Karkkipäivä
Karkkipäivä

Syksy!

Tänään on sitten ihan virallisesti syksy. Mun itse tekemässä kalenterissa kääntyi tänä aamuna sivu jossa on tuo yllä oleva kuva. Pakkohan se on jollain piristää tätä alkavaa synkkää vuodenaikaa..! :)
Mulla on muuten tällä hetkellä niin paljon kouluhommia että pidän loppuviikon blogivapaata. Postattavia juttuja olisi jonoksi asti mutta nyt on keskityttävä kosmeettisten ainesosien maailmaan. Kävin tänään allekirjoittamassa työharjoittelusopimuksen ja kuukauden kuluttua mun pitäisi oikeasti tietää jotain kaikesta mahdollisesta kosmetiikasta ihonhoidosta meikkeihin..! Jälkimmäiset on mulla aika hyvin hallussa mutta ihonhoidon tuotetietoutta on petrattava ja paljon. Jännää ja hauskaa!
Viivi-koiran ei onneksi tarvitse tietää mitään mineraaliöljyistä ja silikoneista.

Tulossa olevia juttuja mm:
– Silmän rajaus
– Dior Myriad
– (Vaihteeksi taas) keltaista ja oranssia
– Lancomen Declaring Indigo -look

Parhain terveisin, INCIvääri

Kommentit (8)

 1. Charming Nails

  Onko sulla tuo Lancomen Indigo paletti??

 2. Inkivääri

  CN – ei ole.

 3. Anonymous

  jjeei,tuota silmänrajuspostausta odotan innolla:))

 4. Anonymous

  Moimoi:)

  Inspaannuin tosi kovasti tästä sun blogista – innostuin ihan kokeilemaan tekemiäsiä meikkejä! Sain ihan loistavia ideoita. Pitänee lähteä huomenissa meikkiostoksille. Kiitos mahtavasta blogistasi!

 5. Anonymous

  missä koulussa olet?

 6. Inkivääri

  Anonyymi – mä odotan sitä kovasti itsekin, kun saisin sen joskus valmiiksi…! ^_^ Aloitin jutun tekemisen joku kuukausi sitten….

  Anonyymi 2 – tuollaisia kommentteja on aina ilo kuulla! :)

  Anonyymi 3 – olen toistaiseksi valinnut olla sillä linjalla että en kerro asuinpaikkaani, joten en viitsi kertoa kouluakaan. Suoritan myynnin ammattitutkintoa, erikoistumisalana kosmetiikka.

 7. Panda

  Silmänrajauspostausta odotellessa :)! Itse aloitin taas nestemäisen eye linerin käytön ja voi että kun se on lirua ja vaikeaa levittää tasaisen nätisti :I! Yritä kaupassa sitten vertailla mikä näistä olisi parhain kun kaikki ovat olleet koko päivän kuumien lamppujen alla (=löysiä). Mur laitan sen kohta johonkin jääkaappiin jämäköitymään tj ;D.

 8. milipili

  Tuo poni-kuva olisi ihana isona tauluna.

  Uusia postauksia innolla odottaen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.