpiirissäni on lähes poikkeuksetta yhtä nuorekkaita ja "sileitä" 3-kymppisiä kuin itsekin olen. :)

 11. Anonymous

  Isot onnitteluhalaukset yhdeltä myöhästyneeltä nuorekkaalta ja sileältä 3-kymppiseltä!! :) -sh-

 12. Anonymous

  Onnea vähän myöhässä :}
  Kovin kaunis meikki.
  Ei sulta sattuisi irtoamaan jotain vaalean vihreänturkoosin mekon kanssa sopivaa vanhojentanssimeikkiä? :)

 13. kata

  Itse olen 30 ja näytän myös muka nuoremmalta. Ihmettelen vain miltä kolmekymppisen naisen sitten pitäisi näyttää? ;)

  Miehet muuten harvemmin näyttää kovin paljon nuoremmalta, kun niille tuntuu tulevan juonteita ja ryppyjä herkemmin; tai musta näyttäis siltä?

 14. Marjut

  Onnea inkivääri! Olen seurannut blogiasi, mutta en ole koskaan ajatellut minkä ikäinen saatat olla. Sillä vain ei ole väliä.

  Itse olen …ööö… syntynyt paljoa Sinua aikaisemmin, enkä ota iästä paineita. Minusta elämä muuttuu vain kiinnostavammaksi kun kokemusta kertyy.

  Ihmisellä joko on charmia tai ei ole. Charmi ei katoa iän mukana, ehkä päinvastoin lisääntyy.

 15. Mia

  Onnea!

  T: myös 31-vuotias "aikuinen"

 16. Anonymous

  No et kyllä voi olla 31 -vuotta! :o Narraatko?

 17. Sanna

  Kiva uusi blogituttavuus :) Ihanaa olisi osata meikata yhtä hienosti kuin sinä. Pitäisi varmaan harjoitella vähä ahkerammin kuin minä :D

  Itsekin täytän kesällä 35-vuotta ja minua luullaan poikkeuksellisesti 25-vuotiaaksi. Aina saa selitellä ikäänsä, mutta mikäpäs siinä kun nuoremmaksi luullaan.

  Sanna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.