Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sukilla on sanottavaa: tehokasta luonnonkosmetiikkaa Amerikasta

* Sis. mainoslinkkejä

Olen taas päässyt tekemään tuttavuutta ihan erilaisen luonnonkosmetiikkasarjan kanssa.

Olen vuosien varrella ehtinyt testaamaan jo aika huikean numeron eri sarjoja, ja aina välillä niiden joukosta erottuu joku joka on selvästi Erilainen. Etenkin koostumusfiilistelijänä olen aina ihan innoissani kun kohtaan jotain täysin uuden ja erilaisen tuntuista. Sellaisia ovat Biodellyltä testiin saamani amerikkalaisen Sukin tuotteet.

Suki luonnonkosmetiikka

Sukin tuotteet ovat 100% luonnollisia mutta eivät sertifioituja. Asenteella kruunattu, aika jämptiltä mimmiltä vaikuttava sarjan kehittäjä Suki Kramer ei usko sertifikaatteihin. Ja eihän serifikaatti todellakaan ole ainoa tae jonkun sarjan luonnollisuudesta, se on osaltaan bisnestä mutta osaltaan (ainakin allekirjoittaneen mielestä) myös hyödyllistä bisnestä, sillä kyllä luotetut, pitkän linjan sertifikaatit auttavat inci-lukutaidottomia kuluttajia suunnistamaan vihreiden tuotteiden viidakossa.

Mutta Sukilla on vahvat näkemyksensä ja hän saa toki pitää ne :) On monia luonnonkosmetiikkasarjoja jotka tietoisesti skippaavat sertifioinnin. Suki selvästi palaa aiheelleen ja hänellä on paljon sanottavaa suosittavista ja välteltävistä ainesosista ja siitä, mikä on hyväksi ihollemme. Sukin lähestymistavassa korostuu tehokkaiden kasviaktiiviaineiden hyödyntäminen ja samalla herkän ihon tarpeiden vaaliminen. Suki on kehittänyt oman SSS-teknologian (strong, safe solutions ja strong, safe, stable) jonka aktiiviaineita ovat salisyylihappo, glykolihappo, kolloidinen kaura (myönnän että piti googlata ’kolloidinen’ :D), A-vitamiini, C-vitamiini ja reseveratroli.

Suki_IMG_1864

Suki puhuu niin paljon että hänen pakkauksensakin on printattu ihan täyteen tekstiä :D (Tavallaan voin kyllä samaistua naiseen tällä saralla… ^_^) Kaikki eivät ehkä jaksa lukea hänen raaka-aineterminologiaa ja yhdistelyhenteitä vilisevää jutusteluaan, mutta pointti kaiken keskellä on ratkaista iho-ongelmia luonnollisin, tehokkain keinoin herkkää ihoa kunnioittaen.

Neljä tuotetta testanneena olen ainakin itse vakuuttunut. Jännät, geelifluidimaiset ja erittäin riittoisat koostumukset miellyttivät ja sarjan törkeän ihanasta signature-tuoksusta voisin kirjoittaa vaikka pari omaa lukua. :)

Sain kokeiltavaksi seka- ja rasvaisen ihon päivävoiteen, anti-age-seerumin, entsyymikuorinnan ja vaahtoavan, kuorivan sokeriputsarin.

Suki_IMG_0917

Balancing Day Lotion

44 € / 30 ml

Lotion oli ensimmäisenä korkkaamani Suki ja sen kautta pääsin heti tutustumaan (ilmeisesti Sukille ominaiseen) liukkaan fluidimaiseen koostumukseen. Koska samantyyppinen koostumus toistui kolmessa eri testituotteessa, päättelin sen olevan Sukin ”koostumuskäsialaa”.

Lotion on tavallaan liukasta geeliä mutta ei kuitenkaan ”geeliä” sen perinteisessä muodossa, geelifluidi olisi kai kuvaavin sana. Voide on erittäin riittoisaa; yksi pisara tuntuisi riittävän melkein kahteen naamaan :D Lotion ei jätä geelille tyypillistä tahmean nahkeaa pintaa vaan enemmänkin voiteelle tyypillisen pehmeän ja sileän pinnan. Aivan ihana!

