Karkkipäivä
Karkkipäivä

Synttäriarvonnan voittajat

Random.org on nyt suorittanut arvonnan, ja onni suosi seuraavia henkilöitä:

Estelle & Thild -paketti: nimimerkki Elina. Elinan kommentti:

Blogisi pongasin alunperin jonkin googlehaun kautta, mutta “aktiivinen” stalkkailu alkoi indien myötä. Erityisesti kiinnostaa kaikki yksityiskohtaiset opastukset. Oma arkimeikki on poikkeuksetta tylsä ja nopea, joten välistä on ihana leikkiä ajatuksella yhtä suuresta panostuksesta kuin sinulla:)

Miinukseksi voisin mainita lily lolot ;D Hehkutusta (ja kommetteja) seuranneena tilasin eilen itsekkin läjän ja visa sanoi iik. Ainoana murheena on omat taidot, opinkohan koskaan tekemään oikeasti luonnollista pohjaa vaikka kabukinkin tilailin. Sinä kun saat sen kuulostamaan niin helpolta.

Mutta onnea synttäreinä ja jatka samaan tahtiin :)

Meikkisetti 1: nimimerkki Taru. Tarun kommentti:

Onnea !
Parasta blogissasi on ehdottomasti tapasi käyttää värejä. Yhdistelet värejä toisiinsa rohkeasti, ja olen monesti löytänyt blogistasi sellaisia väriyhdistelmiä, joita en olisi itse välttämättä tullut ajatelleeksi. Silti olet saanut sellaisetkin toimimaan. Jatka samaan malliin, blogiasi on ilo seurata =)

Meikkisetti 2: nimimerkki Maija. Maijan kommentti:

Onnea yksivuotiaalle!
Aika huima urakiito on jo kerennyt yksivuotiaalle tulemaan!

Tykkään blogissasi sen monipuolisuudesta;Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, samoin meikkivinkit & inci-listat. Kaikkea on kivan tasapuolisesti, eikä pääse kyllästymään.

ONNEA!!!! Voittajiin on otettu yhteyttä.

giveaway

Poistelin osallistumiskommenttien joukosta kaikki ”moi onnee osallistun kaikkiin arvontoihin!!11!” -tyyliset viestit, jotka eivät vastanneet asetettuun kysymykseen, eli ”Miksi luet Karkkipäivä-blogia”. Joillekin huippusuosituille bloggaajille tällaiset ei-lukijoiden osallistumisryöpyt arvontoihin ovat varmaan tuttu ilmiö, mutta ei minulle. Bloggerin puolella blogini oli vielä enemmän piilossa, eikä mihinkään arvontaan koskaan tullut tuollaisia palkinnonhimoisia random-kommentteja, eikä mun arvontoja linkitetty millekään nettiskabat.net -tyylisille sivustoille. Oikeasti tosi tylsää tuollainen. :(

Tässä yksi poistettu kommentti:

”Luen aina silloin tällöin sinun blogeja, ehkä kerran kuukaudessa käyn katsomassa kaikki.
1 arvonta.”

Minun blogeja. Niin. Montakos niitä olikaan? Ai niin yksi. :)

Tänään tulee myöhemmin vielä meikkipostaus kun saan kuvat ulos kamerasta ja käsiteltyä.

Kommentit (11)

 1. Inka

  Tossa esimerkkikommentissa luultavasti tarkoitetaan blogilla bloggausta tai siis uutta merkintää. Oon huomannut että jotkut blogin pitäjät (eivät ehkä ne kaikkein pinnalla olevimmat :D) sanoo joka postauksesta että ”kirjoitin uuden blogin”.

 2. tintula

  Mahdoitko nyt hieman hakemalla hakea ärsyyntymistä?? ”Luen blogejasi….” kaikki eivät ole bloggauksen ammattilaisia, kirjoittaja tarkoittanee postauksia.

