Karkkipäivä
Karkkipäivä

Synttäriarvonta

Kolme vuotta, yksi arvontavoitto jokaiselle vuodelle.

Makeaa syntymäpäivää Karkkipäivä! :)

Palkinto 1: Diorin BB-voide ja Diorin heleyttävä Skinflash-meikinpohjustaja.

Palkinto 2: Lumenen vartalovoide, kuoriva suihkugeeli ja vartaloemulsio.

Palkinto 3: Laveran puhdistusemulsio, kasvovesi ja kuivan ihon päivävoide.

Diorin BB-voide ei sovi ihan vaaleimmalle iholle, sävy on vaalea-medium.

Välttääkseni väsyttävät linkitykset arvontasivuille, synttäriarvontaan osallistumiselle on pieni ehto. Tällä kertaa en kysele mitään ”visaisia” tietoja, mutta…

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa jonkun asian minusta tai blogista, jonka vain blogin lukija voi tietää. :) Se voi olla mitä vain, josta näkee ettet ole arvontasivustolta saapunut ilmaislahjojen kalastelija. Mielikuvitustakin saa käyttää! ^_^

Ilmoitathan viestissä sähköpostiosoitteesi ja mielellään sen, jos et jostain syystä halua jotain palkinnoista. Muutoin osallistut automaattisesti kaikkien settien arvontaan.

Osallistumisaikaa on viikko, 29.4. klo 12.00 saakka. Julkaisen osallistumiskommenttinne vasta kun arvonta on päättynyt. :)

Kommentit (933)

 1. Jenna:)

  Violetti on yks lempiväreistäsi ja sitä näkeekin paljon vaatetuksessasi. Myös kynsissäsi, jotka pituudellaan olivat aika persoonalliset aiemmin :D Ahvenanmaa on lähellä sydäntäsi ja sieltä blogissa onkin näkynyt kivoja kesäkuvia. Sen johdosta Ahvenanmaa kuuluu tulevan kesän lomakohteisiini ;)

  Kiitos blogistasi Sanni! Ja aurinkoisia kevätpäiviä elämääsi :)

 2. Hossukka

  Arvontaan ;)

  No kerronpa sitten sen mitä tiedän sinusta :))

  1. Tykkäät kovasti lakata kynsiä ja olet käyttänyt lakkaa 18 vuotiaasta lähtien melkein päivittäin (Paitsi silloin kun pidit tauon huonojen kynsien takia) ja sinulla on ihana kokoelma kynsilakkoja :)

  2. Tykkäät geelimäisitä silmämeikkipuhdistusaineista… Yksi suosikistasi on Lumenen Natural Code.. ( Ostit sitä kerran jopa 18 kappaletta, että se riittää 3 vuodeks)Tuotetta ei valitettavasti enää tehdä:(

  3. Teini ikäisenä sinun perus perjantain meikkiin kuului yleensä kajali rajaukset, ripsari ja punaset huulet ;)

  Sähköpostini —> elisaveta.riikonen@hotmai.com

 3. Ohis

  Mieleen jäänyt käsittämätön fakta: rajauskynä ei enää kelpaa silmämeikkiin! O_o

 4. Kumpsu

  Ensimmäisen kerran luin sun blogia joskus kesällä 2010, ja sulla oli postaus niistä rumista hajuvesipulloista. Ja mä olin ihan samaa mieltä! Sen jälkeen oon aika satunnaisesti lukenut näitä sun juttuja, kunnes muutama kuukausi sitten rupesin lukemaan ihan säännöllisesti. Mutta ne rumat pullot on kyllä jääny muistiin :)

 5. Teija

  Joissakin postauksessa olit kirjoittanut että olet kuullut jostain ettei Lancome tuotteilla ole niin suurta suosiota missään niin kuin Suomessa :))

 6. Sanni

  Hei kaima!

  Osallistun viime hetkellä tähän synttäriarvontaan omana syntymäpäivänäni. :) Koukuttavan ja inspiroivan (+ vakavaa ostamishimoa aiheuttavan) blogisi kautta olen löytänyt muun muassa iHerb-sivuston ja Lily Lolo-mineraalimeikkisarjan. Ensi viikon Lontoon reissulla olisi tarkoitus tätä brittisarjaa hamstrata.

  Ihania kevätpäiviä kaikille ja kiitos Sanni blogistasi ja siitä, että jaksat vastailla kommentteihin kiitettävästi!

 7. tiuhti

  hienointa blogissasi on se että jaksat julkaista tasaiseen tahtiin ja kirjotelmasi ovat mielenkiintoisia! tykkään erityisesti meikkien esittelystä ja meikkivinkeistä. Kirjoitat sujuvasti ja sivusi asettelu on selkeä. Olet myös todella rohkea kun uskallat julkaista oman naamasi netissä! :) hyvää kevättä ja tulevaa kesää!

 8. Kielo

  Onnittelut 3-vuotiaalle! Aiempaan postaukseesi liittyen jäin miettimään mistä asti olen seurannut blogiasi. Tulin siihen tulokseen, että 2010 olen tainnut tänne ensimmäisen kerran eksyä jonkin google -haun kautta.

  Tässäpä muutama tärppi arvontaa varten:
  * Pidät My little poneista ja violetista väristä
  * Asut asunnossa, jossa on parvi (ja jossa meikkaustilasi sijaitsee)
  * Olet säästäväinen

 9. JohannaS

  Onnea 3-vuotiaalle! Luen blogiasi säännöllisesti, minkähän asian siusta nyt kertoisin… No vaikkasta että siulla on hieno My Little Pony-kokoelma :)

 10. Pauliina

  Et suhtaudu silikoneihin kosmetiikassa myönteisesti, ja raskaimmin hiuksiin kertyy esim. dimethicone. Googlettamalla silikonit hiustenhoitotuotteissa löysin blogisi ja aloin lukemaan sitä.

  T. Silikonien välttelijä:DD

Kommentoi »

Comments are closed