Balancing Day Lotionin SSS-aktiiviainesosat: salisyylihappo ja A-vitamiini. Voide lupaa kontrolloida talin tuotantoa, hillitä tulehdusta ja rauhoittaa kaikenlaisia aknen oireita sekä tasapainottaa ihoa. Luonnollisestikin se myös kosteuttaa.

Suki_lotion_koostumus
Balancing Day Lotionin raikas koostumus

Tuoksusta; koko Suki-sarjassa on huumaava sitrushedelmien tuoksu, aivan taivaallinen..! Tuoksu on syvä ja aromaattinen ja tulee puhtaista kylmäpuristetuista eteerisistä öljyistä. Tätä nuuhkaistessa huomaa todellakin eron synteettisen ja luonnollisen sitrustuoksun välillä.

Day Lotionin tuoksu ehtii vieläpä muuttua ja kehittyä sen lyhyen ajan kun tuotetta hieroo ihoon; se syvenee ja muuttuu aavistuksen makeammaksi ja moninyanssisemmaksi. Juuri halkaistun hedelmäviipaleen melkein näkee silmiensä edessä, tuoksussa on niin mehun pirtsakkuutta kuin kuoren intensiivisempää aromikkuutta. Ei hyvänen aika mikä tuoksumatka Sukin tuotteet ovatkaan..! Vietän joka kerta voidetta levittäessä pienen aromaterapiahetken; teen kämmenistä kupin ja nuuhkin tuoksua syvään. Ahhhh.

Suki_IMG_0921

Radical Results Youth Serum

59€ / 15 ml

Tehokas anti-age-seerumi kaikille ihotyypeille. Erittäin antioksidanttinen vitamiinipommi lupaa ehkäistä ihon ennenaikaista vanhenemista, silottaa juonteita ja vahvistaa ja kiinteyttää ihoa.

SSS-aktiiviaineet: C-vitamiini, hyaluronihappo ja resveratroli. Sisältää myös koentsyymi Q10:iä. Seerumi on valmistettu ruusu-uutepohjaan.

Koostumus on samalla lailla liukkaan geelifluidimainen kuin Day Lotionissa, tuoksu miedompi. Kuten Lotionin jäljiltä, iho ei jää yhtään nahkeaksi vaikka tämäntyyppiseltä geelimäiseltä koostumukselta sitä odottaisin, vaan sileän pehmeäksi. Tuntuma on samalla raikas ja ylellinen.

Aloitin muuten Sukin testauksen kahden ihan erilaisen ja eri hintaluokan sarjan testauksen jälkeen (Kivvi ja Alverde) ja koostumus- & elämysero oli huomattava, kuin olisi astunut Lidlin kosmetiikkaosastolta johonkin ylelliseen viiden tähden spa’han… (Vaikka kaikki kunnia Lidlille, löytyyhän sieltäkin tähtiä :D)

Suki_IMG_7247

Sukin seerumi on kieltämättä todella kallis (15 ml / 59 euroa, kenties kallein koskaan testaamani seerumi nyt kun Vintner’s Daughter on vielä korkkaamatta), mutta se on superriittoisa. Yksi pisara riittää koko kasvoille. Radical Results -seerumia riittää puolet siitä kerta-annostelumäärästä mitä yleensä laitan seerumia. Sukin seerumia ei myöskään mene hukkaan kun annostelusysteeminä on pipetti, ei pumppupullo joka saattaa (kuten tunnettua) tuikata ulos tarpeettoman suuren määrän tuotretta kerralla.

Suki suosittelee niin seerumien kuin voiteidensa levitystä aina kasvovedestä tai kosteussuihkeesta kostealle iholle. Näin ihoon kulkeutuu ja lukkiutuu maksimimäärä kosteutta.

Suki_IMG_0924

Exfoliate Foaming Cleanser

12 € / 30 ml (matkakoko) tai 40€ / 120 ml

Suosikki! Tämän ihanan putsarin tuoksu on niin intensiivinen kokemus että en osaa sitä edes kuvailla, kuin korillinen erilaisia sitrushedelmiä tiivistettynä yhteen pieneen purkkiin. Tuoksu on vahvempi, mehukkaampi, syvempi, makeampi ja aromaattisempi kuin voiteessa ja seerumissa. Aivan mieletön. Aidon hedelmän kuoren ja siitä tihkuvien öljyjen tuoksu. Voisin vain nuuhkia tätä ja trippailla tuoksutaivaassa. (Joo, huomaatte että rakastan sitrustuoksuja..!)

Eikä tuoksu ole tämän tuotteen ainoa mahtavuus – sen koostumus on myös aivan fantastinen! Kyseessä on vaahtoava, puhdistava sokerikuorinta erittäin tiiviissä muodossa. Palkittu tuote on Sukin bestsellereitä enkä ihmettele miksi.

Sokerirakeita tarvitsee ottaa vain teelusikan kärjellinen ja kostuttaa ihan pienellä pisaralla vettä ja saa muhkean pehmeän, runsaan vaahdon. Jos haluat vähemmän kuorivan vaikutuksen, hiero vaahtoa kämmenissä kunnes sokerirakeet sulavat ja jäljellä on vain puhdistusvaahto.

Normaali-ihoinen voi käyttää Exfoliate-putsaria päivittäin, herkkäihoinen 2-3 kertaa viikossa. Jos iholla kuitenkin on kystistä aknea tai paljon punoitusta, Suki ei suosittele tuotteen käyttöä, vaan tällöin sopii paremmin seuraavaksi esiteltävä entsyymikuorinta. Kuivalle, ärtyneelle ja punoittavalle iholle Suki ei suosittele kuorintaa lainkaan.

Sokeriputsarissa kivaa on myös matkakoko, tätä voi testata myös vähän edullisemmin :) Pieni 30 millin purkki riittää kymmeniin puhdistuskertoihin. Itse olen käyttänyt tätä nyt viidesti eikä pinta ole juurikaan vajentunut. Meni pari kertaa tajuta kuinka vähän tätä tosiaan tarvitsee annostella. Tilaa matkakoko täältä * :)

Suki Enzyme peel

Resurfacing Enzyme Peel

77 € / 30 ml

Rakeeton entsyymi-happo-kuorinta sisältää aktiiviaineina Sukin SSS-glykolihappoa, SSS-salisyylihappoa ja papaiinia (papaija-hedelmän entsyymiä).

Entsyymikuorintaa käytetään naamion tavoin ja sen annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia. Ensimmäisellä kerralla kannattaa aloittaa lyhyemmällä, 5 minuutin vaikutusajalla. Iho kihelmöi kevyesti naamion vaikuttaessa mutta tunne on supermieto verrattuna esimerkiksi Supermoodin AHA-naamioon jolla on se kuuluisa paloautoefekti. Sukin entsyyminaamio tuntuu paljon hellävaraisemmalta eikä ainakaan minun ihoni punoita yhtään sen jäljiltä, vaikka ”kovanahkaisena” olen antanut sen vaikuttaa täydet 20 minuuttia. Naamio huuhdellaan pois vedellä tai pyyhitään kasvoliinaan. Iho on naamion jäljiltä juuri niin sileä ja kirkas kuin AHA-happo/entsyymikäsittelyn jäljiltä voi odottaa, tykkään! Kiitos salisyylihapon, Sukin entsyymikuorinta lupaa vaikuttaa myös aknen oireisiin ja vähentää niin kystistä aknea kuin valko- ja mustapäitäkin.

Tätä voi muuten käyttää myös täsmähoitona näpyille, luin vinkin pakkauksesta ja toimii :) Testijakson aikana sattui sopivasti punkemaan pari näpynpoikasta ja sain niiden aikeet muuttua finneiksi kukistettua nopeasti laittamalla niiden päälle yöksi tipan entsyymikuorintaa.

Entsyymikuorinta sopii kaikille ihotyypeille paitsi ei kuivuuteen taipuvaiselle, ärtyneelle couperosa- ja rosaceaiholle.

*

Sukin tuotteita voi ostaa Biodellystä:

Balancing Day Lotion *

Radical Results Youth Serum *

Exfoliate Foaming Cleanser *  / Matkakoko

Resurfacing Enzyme Peel *

Jos hinnat hirvittävät, voi Sukia testata myös edullisen Trial Kitin muodossa, kivaa kun nämä vähän arvokkaammat sarjat tarjoavat tällaisia halvempia tutustumispakkauksia:

Trial Kit epäpuhtaalle iholle * 24€

Trial Kit seka- ja kuivalle iholle * 24€

Kommentit (37)

 1. Kuorotipu

  Mä sain kaverilta ton kuorinnan ja mulla oli tosi ristiriitanen fiilis siitä. Tuoksu toi mulle mieleen lähinnä kertaalleen oksennetun coca-colan :D tuotteen koostumuksesta tykkäsin kyllä kovasti, mutta hajun takia ei jatkoon.

  • Sanni

   kertaalleen oksennetun coca-colan :D

   Eikäähhh….! :D No way…! ^_^ On se kyllä hullua miten tuoksut voivatkin tuoksua niin eri lailla eri ihmisille :) Mä rrrrakastan tuon tuoksua, Guerlainin Aqua Allegoria -greippihajuveden ohella mun ihan suosikki-sitrustuoksuja kosmetiikassa :)

   • Kuorotipu

    Mä oon kyllä miettinyt että onkohan se mun purkki ollut pilalla. Pinta oli kovettunut ihan täysin, se piti kaapia pois jotta lopputuotetta pystyi käyttämään. Eikä tuoksulla mun mielestä ollut mitään tekemistä sitrusten kanssa. Mä siis tykkään sitruksista (greipppiä lukuunottamatta) sisäisesti ja ulkoisesti tosi paljon.

    • Sanni

     Siis puhutaanhan me nyt tuosta sokerikuorinnasta…? Hmm, kuulostaa oudolta. Tuo pinnan kovettuminen kuulostaa vähintään siltä että tuote ei ollut ihan sellainen kuin pitäisi.

     • kuorotipu

      Joo Sokerikuorinnasta.

      • Hanna

       Sama homma, pinta täysin kovettunut. Sain oman kuoritani jokseenkin käyttökelposeksi lirauttamalla keitettyä vettä purkkiin pehmentämään massaa. Näin kalliin tuotteen toivoisi kuitenkin toimivan ilman omia kikkailuja.

       • Sanni

        Tuo sokerikuorinnan kovettuminen vaikuttaa olevan yleistäkin koska kysymys sitä koskien on mukana Sukin ”frequently asked questions” -osiossa. Vastauksessaan Suki neuvoo pehmentämään koostumuksen vesipisaralla, juuri kuten olit tehnytkin.

 2. JonnaH.

  Mäkin rakastan tota Exfoliate Foaming Cleanseria,se on ihana! <3 Ostin itseasiassa saamani kokeilu koon jälkeen täysikokoisen, kun ajattelin, etten osaa olla enää ilman.

  • Sanni

   Peukalo :)

 3. Anna

  Mulla on kokemusta Balancing Day Lotionista, Balancing Oilista, Concentrated Clarifying Tonerista, Exfoliate Foaming Cleanserista ja lisäksi Balancing sarjassa aiemmin olleesta voiteesta (täyteläisempi koostumus kuin Day Lotionissa), joka ilmeisesti on poistunut valikoimasta.

  Silloin pari-kolme vuotta sitten kun käytin näitä, tykkäsin kyllä kovasti. Mulla tuli silloin ajoittain epäpuhtauksia ihoon, ja koin, että näistä oli apua. Varsinkin se valikoimasta poistunut voide oli mulle ihan täydellinen, kevyt ja hyvin imeytyvä mutta silti hoitava ja piti myös epäpuhtaudet kurissa. Siinä oli myös miedompi tuoksu kuin Day Lotionissa. Ainoastaan kuoriva putsari ei kuulunut lemppareihin. Siitä jäi iholle saippuainen fiilis ja se kuivatti ihoani kovasti. Mulla itse asiassa tuon putsarin tuoksu tökki, enkä aistinut siinä ollenkaan samaa ihanaa mehukkaan hedelmäistä tuoksua kuin sinä.

  Jossain kohtaa sain suunympärysihottuman riesakseni, ja nämä tuotteet silmin nähden pahensivat tilannetta. En ole sen koommin voinut käyttää tuotteita, joissa on runsaasti alkoholia, eteerisiä öljyä, voimakkaita tuoksuja jne. Nykyään ihoni pysyy kunnossa pääosin EkoPharman tuotteilla, jotka ovat onneksi hellävaraisia :)

  • Sanni

   Mulla itse asiassa tuon putsarin tuoksu tökki, enkä aistinut siinä ollenkaan samaa ihanaa mehukkaan hedelmäistä tuoksua kuin sinä.

