Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sunnuntain sekametelisoppa

Oudonvärinen meikki sunnuntailta. En oikeastaan miettinyt yhtään millaista meikkiä lähdin tekemään, vaan napsin vain laatikoista värejä sattumanvaraisesti. Luomilla on keltaista, punaruskeaa, persikkaa ja violettia.

24102010

Meikkiin käytetty:

 • L’oreal Natural Peach (luomivako ja sen yläpuoli)
 • Pure Luxe Rose Gold (liikkuva luomi sisänurkkaa lukuunottamatta)
 • Mad Minerals Lemon Drop (sisänurkka)
 • Pure Luxe Cinnamon (ulkonurkka)
 • MAC Shroom (kulmaluu)
 • MAC Trax (alaluomi)
 • BeYu Dip Eyeliner #26 (yläluomen rajaus)
 • IsaDora Inliner Kajal Blonde (alasisärajaus)
 • Clinique High Impact -ripsiväri

24102010_5

Yllättävän ok:n näköinen kokonaisuus, vaikka punaruskea ja sinivioletti eivät todellakaan ole parhaita ystäviä meikkikentällä.

24102010_4

24102010_3

24102010_2

Meikki on niin erikoisen värinen että en edes keksi tälle tunnistetta. Ruskea? Ei. Persikka? Ei. Värikäs? No ei oikein sitäkään.

Ensi viikolle olen kaavailemassa huulipunaviikkoa….! :)

Kommentit (13)

 1. Jenniemi

  Kaunis meikki! Itselle ei ensimmäisenä tulisi mieleen tälläsiä värejä yhdistää keskenään. Hienoa, että toimit meille inspiksenä:)

  Oot kovasti testannu ja kirjotellut luonnonkosmetiikasta. Ite oon hieman hurahtanu kanssa ja tuntuu, että pahimmat epäpuhtaudet kadonneet kun on vähän alkanut miettimään, mitä sitä naamaansa laittaa. Osaisitko suositella jotain todella kosteuttavaa kasvovoidetta joka ei kuitenkaan ihoa tuki? Kesällä Hauschkan kosteusvoide oli varsin passeli, mutta nyt kun kelit on kylmenneet, ei se riitä enää…Iho tuntuu rapisevan silmissä.

  • Sanni

   Tuo ”ei tuki ihoa” on vähän kinkkinen kysymys, sillä se, miten voiteet käyttäytyvät iholla, vaihtelee yksilöstä toiseen. Ei siis voi yksiselitteisesti nimetä joitain tiettyjä voiteita, jotka ”eivät tukkisi”. :) Olen joskus ihan miettinyt tuota, että mitä kukin sitten pitää ”tukkivana” voiteena. Mikä sen tekee? Itse ajattelisin, että runsaasti mineraaliöljyä ja silikoneja sisältävät voiteet saisivat huokoset tukkoon helpommin kuin sellaiset voiteet, joissa noita ei ole, mutta kyllähän monet käyttävät iloisesti parafiiniöljypitoisia voiteita ilman mitään iho-ongelmia. :) Ihon käyttäytyminen on täysin yksilöllistä. Voitaisin myös ajatella, että öljyt tukkivat ihoa, ja varmasti ne joidenkin iholla niin tekevätkin.

   En siis ikävä kyllä osaa/voi suositella todella kosteuttavaa voidetta, joka ei tuki ihoa, sillä en voi luvata minkään voiteen olevan tukkimatta kenenkään ihoa. Mitä Hauschkan voidetta käytit? Sitä ohuttako? Tarvitsisit siis ilmeisesti jotain täyteläisempää. Yksi hyvä voisi olla Estelle & Thildin kosteusvoide (joko hajusteeton tai Neroli, erona lähinnä tuoksu), joka on paksu mutta hyvin imeytyvä.

   • Jenniemi

    Joo, sellasta ohutta pumppupullossa. Tarviikin tutustua tuohon vaikka seuraavaksi. Kiitos!

 2. Anna

  Moi! Olet kyllä taitava meikkaaja, todella hienoja luomuksia täältä saa aina katsella! :)
  Nyt kun on halloween tulossa, voisitko tehdä postauksen halloween-meikistä? Semmoinen olisi mielestäni tosi kiva :) Jotain vampyyri-tyylistä esimerkiksi. Saisi vähän vinkkiä että miten itse laittautuu näihin halloween-juhliin.

  • Sanni

   Mä en valitettavasti ehdi tekemään Halloween-meikkiä tänä vuonna. YouTubesta löytyy loputtomiin mielettömän hyviä meikkitutorialeita, esimerkiksi Petriludella on todella hienoja Halloween-lookkeja; http://www.youtube.com/user/petrilude

 3. Heini

  Huulipunaviikko kuulostaa loistavalta! Kaipaisin kovasti vinkkejä eri punien koostumuksista jne, olen noviisi myös sillä saralla. Huulikiillot ja -rasvat ovat vain käytössä, punan kanssa tulee heti hölmö olo, koska en ole tainnut löytää just sitä omaa punaa.

  Lapsena muistan kuinka ihailin aina mummiani, joka aina sipaisi punaa huuliin, vaikkei muuten olisi meikannut tai lähtenyt edes kotoa :) itselleni ei se tapa ole periytynyt. Olisi silti kiva löytää joku kiva huulipuna!

  Tykkäsin tästä meikistä, jännästi nuo eri sävyt kuitenkin sopivat yhteen vaikka niitä onkin paljon! ei onnistuisi meikäläiseltä :D

  Jenniemi kyseli täyteläisemmästä voiteesta, voisikohan Dr Hauschkan kvitten- tai ruusuvoide olla talveen hyvä vaihtoehto? Ainakin ovat vähän tuhdimpia kuin se kasvovoide.

 4. Anne

  Hei! Olen vasta viime päivinä alkanut lukemaan blogiasi ja useammassa meikkipostauksessa kaipaisin ”kokonaiskuvaa”, eli kuvaa kasvoista -ei pelkästään silmistä. Tuntuu että sillä tavoin olisi helpompi arvioida olisiko silmämeikki sovellettavissa omille kasvoille.
  Tulen olemaan blogisi suurkuluttaja, kiitos innostavista teksteistä.

  • Sanni

   Moi Anne! Valitettavasti en halua julkaista päivittäin kokonaamakuvia, niitä tulee vain harvoin. En alunperin halunnut näyttää naamaani blogissa lainkaan, en pidä siitä. Ymmärrän kyllä että kokonaamakuvat ovat lukijoille havainnollisempia, mutta itse en halua katsella naamaani blogissa päivittäisellä tai edes viikottaisella tahdilla.

 5. milipili

  Tekee mieli riisipuuroa!
  Ihana meikki!

 6. Elina

  Moi! Huulipunaviikkoon liittyen: Onko olemassa mitään keinoa, jolla saisi huulet näyttämään ohuemmilta? :D Tiedän että saattaa kuulostaa oudolle, sillä monet naiset haluaa paksummat huulet :)
  Pidän huulistani kyllä, mutta haluaisin käyttää kaikkia ihania huulipunia esim.juhlissa ja baarissa, mutta värit korostavat entisestään huuliani ja silloin lopputulos ei ole hyvä. Olisiko siis esimerkiksi jokin väri, joka ”ohentaisi” huulia? :)

  • Sanni

   Mä en osaa tuohon oikein muuta sanoa, kuin että vaaleat sävyt ainakin korostavat huultia vähiten. Kannattaa myös välttää hohtavia tai kiiltäviä punia, sillä valoaheijastavuus tekee huulista täyteläisemmät. Joku nude-creme-huulipuna olisi siis sun juttu.

 7. Aurora

  Moikka!

  Olisi yksi idea/ pyyntö sulle… Kun tuo halloween nyt lähestyy olisi kiva jos tekisit postauksen erilaisista meikestä halloweeniksi. Esimerkiksi miten voi tehdä hyvän meikin keijun asun seuraksi, tai poliisille, noidalle, kissalle tai vaikka sairaanhoitajalle. En tarkoita mitään naamiota, vaan pieniä juttuja, joista voisi saada lisäpuhtia omaan asuun :)

  • Sanni

   Moi Aurora!

   Vastasin tuossa jo aiemmin nimimerkki Annalle että en ikävä kyllä ehdi tehdä tänä vuonna Halloween-meikkipostausta. YouTubesta löytyy paljon Halloween-aiheisia meikkitutorialeita.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.