Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sponge chief ja yksi koira

Terkut junasta!

En ehtinyt tehdä tänään ”normi”postausta, eikä mun pitänyt sellaista enää yrittää junassa kasaan naputellakaan. (Laivalla tapoin bloggauksen sijaan aikaa mm. kirjoittamalla joululahjatoivelistaa, budjetoimalla onnettomalta näyttävää joulu-tammikuutani ja nuuhkimalla eri deodoranttiehdokkaita miehelle tax freessa :D Kelpo ajanvietettä tämäkin, eikö? ^_^)

No nyt mä kuitenkin tuuttaan ulos tällaisen kahden minuutin spontaanin höpöpostauksen. Kun eilen illalla liikuttiin niin ”vakavissa” kemian aiheissa, niin nyt voi vastapainona julkaista Photo Booth -tason kuvia sisältävän random-”tää-tuli-just-mieleen” -jutun. :)

Tiedättehän Sensain Sponge Chiefin? Puhdistusliinan, johon niin moni on rakastunut ja koukuttunut?

Minun liinani on jossain kylppärin laatikossa ruttuun tungettuna ja unohdettuna. Ei tullut meistä erottamattomia. (Itse tykästyin enemmän paljon vaatimattomammalta näyttävään musliiniliinaan.)

Jotain Sponge Chiefistä kuitenkin jäi käyttöön. :)

SpongeChief_hiiritaskuna

Sen pakkaus on ihan täydellinen tietokoneen hiiren kuljetus”tasku”! :) Kuin tehty siihen! :)

Hiiritasku kulkee mulla aina repussa tai laukussa, missä nyt ikinä läppäreineni kuljenkaan. En tykkää heittää hiirtä kassiin ”paljaaltaan” jostain syystä. (Tunnustan olevani aivan riippuvainen hiirestä, en osaa mm. käsitellä kuvia ilman sitä – tai ainakin kuvien käsittely on huomattavasti kömpelömpää.)

Kiinnostiko tämä tieto ketään? Ei varmaankaan. :) Mutta itseäni aina vähän hymyilyttää kun otan Sponge Chief -taskun esiin. Niinkuin äsken. Kun aloin käsitellä huomisen kalenteriluukun kuvaa.

Niin arvokas liina – ja yksi ottaa siitä käyttöön vain ulkopakkauksen.

idTotti_joulukuu2014

Laitetaan tähän vielä Totti.

Ihan vain kun tämä sattui olemaan junakuvia edeltänyt kuva Photo Boothin kuvakansiossa. Ja Tottihan nyt on aina <3

P.S. Hei – kerronpas sellaisen, niin saadaan postaukseen jopa informaatioarvoa, että Diorin uudistuneet viisikot ovat VIHDOIN saapuneet Viikkarin laivoille. Viime kuussahan niitä ei vielä(kään) ollut. Hintaa paleteilla on alle 45 euroa (olikohan 43,90€ tarkka hinta), eli runsaat 20 euroa halvemmalla irtoaa kuin maa-hinnalla. :) *peukku* (Ja halvemmalla kuin Jenkeissä.) Tiedoksi kuitenkin ihanasta Cuir Cannagesta haaveileville – kyseinen paletti ei kuulu laivojenkaan tax free -valikoimaan. Lentokentillähän olen jo todennut sen puuttuvan. Ilmeisesti on sitten niin, että travel retail -valikoimassa on vain tietyt Dior-paletit, joihin Cuir Cannagea ei ole valittu. Pikkuisen outoa, jos minulta kysytään.

Kommentit (13)

 1. Tantero

  *peukku* ai oks tollassiakin olemassa ?

  • Sanni

   Koiria vai kasvojenpuhdistusliinoja? ;)

 2. Aldefiina

  Kyllä niin IHANA Totti <3 <3 <3

 3. S.

  Kyllä mua hymyilytti kovastikin tuo sun hiirenkuljetusratkaisusi. Mun 4v poikani ymmärtäisi sua tässä erinomaisesti. Vaikka hän saisi kuinka hienon lahjan, esim. viimeksi kaksi jättipaketillista legoja, hän riemastuu aina eniten pahvilaatikoista, joissa lelut tulevat. Tai jopa muovipusseista ;) ”Äiti, saanks mä nämä?!?” (Silmät loistaen.) ”JEEEEEEE!!!”

  • Sanni

   :)

 4. Elli

  Tiedän että moni kehuu tuota Sensain liinaa, mutta itse en pääse yli siitä, että se kuivuu sellaiseksi koppuraksi. Myös kasvoilla tuntuu jotenkin hankaavan nihkeältä. Pitäisikö sitä muuten säilyttää kosteana pussissa? En edes muista enää ohjeita, kun kaksi tuollaista sieniliinaa on mennyt jo roskikseen. :-)

  • Sanni

   Ei pidä säilyttää kosteana vaan mieluiten antaa kuivua koppuraksi – näin muistan että Sensain koulutuksessa olisi sanottu. Jäi mieleeni sellainen, että kouluttaja sanoi että matkoilla liina täytyy tietysti jättää kuivumaan viikattuna jotta sen saa seuraavana aamuna pakattua tuohon kuljetuspussukkaansa – kuivanahan sitä ei enää voi taitella. Ja taiteltuna se ei aina kuivu läpeensä, ja on tällöin pakattava kosteana, joka kuulema on ok lyhyinä säilytysaikoina.

   • Elli

    Niinhän se olikin:-) No, mutta tuo ei ollut mun juttu muutenkaan. Paljon paremmalta tuntui Dermalogican liina. Se on sellainen hieman karhea. Vähän kuin paksumpi vauvanhoito liina:-). Olen toivonut joululahjaksi sellaista sähköistä kasvoharjaa. Mielenkiintoista millaiselta se tuntuu. Kovin on sitäkin kehuttu. Joa siia nyt pukki sellaisen tuo.. ;-)

 5. Kere

  Mukana arvonnassa. Hieno palkinto

  • Sanni

   Ei ole arvontaa tässä postauksessa :) Tottia en ainakaan arvo ^_^

   • Päivi

    :D

 6. Kiira

  Nyt ei kyllä liity tähän postaukseen, mutta haluaisin kysyä hieman apua. Siskoni (joka opiskelee kosmetologiksi) toivoi joululahjaksi luomiväripalettia. Paletti saisi sisältää monia sävyjä (toivomuksena oli ainakin ruskeat) ja olla hyväpigmenttinen, mutta ei myöskään ihan tajuttoman kallis. Kicksiä ei ole lähettyvillä, muuten olisin voinut hankkia vaikka jonkin viva la divalta. Tuleeko sinulle jotain mieleen? Myös netistä tilattavat ok!

  • Sanni

   Mitenkäs olisi vaikka joku NYXin paletti Bangerheadista? Todella ihania sävykokonaisuuksia ja pigmenttiä riittää ja hintaa huimaavat 16,90€.

   Vielä halvemman namupaletin saa Wet’n’Wildilta, tosin sävyvaihtoehtoja vain kolme. Comfort Zone on ihana!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.