   Kun Kuorotipukin kommentoi kokeneensa kuorivan putsarin tuoksun ihan eri lailla, tulee jo mieleen että vaihtelevatkohan Sukin tuotteiden tuoksut suurestikin erien välillä..? Kyseessä kun on kuitenkin suhteellisen pienen tuotannon yritys jonka tuotteita valmistetaan pienissä erissä tuoreuden takaamiseksi. Suki itse puhuu ”signature-sitrustuoksusta” eli kai yrityksenä on ainakin luoda kaikkiin tuotteisiin sitrustuoksu, mutta haistavatkohan ihmiset sitten tuoksuja niin eri lailla että Sukin sitrukset menevät ihan ”pieleen” toisten hajureseptoreissa…..

   • milipili

    No musta ne XZtan persikkanektariini tuotteet tuoksuu ihan kookokselta joten…
    Tätä putsaria voisi kokeilla,kuulostaa mielenkiintoiselle .

   • sanna

    Vaikutuin blogien hehkutuksesta ja ostin vuosi sitten sarjan kasvoveden ja tämän sokerikuorinnan. Kuorinnasta tykkäsin, mutta hyvin äkkiä kuorinta kovettui purkkiinsa eikä sitä voinut enää käyttää ja kasvovesi aiheutti selkeästi ihonalaisia paukamia, lopetin käytön ja iho palasi normaaliksi. Mutta kaikki ei sovi kaikille.

    • Sanni

     Sukilla on vastaus kuorinnan kovettumiseenkin:

     ”If you do not screw the lid to the exfoliate foaming cleanser or the exfoliate foaming body cleanser jar back on tightly after each use there is a possibility that it will dry out over time. To loosen a hard cleanser moisten by adding a few drops of purified water & mix throughly with a sanitized utensil.”

     Eli jos kuorinta kovettuu, sen voi notkistaa uudelleen lisäämällä purkkiin pari tippaa puhdasta vettä ja sekoittamalla mössöä(puhtaalla) välineellä.

 4. Elli A

  Alkoipa tuo Trial Kit kiinnostamaan.. :) Mutta ei, en osta tässä kuussa enää mitään kosmetiikkaa.

  • Sanni

   Famous last words :D ^_^

 5. NG

  Tätä kai myytiin Suomessa joskus KICKSin liikkeissä…? Jossain olen sarjaan törmännyt, mutta hinnat, hinnat..
  Muuten, aika harmillinen puute, kun päivävoiteeksi tarkoitetussa tuotteessa (Daily Balancing Lotion) ei ole lainkaan UV-suojaa.. mutta sisältää salisyylihappoa, joka altistaa ihoa auringonvalon vaikutuksille.. :(

  • Sanni

   Tätä kai myytiin Suomessa joskus KICKSin liikkeissä…?

   Siitä en ole kuullutkaan, ainakaan minun aikana ei myyty (eikä ole senkään jälkeen osunut silmään vaikka säännöllisesti käyn Kicksin luonnonkosmetiikkahyllyjä edelleen nuuhkimassa :))

   Ehkä joku toinen liike..?

   UV-suojasta; UV-suojan sisältämät päivävoiteet ovat edelleen harvinaisuus luonnonkosmetiikassa, vaikka niiden tärkeys tiedostetaan. Luonnonkosmetiikkafirmat ovat kuitenkin näköjään (ja mielestäni ymmärrettävästikin) valinneet pyrkimyksen voiteiden kosmeettiseen miellyttävyyteen iholla yli aurinkosuojan. Mineraalifiltteri kun vaikuttaa ilmeisen ratkaisevasti voiteen tuntuun iholla. Vaikka auringolta on tärkeää suojautua, valtaosa kuluttajista pitää voiteen miellyttävää tuntua vielä tärkeämpänä ominaisuutena kosmetiikassa.

