Karkkipäivä
Karkkipäivä

Smoky Burgundy

Smoky Burgundy -duo on yksi vähiten käyttämistäni L’orealin luomiväreistä. Suurin syy on varmasti kuivahko koostumus ja huono levittyvyys, mutta myös se, että nämä sävyt sopivat ehdottomasti parhaiten vihreille silmille. Minulle Smoky Burgundy saa aikaan mustelmaisen efektin kun taas vihreäsilmäisellä siskollani sävy toimii erinomaisesti, korostaen silmien omaa väriä.
Minusta smoky-meikkiin kuuluu aina tumma sisärajaus, mutta koska siskoni ei anna minun kajota alaluomensa limakalvolle ^__^, yritin tehdä rajauksen jälkikäteen Photoshopissa. Noh, Photari-taitoni eivät todellakaan ole kummoiset, mutta kyllä tuo nyt rajauksesta menee. Mitä mieltä olette, onko meikki parempi sisärajauksella vai ilman?


Meikissä on levitetty Smoky Burgundy -duon tummempaa sävyä paksulti ripsirajaan, oikeastaan melkein koko liikkuvalle luomelle, ja punertavampaa sävyä luomivaon ylitse. Sekin tässä duossa on muuten huonoa että sävyt eivät juurikaan erotu luomella toisistaan. Vaikea saada aikaan mitään liukuefektiä. Toin meikkiin vähän hohtoa lisäämällä luomivakoon ja sisänurkkaan Platinum-sarjan Metal Plum -sävyä, joka on violettiin taittava taupe, ei niinkään luumu niinkuin nimi väittää. Yläluomi rajattiin Dermosililin mustalla kynällä ja rajaus sutattiin kumipäällä. Kulmaluulla Revlon Frosty White.

Kommentit (4)

 1. Anonymous

  Ehdottomasti parempi sisärajauksella! Oli duo sitten miten huonolaatuinen tahansa niin hienoa jälkeä olet saanut aikaan.

 2. milipili

  Hienosti tehty sisärajaus! Voin kuvitella kun olet äheltänyt tuota koneella =)))
  Kyllä tuo rajauksen vaatii, paljon intensiivisempi siten.

  Munkin piti saada kaikki nuo duot enkä muista milloin viimeksi niitä olen käyttänyt.

 3. lunacracker

  Kyllä se sisärajaus on hienompi ;)

 4. Anonymous

  Ehdottomasti rajauksen kera! Hyvän näköinen meikki! Täytynee itsekkin kokeilla. ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.