Karkkipäivä
Karkkipäivä

Suosituimmat lasit ja Instru-arvonnan voittaja

Ohhoh mikä määrä ääniä teiltä tuli Instru-kamppiksen pokavalintaan…! Kiitoksia osallistumisestanne, olin ihan ällikällä lyöty teidän innostuksesta! :) Joudun kyllä tunnustamaan, että en jaksanut laskea melkein 800 ääntä erikseen niin, että olisin saanut sijoituksen kaikille kuusille kehyksille (mikä tietysti tilastofriikkinä olisi kovasti kiinnostanut…! :)). Mutta aika varmalta vaikutti, että pokat numero 4 saivat suurimman kannatuksen. Ne saivat äänen melkeinpä joka toisessa tai kolmannessa kommentissa.

Toiseksi tulivat pokat numerolla 6.

Kehyksiä voi käydä katsomassa ja muistiaan virkistämässä täällä.

Mielenkiintoisesti kummatkin kärkeen sijoittuneet kehykset ovat muoviset ja väritehosteilla. Näköjään teidän mielestä minulle sopii siis tällaiset vähän persoonallisemmat pokat…! :)

Omaa päätöstä tulevista laseista en ole vielä tehnyt, mutta luulen etten ainakaan valitse voimakkaita vitosia ja kilttejä ykkösiä. Muut neljä ovat hurjan tasaisia kandidaatteja ja valinta tulee olemaan todella vaikea. Voi kyllä olla että päädyn ottamaan kahdet…! :D

Kerron teille toki sitten kun saan päätöksen tehtyä.

Instruaanestys_suosituimmat

Täytyy sanoa, että itse asiassa yllätyin tosi paljon siitä, että neloset saivat niin paljon ääniä. Kaikissa kehyksissä on ehdottomasti ”minua” ja ne sopivat minulle, mutta neloset ovat omaan silmääni vitosten ohella eniten sellaiset ”statement”-kehykset ja jotenkin dominoivat. Ne ovat niin suuret ja voimakkaan väriset, että vievät heti huomion.

Kieltämättä väri on kuitenkin todella kiva… Ja tuntuu kummasti sopivan minulle, vaikka omassa sävytyksessäni ei ole mitään punaista enkä pidä punaisia vaatteittakaan. Itse viehätyn ehkä kuitenkin enemmän kutosen mallista, mutta niissä taas turkoosi tehosteväri arveluttaa edelleen…

Ei ole helppoa…! :)

Arvonnassa onni suosi nimimerkki ailimea! Ailime pääsee päivittämään prilliasioitaan Instrumentariumin 150 euron lahjakortilla. Onnittelut voittajalle!

Kommentit (7)

 1. maawo

  Nyt kun katsoo tarkemmin nii kutoset vaikuttaa melko kapeilta kasvoillesi. Voi kun saisit neloset turkoosina!:D voi olla että kuvakulma ei ole kuitenkaan ihan edukseen joten ota molemmat ;)

 2. Kikka

  Jee, nelonen paras! Usko nyt! =)

 3. heini

  onhan noikin ihan tyylikkäät (ite kannustin nro 2) mutta muista kuitenkin, että valitset sinulle parhaimmat lasit, etkä vain kuuntele meidän mielipiteitä :) esim oletkin itse sanonut, ettet ole mikään muotiblogi ja jotkut saattavat olla eri mieltä pukeutumisesi kanssa, mutta sinä itse pidät siitä miten pukeudut joten toivon että muistat tämän myös silmälasiasiassa :)
  tykkään blogistasi tosi paljon!

  • Sanni

   Hihih, kiitos heini! :) Toki valitsen ne lasit joiden kanssa tiedän viihtyväni, ja valinta voi siis aivan hyvin kohdistua muihinkin kehyksiin kuin noihin teidän eniten äänestämiin. Mutta oli tosi kiinnostavaa kuulla, mitkä teidän mielestä sopii minulle parhaiten. :) Käyn vielä Instrussa huolellisesti ”fiilistelemässä” noita laseja ja pitää varmaan mennä voimakkaammalla meikilläkin niin näkee miten sekin vaikuttaa.

 4. Veppe

  Alkuun varmasti tuntuu, että tuollaiset pokat ovat liian huomiota herättäviä tai dominoivia, mutta suurin osa siitä johtuu vain muutoksesta entiseen. Äänestin nelosia juuri siksi, että minusta ne nimenomaan tekevät kaikkein harmonisimman (no, jos jätetään laskuista ne haaleat ykköset) kokonaisuuden, eli ovat melkeinpä vastakohta dominoivalle. Näin kuvista katsomalla sitä keskittyy kai lähinnä muotojen harmoniaan, ja minusta tuo nelosten muoto pehmentää kovan puoleisia kasvonpiirteitäsi rauhalliseksi kokonaisuudeksi. Värikin on huomattavasti vähemmän hallitseva kuin niissä ihan mustissa – se täysmusta on vaalealle liikaa. Omat rillini ovat pitkälti saman muotoiset kuin nuo neloset, mutta väriltään turkoosi-mustat, ja eivät ole värin eikä muodon osalta olleet kenenkään mielestä yhtään överit, vaikka vaalea väritykseltäni olenkin – paljon on tullut kehuja. Kannattaa tietenkin valita sellaiset, jotka voi tuntea omikseen, mutta olla vähän ekstrarohkea, koska niihin kyllä nopeasti tottuu. On varmaan hyvä valita, mitä efektiä toivoo, eli haluaako särmää vai pehmennystä. Kokeilemistasi vaihtoehdoista ainakin löytyy kumpaakin lajia. :)

  • Meow

   Täysin samaa mieltä Veppen kanssa! Lasit nro 4 eivät ole ollenkaan dominoivat, päinvastoin. Parhaat ehdottomasti! Lasit nro 6 ovat vaan liian tummat väriltään.

 5. milipili

  Noi punamustat on vaan niin’87! Heti sellainen ”paulakoivuniemi” fiilis iski.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.