   Minusta SPF-tuotteiden kehitystä on muuten äärettömän mielenkiintoista seurata luonnonkosmetiikkarintamalla, muutama toimijahan on jo onnistunut kehittämään ihan suhteellisen mukavan tuntuisia SPF-voiteita (mutta aika alhaisella SPF:llä) mutta suurin osa ei, ja odotan suurella kiinnostuksella koska tuotekehitysteknologiassa mennään sen verran eteenpäin että pystytään helposti valmistamaan iholla mukavan tuntuisia aurinkosuojallisia voiteita. :)

   Sukilla on UV-suojasta tällaista sanottavaa: http://sukiskincare.com/faq/#sunscreen

   • NG

    Joo, Sukin kanta on siis sama kuin joillakin muillakin luomufirmoilla: auringonvalo on tarpeen, ei syytä suojautua jne.. Kuinkahan kasvot voi jossakin Floridan tai Californian leveyksillä suojata palamiselta ilman aurinkovoidetta? (hattukaan ei aina tepsi)
    Toki ne UV-filtterit ovat kemikaaleja, mutta niin ovat erilaiset entsyymikuorinnatkin, joita SuKi suosittelee…

    • Sanni

     Joo, Sukin kanta on siis sama kuin joillakin muillakin luomufirmoilla: auringonvalo on tarpeen, ei syytä suojautua jne..

     Ai, mä en tulkinnut ollenkaan Sukin sanomaa noin. Hänhän suositti ensisijaisesti suojautumaan UV-säteilyltä vaatetuksen avulla (joka kiistatta antaa kosmetiikkaa paremman suojan) ja kirjoitti että olisi hyvä saada päivittäin vähintään 10 minuuttia auringonvaloa (ilman UV-suojaa), paitsi ei 11-14 välillä. Tuo ”vähintään 10 minuuttia” ei näyttäytynyt minulle suosituksena olla suojautumatta lainkaan. 10 minuutin päivittäinen auringonvalokylpy noudattaa terveysammattilaisten yleensäkin antamaa auringonvaloaltistussuositusta D-vitamiinin muodostumisen vuoksi.

     Toki ne UV-filtterit ovat kemikaaleja, mutta niin ovat erilaiset entsyymikuorinnatkin, joita SuKi suosittelee…

     Itse asiassa kaikki kosmetiikan ainesosat ovat kemikaaleja, ne luonnollisetkin :)

     • NG

      Kyllä, kaikki on kemiaa :) Sukin mielestä kuitenkin toiset ovat vaarallisempia kuin toiset, jokin toinen firma taas toimii eri filosofialla. Entsyymikuorinnat ovat mielestäni potentialisesti yhtä ’vaarallisia’ kuin ne aurinkosuoja-aineet, jotka Sukin mukaan muuttavat ihon soluja… Sitä logiikkaa vain pohdiskelin.

      Luin kyllä linkkaamasi FAQ-osion. Sitä jäin ihmettelemään, kuinka kasvoja voi heidän ideansa mukaan suojata auringolta..? Niitä harvemmin peitetään vaatteilla, paitsi joissakin kultuureissa… (Saudi-Arabia..)

      • Sanni

       Entsyymikuorinnat ovat mielestäni potentialisesti yhtä ’vaarallisia’ kuin ne aurinkosuoja-aineet, jotka Sukin mukaan muuttavat ihon soluja… Sitä logiikkaa vain pohdiskelin.

       Aa, okei, no tämän näkökannan tajuan :) Sukilla on tosiaan vahvoja mielipiteitä ainesosista joiden vaikutus ihoon voi toisten mielestä olla yhtä perustellusti jotain ihan muuta.

       Totta, kasvoja on kyllä vaikea suojata auringolta vaatteilla, ellei vedä huivia pään yli…

 6. RipRap

  En tiedä oliko sanaleikin tarkoituskin (blondi, täällä näin), mutta jäin pitkäksi aikaa tavaamaan otsikkoa ja miettimään miten sukat ja luonnonkosmetiikka liittyy yhteen. Ja Suki on mulle kuitenkin ihan tuttu merkki. Just kun viimeks laitoinkin kommenttia siihen miten väsymys tyhmentää….

