Summer Impressions

Dr. Hauschka on käsittääkseni ainoa (ainakin Suomessa) luonnonkosmetiikkamerkki, jolta ilmestyy vuosittain meikkipuolella kausikokoelma. Tämän kesäinen kokoelma on nimeltään Summer Impressions, ja siihen kuuluu luomiväri/huulikiiltopaletti, aurinkopuuteriduo ja pronssisen hehkun tuova fluidi sekä viileän että lämpimän sävyissä. Sain kokeiltavaksi viileän paletin ja aurinkopuuteriduon sekä lämpimän bronzing fluidin.

SummerImpressionscollection

Aurinkopuuteriduo on hassusti melkein violetin sävyinen tuossa kuvassa. Oikeasti se on siis vaaleanruskea. Silmä/huulipaletin luomivärisävyt ovat Apricot, Brown ja Aqua, ja huulikiillot Rosé ja Red. Paletissa on mukana myös turkoosi minikajal. SummerImpressions_paletit

Paletit ulkoa päin.SummerImpressions00

”Ihanan” ynseä before-kuva jälleen kerran… :P Tässä tapahtui sellainen juttu, että olin jo kertaalleen tehnyt koko meikin, mutta en sitten saanut luomivärejä häivyttymään toivomallani tavalla. Vika ei sinänsä ollut luomiväreissä vaan pohjustuksessa, jonka olin laittanut jo aiemmin aamulla ennen kuntosalille menoa. Salilta tultua iho oli hien ja suihkun jälkeen nahkea, ja luomivärit juuttuivat sijoilleen häivyttymättä mihinkään. Ärsyynnyin ja pesin koko meikin pois. Ainoastaan turkoosi rajaus jäi jäljelle (tein pikaputsauksen Aqualan L:llä).

SummerImpressions1

Kasvoilla Bronzing Fluid sävy 02 Bronze, ja sen päällä kevyesti Lily Lolon mineraalipohjaa. Poskilla aurinkopuuteriduon kummatkin sävyt, tummempi poskiluun alla ja vaaleampi päällä poskipunan paikalla. Huulilla Rosé-kiilto.

Tuo aurinkopuuteri sopii muuten aivan erinomaisesti varjostuksiin viileän sävynsä ansiosta. Siinä ei ole helmiäistä ja vain vähän kimallehippusia. Vertasin tummempaa sävyä NYXin Taupe-poskipunaan (joka on siis viileä, harmaanruskea varjostussävy), ja Hauschkan sävy oli vain hieman punertavampi kuin Taupe. Näin neutraalit ja ei-oranssit aurinkopuuterit ovat harvassa.

SummerImpressions6

Kaksi silmämeikkiä paletilla. Yksi: turkoosia liikkuvan luomen sisäpuolikkaalla, ruskeaa ulkopuolikkaalla ja luomivaossa ja aprikoosia laajassa kaaressa turkoosin ja ruskean yläpuolella. Kulmakarvan alla L’orealin Golden Beige. Yläluomen rajaus Yves Rocherin hohtavalla ruskealla voideluomivärillä, sävy Auringonkajo.

SummerImpressions5

Kaksi: aprikoosia luomen sisäpuolikkaalla ja luomivaon sisäkaaren yläpuolella, ruskeaa luomen ulopuolikkaalla. Kulmaluulla L’orealin Golden Beige. Yläluomen rajaus paletin turkoosilla kynällä.

SummerImpressions3

Hauschkan Bronzing Fluid on ensimmäinen kokeilemani ruskettuneen hehkun tuova ”meikkivoide”. Laitoin meikkivoiteen lainausmerkkeihin, vaikka se sillä nimellä kulkee myös Dr. Hauschkan kotisivulla. Voide on niin läpikuultavaa, että parempi nimitys on kuulto- tai hohtovoide. Voiteen tuoma kullanpronssinen hohde on todella hillitty ja kaunis, tällä ei saa mitään ylilyöntejä aikaiseksi.

Aika kiva sun-kissed look!

Summer Impressions -kokoelman toinen paletti on nimeltään Warm Breeze (samoin kuin lämmin aurinkopuuteriduo), ja siinä on sävyt Soft Orange, Red Brown ja Gold, sekä huulikiillot Orange ja Warm Red.

SummerImpkokoelmaPalettien hinta on n. 35€, aurinkopuuteriduot n. 29,90€ ja Bronzing-voiteet n. 20,50€. (En löytänyt hintoja mistään muualta kuin Ruusunnuppu-verkkokaupasta.)

Kommentit (17)
  1. Voisikohan toi kylmänsävyinen aurinkopuuteri-duo toimia varjostuksiin, onko mitään hodetta ym erityisesti siinä tummemmassa sävyssä?

    1. Sopii aivan erinomaisesti varjostuksiin. Puuterissa on ihan vähän kimallehippusia, jotka eivät iholla juurikaan näy. Pitääkin lisätä vinkki ihan tuonne postaukseenkin. :)

  2. Charming Nails
    22.5.2010, 08:55

    Ihana Bronzed look :) pistin merkille hyvin olevat kulmakarvat ;) kyllä kesällä on ihana käyttää aurinkopuuteria, sillä saa ihanan rusketuksen kasvoille :)

    1. Aijaa? :) Mä jo varauduin siihen että joku kohta taas kommentoi että liian tummat pökkelökulmakarvat…. ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *