Syksyisessä meikissä viininpunaista ja marjahuulet

Syksy on perinteisesti harmaanliilojen, viininpunaisten, ruosteenpunaisten ja murrettujen oliivi- ja khakinvihreiden meikkien aikaa.

Tein syksyisen meikin viininpunaisella teemalla käyttäen Laveran kesällä ilmestynyttä Blooming Pastel -luomiväripalettia, jonka sävymaailma oli minusta ensisilmäyksellä enemmän syksyinen kuin kesäinen. Eikä niin kovin pastellinenkaan.

Lavera-voittoinen meikki syntyi näillä tuotteilla:

 • Lavera Blooming Pastel -luomiväripaletti
 • Lavera musta nestemäinen eyeliner
 • Lavera Deep Darkness -maskara
 • Lavera Pastel Berry -huulipunaa
 • Lavera Pink Harmony -poskipuna
 • MAC Studio Sculpt -meikkivoide
 • MAC Studio Sculpt -peiteaine

 

Berry Pastel on huulilla kirkkaampi ja heleämpi vadelman sävy kuin miltä se näyttää hylsyssä. Meikkilookkiin puuteroin huulet kevyesti sillä en halunnut huulista lookkiin näin kiiltäviä.

Silmämeikki syntyi smokey-tyylisesti levittäen viininpunaista sävyä melkein koko liikkuvalle luomelle keskeltä ylös luomivakoon häivyttäen.

Ulkonurkan varjostin kevyesti tummanruskealla ja sisänurkkaan levitin paletin liilaan taittavaa, kalpeaa puuteriroosaa. Viininpunaisen reuna-alueetta häivytin kevyesti paletin vaaleanbeigellä sävyllä joka taittaa aavistuksen roosaan. Paletin vaalea highlighter-sävy on minulle liian vaalea (–> päivettynyt iho, liian vahva kontrasti) ja levitin kulmaluulle Laveran ihonsävyistä Matt’n Biscuit -sololuomiväriä.

Viininpunainen ei juuri luomiltani näy muuten kuin räpäyttäessä silmiä tai kohottaessa kulmakarvoja. Kuvassa kohotan kulmiani, täysin rennossa tilassa liikkuvaa luomea ei näy lainkaan.

”Piilossa” olevien silmäluomien etuja sekä haittoja – voi käyttää vahvojakin värejä silmämeikissä ilman että näyttää helposti överivahvasti meikatulta, mutta välillä saattaisi myös haluta luomivärien erottuvan paremmin – silloin haaveilee isommista ja enemmän pinnassa olevista silmäluomista.

Tyyppiä Penelope Cruz, jota käytin esimerkkinä vanhassa klassikkopostauksessani: Silmänmuodot ja meikkaus. Aina ajankohtainen.

Vakavamman ilmeen kuva… (kyllä hymy näyttää aina paremmalta ;))

Laveran Pink Harmony on muuten aika kiva, tyylikäs poskipunasävy – viileä, mattainen ja tummahko pinkki jolla saa joko raikkaan lookin sipaisemalla kevyesti, kuten minun lookissani, tai kunnon ”statement”-pinkin laittamalla useamman kerroksen.

Vaihdatteko te meikkityyliä vuodenaikojen mukaan? Minä myönnän kurottavani heti syksyn tullen enemmän kohti harmaanliiloja ja punertavia viiniliiloja. Liilassa nimittäin pysyn edelleen ^_^

Kommentit (14)
 1. Voi miten ihanan raikas meikki <3 Tuo huulipuna on mun suosikkeja :)

  1. Kiitos ^_^

 2. Upea meikki! 💫

  1. Kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *