Karkkipäivä
Karkkipäivä

Smoky Blue
Meikkiin käytetty:
* Dior Bleu Denim
* Make Up Store Elf
* Yves Rocher Yria-rajauskynä Bleu
* Dior Diorshow Iconic-ripsari

Tänään utuillaan savuisella sinisellä. Ripsiraja on rajattu Diorin Bleu Denim -paletin tummansinisellä, ja lopulla luomella on samaisen paletin ruiskukansinistä. Luomivaossa Make Up Storen Elf. Alaluomen vesiraja rajattu Yves Rocherin tummansinisellä kynällä.

Käytän sinistä aika harvoin koska sinisilmäisenä se ei ole minulle se paras väri, mutta etenkin tummissa smoky-meikeissä se toimii. Sininen on muuten aika väärinymmärretty sävy, tai saamme varmaan kiittää 80-lukua siitä kuinka sinistä alettiin pitää mauttomana ja halvan ilmeen luovana meikkisävynä. Kieltämättä ABBAn Agnetha Fältskogin kaltaiset 80-luvun tyyli-ikonit pitivät huolen siitä että sininen silmämeikki sai niin huonon maineen. Vai mitä tykkäätte Agnethan lookista?

Kommentit (5)

 1. Siru

  Todella kaunis meikki! Minusta hyvä, ettei ole liian kirkas, näin ei ole ollenkaan halvan näköinen.
  Blogisi pääsi kertaheitolla kirjanmerkkeihin, ihanan pirteitä ja värikkäitä silmämeikkejä! :)

 2. Inkivääri

  ^ Kiitos Siru! Se on totta että kirkkaat ja hempeät siniset näyttävät helposti halvoille, mutta niihinkin saa ytyä tummilla, näyttävillä rajauksilla. Se kasarityyli jossa levitettiin vain vaaleansinistä koko luomelle ja sitten pelkkä ripsari päälle oli kyllä aika karsea… :P

 3. Charming nails

  Aivan älyttömän upea sininen meikki. Sun kuvia jää katsomaan pidemmäksi aikaa aina. Värit on aivan ihania, tykkään tästä sinisestä. Saisit tulla meikkaamaan minut ;)

 4. milipili

  Tai voisit sittekii laittaa mulle tätä sinistä…en pysty päättämään, mutta meikata saat =))))))

 5. Badbomben

  Järjettömän nätti lookki!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.