  • Sanni

   Voi ei, en todellakaan tiennyt / ole tullut ajatelleeksi että jotkut kutsuvat postauksia blogeiksi…. :/ Olinpa nolo. Olen todella pahoillani. *menee häpeämään* En ole oikeasti koskaan kuullut kenenkään kutsuvan postauksia blogeiksi.

 3. keijukainen

  Voin sanoa rehellisesti etten ole ikinä itsekään kuullut tai lukenut että kukaan nimittäisi postausta blogiksi. Blogitekstiksi tai blogikirjoitukseksi joo, mutta en blogiksi. Enkä ole itse bloggaaja enkä varsinkaan bloggauksen ammattilainen :D

  Ottamatta kantaa siihen, mitä kyseisen kommentin kirjoittaja on tarkoittanut, ei hänkään vastaa kysymykseen ”MIKSI luet Karkkipäivä-blogia?” Turha minusta alkaa syyllistämään Sannia asiasta, sillä tokihan bloggaajalla on oikeus määrät oman kilpailunsa osallistumisehdot ja katsoa onko ne täyttyneet. Periaatteessa sama kun joissain blogikilpailuissa tulee olla blogin rekisteröitynyt lukija niin turha siinä on valittaa voiton mennessä sivuun, että luenhan mä tätä joka päivä, jos ei ole rekisteröitynyt.

  Tuosta samasta muuten kirjoitti jokin aika sitten Nelliina, kun oli huomannut että blogiarvontaan tuli joltain kilpailusivustolta jengiä. Lähinnä ne kai tunnistaa siitä, etteivät viitsi vastata kilpailukysymykseen muuta kuin ”osallistun”.

 4. SaraJana

  Täälläkin yksi, joka ei ole kyllä ikinä kuullut kenenkään kutsuvan uusia postauksia / tekstejä / kirjoituksia blogeiksi. Komppan täysin yllä kommentoinutta keijukaista.

  Itsestäni oli todella kiva, että palkinnot menivät selkeästi sellaisille, jotka ovat oikeasti blogiasi seuranneet. Hauska myös, että kaikilla voittajilla oli erilaisia perusteluita blogisi seuraamiseen. Taisi tulla heidän vastauksissaan aika kattavasti koko blogisi sisältö katettua sattumalta! :)

 5. piina

  Sama juttu, missään en oo nähny että postausta kutsuttais blogiks :D Vähän hassua olis… Uskon et kyl se harmittaa kun haluis järjestää vähän jotain spessua lukijoille (jotka oikeesti lukee) eikä joillekin randomgooglettajille. Sellaset arvonnat on ihan jees, mihin voi osallistuu ”mukana arvonnassa” kommentilla, mutta jos pitää laajemmin vastata, niin uskoisin että bloggaaja silloin on myös kiinnostunut lukijoistaan :)

 6. Cecilia

  Pöh, tyhmää, että arvontoja linkitetään sivustoille, laittaa ihmisen kihisemään kiukusta!
  :(

 7. nakke

  Nuoret saattaa kirjoittaa näin aikuisen silmään jotenkin oudosti; itsellä on 12- vuotias sukulaistyttö, jolta opin uusia sanoja ;)

  Mutta minusta on ihan asiallista diskata ne vastaukset, jotka eivät vastanneet kysymykseen.

 8. miu

  Ikäviä noi palkinnonhimoiset ikävät arvontakommentit, mutta onneksi sellasille ei tarvi niitä palkintoja antaakaan =) Yhyy kun olisin itse halunnut voittaa tuossa arvonnassa :’D

 9. Sonne

  Ihan oikein teit kun et hyväksynyt arvontavastauksia jotka ei ollu ”sääntöjen”mukaisia. :}

 10. Heidi

  Mun mielestä lehdistössä nimitetään hyvin usein postausta blogiksi, ja se ärsyttää joka kerta ihan yhtä paljon.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.