Karkkipäivä
Karkkipäivä

Smoky Eye With A Green TwistArkistosta löytyi tänään kuvaa mustasta smoky-meikistä vihreällä tehostettuna. Tähän meikkiin on käytetty kolmea sävyä: Urban Decayn mustaa Zeroa ja vihreää Graffitia ja Revlonin valkoista Frosty Whitea häivyttämässä mustan rajoja. Laitoin ensin yläluomen ripsirajaan hipaisun vihreää voidemaista luomiväriä jotta Graffiti erottuisi niin kirkkaana kuin mahdollista, ja laitoin sitten päälle Graffitia. Sen jälkeen levitin Zeroa koko luomelle jättäen kuitenkin pienen kaistaleen vihreää näkymään ripsirajaan, ja häivytin valkoisella. Rajasin alaluomen vesirajan MACin Smolderilla ja sävytin alaluomen Zerolla ja Graffitilla. Yksinkertainen mutta tehokas meikki.
Kokeilkaa, ei se ole niin ”vaikeaa” miltä saattaa näyttää! :) Joskus ihan itsekin yllätyn siitä miten helpolla kikalla, kuten nyt tässä tämä vihreä, saa meikkiin ”sitä jotakin”.

Kommentit (8)

 1. Fearless Fuchsia

  Wau, todella makee meikki!

 2. Jana

  Ei voi muuta sanoa kuin WAU!!! Ei todellakaan näytä yksinkertaiselta, mutta todella vaikuttavalta! Hitsit, kun jaksaisi testailla ja opetella tekemään erilaisia meikkejä, esim. tällainen olisi niin kiva osata. On vain niin peruslaiska ihminen, ettei jaksa huvikseen kokeilla meikkejä ja jos on lähdössä jonnekin ulos, ei uskalla vetäistä tuollaista kun saattaa tulla meikkifiasko! *naur*

 3. Anonymous

  Ihana meikki, tykkään kovasti! Värit on tosi kivat!

 4. Anonymous

  oi kun ihanan värinen meikki!

 5. Jenny

  Ihan mielettömän upea meikki, todella vaikuttava!

  En olekaan ennen tainnut kommentoida, mutta blogistasi on ollut valtavasti apua ja inspiraatiota omissa kokeiluissa :). Oletko ihan alan ammattilainen? Jatka samaan malliin!

 6. milipili

  Tää on hiano, pitää kokeilla heti kun UD-palettini saapuu, vihdoin sen tilasin, jee!
  Voi olla yksinkertainen meikata, mutta se ei tod näytä siltä, oikeastaan haastavaa kokeilla saako samanlailla.

 7. Inkivääri

  Jenny – en ole ammattilainen, mutta kiitos kommentistasi! :) On todella kiva kuulla jos karkkeiluni antavat inspiraatiota.

  milipili – noniin, vihdoinkin! :) Deluxe-palettti on muy bueno.

 8. Sanska

  Ah, tämä on yks mun lemppareista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.