Karkkipäivä
Karkkipäivä

Suosikkiluomivärini

Olen täällä blogissa aiemminkin nimennyt ja esitellyt joitain suosikkiluomivärejäni, mutta en kaikkia.

Sadoista sävyistä alkaa olla jo aika vaikeakin valita niitä kaikkein ihanimpia, joten annoin itselleni 10 minuuttia aikaa poimia ensimmäisinä mieleen tulevat sävyt. Tässä tulos. Osaa sävyistä käytän todella usein, jopa päivittäin tai joka viikko, mutta toisia paljon harvemmin. Kaikille näille on yhteistä se, että tykkään niistä todella paljon – oli se sitten herkun värinsä, laadukkaan koostumuksensa, hyvän yhdisteltävyytensä tai helppokäyttöisyytensä vuoksi (kiireaamujen helpot väriharmoniat!). Tässä meikkinamia, olkaa hyvä!

FavoriteEyeshadows1

FavoriteEyeshadows2

FavoriteEyeshadows5

FavoriteEyeshadows6

FavoriteEyeshadows4

Kirjoitusvirheiltäkään ei vältytty… MAC-luomiväreistä puuttuuu maininta, että ne ovat MACin (nuo neliöpaletissa ovat), ja Shimmermoss on kirjoitettu ilman h:tä. Simmer down now! ^_^

FavoriteEyeshadows3

FavoriteEyeshadows7

Näistä kaikista luomiväreistä olisi riittänyt tarinoitakin, mutta silloinpa meillä vasta kilometripostaus olisikin…!

Kommentit (39)

  1. Jenni

    Sun blogista tulee niin hyvä mieli <3 Tällä kertaa siksi, että sulla on enemmän suosikkiluomivärejä kuin mitä mä olen ehkä koskaan edes omistanut luomivärejä! Vinkkaan äidin seuraavan kerran tähän blogiin kun valittaa että mulla on "ihan liikaa meikkejä" ;) Tosin, oon vähän samassa tilanteessa kuin säkin ilmeisesti, vaikka värejäkin löytyy, perus beigen/ruskean sävyissä mennään miltei aina ja kaiken huipuksi en useinkaan käytä MITÄÄN luomiväriä! Aiee!

  2. happppy

    Vau! Näin blogisi tänään, ja olen lukenut sitä jo kolmatta tuntia! Etsin Googlesta geeli eyelinerin käyttöä ja päädyin tälle sivustolle. Olen 12-vuotias, mutta rakastan meikkausta ja meikkaan usein ystäviäni ja itseäni. Tykkään myös tehdä kampauksia ja lakata kynsiä. Blogini osoite on http://i-wish-nothing-but-the-best.blogspot.com/ joten voi kaydä katselemassa. Tykkään todella TODELLA kovasti blogistasi ja toivon että tulee mahdollissimman paljon uusia postauksia!Täältä löytyy paljon enemmän apuja kun vaan miten geeli eyelineriä käytetään, kiitokset !!: )

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.