  • Sanni

   Heheh, niin tosiaan, ”sukilla on asiaa” voi tarkoittaa muutakin kuin Suki-nimistä henkilöä… ^_^ :D

 7. Scarlett’O

  Heippa! Mulla olisi kysymys tuohon balancing day lotioniin liittyen. Itselläni on suht normaali iho, jossa on hienohkoja sekaihon merkkejä eli se hitusen rasvoittuu päivän mittaan, ja talvella saattaa esiintyä hieman kuivuutta. Mustapäitä on hieman nenässä ja poskissa mutta ei suureksi ongelmaksi asti. Tuo voide kuulostaa melko täydelliseltä, mutta kysymys kuuluu että oliko siinä mielestäsi suht normaalille iholle tarpeeksi kosteutta? Sen pitäisi nimittäin olla rasvoittuvalle iholle kait. Kiitos jos ehdit vastata :)

  • Sanni

   Hei Scarlett’O,

   Balancing Day Lotionin koostumus tuntui ihollani riittävältä nyt kesällä, mutta pystyin myös tuntemaan, että hyvin vähärasvaisena sen tehot eivät varmasti riitä minulle talvella. Talvella tarvitsen täyteläisemmän koostumuksen. Eli sanoisin, että rasvoittuvalle iholle Balancing Day Lotionin kosteusteho riittää ympäri vuoden (talvella ehkä buustaisin vielä seerumilla) ja normaalille ja sekaiholle kesäaikaan.

   • Scarlett’O

    Kiitos Sanni! Kuulostaa siltä että voisi olla kesävoiteeksi passeli joten pistetään korvan taakse ensi kesää varten :)

 8. -K-

  Jännä, miten eri tavalla nuo tuoksut voi kokea!

  Mun mielestä tuo kasvovoiteen haju oli nimittäin aivan järkyttävä. En oo ikinä ostanut niin karmean hajuista voidetta. Mieskin nyrpisteli nenäänsä, kun olin laittanut voidetta naamaan…

  Rasva tuli kuitenkin käytettyä, kun mistään ihan halvasta voiteesta ei kuitenkaan ole kyse.

  • Sanni

   Mä voin kyllä kuvitella että kaikki ei tykkää tuosta tuoksusta sen perusteella, kun se on niin vahva. Ja totta kai tuoksumieltymykset ovat yksilöllisiä.

 9. Pieta

  Onpa mielenkiintoinen tuotesarja! Hinnat harmillisen korkeita, muutoin varmasti testaisin!

  • Johanna Meinander

   Sukin kirkastava seerumi on huippuhyvä. Olen kokeilut monia seerumia ja voiteita maksaläiskiini ja kirjavaan ihooni. Sukin kirkastava seerumi tasoitti ihoni väriä selvästi.

   • Johanna Meinander

    Siis Sukin ei Pain?

    • Sanni

     Korjasin ?

 10. Marita

  Tästä tuli mieleen kun täällä Australiassa asustan ja tulee käytettyä paikallista Sukin-luonnonkosmetiikkaa, niin olisipa kivaa jos ne lähettäisi tuotteita sulle testiin! Pitääkin selvittää saako ko merkkiä Euroopasta, hinnat ovat markettitasoa mutta kovasti ainakin väittää olevansa luonnonkosmetiikkaa.

  • Sanni

   Onhan Euroopassakin markettihintaista luonnonkosmetiikkaa :) Eli hinnasta ei ainakaan ole kiinni :) Ausseissa varmasti kuitenkin käytössä eri sertifikaatteja kuin Euroopassa.

 11. Maiju S.

  Balancing day lotionia olen käyttänyt yhden putelin rasvoittuvalla ja epäpuhtaalla ihollani. Pidin siitä muuten, mutta minun nenääni sen tuoksu oli melkoisen luotaantyöntävä. Sokerikuorinta minulla on käytössä tällä hetkelläkin ja sen tuoksua rakastan. Pikkaisen kutkuttelee mielessä kokeilla uudelleen tuota day lotionia, ehkä sen tuoksu ei tällä kertaa olisikaan niin paha? Sokerikuorinta kun on niin herkullisen tuoksuinen. <3

  • Sanni

   On nämä tuoksujutut kyllä jänniä ? Miten voikin eri nenät haistaa tuoksuja niin eri lailla ? Toiselle ihanaa aromaterapiaa, toiselle luotaantyöntävää… ?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.