Skin Regimen hoitaa kiireisen milleniaalin mieltä ja ihoa

Olen saanut tutustua uuteen kiinnostavaan ja konseptiltaan juuri tähän aikaan sopivaan ihonhoitosarjaan.

Kiire. Stressi. Pitkät työpäivät. Vaativa elämäntyyli. Ympäristö jonka pienhiukkaset kuormittavat ihoa.

Italialainen Skin Regimen -sarja on luotu erityisesti nopeatempoista elämää elävälle kaupunkilaiselle. Sen pyrkimys on ehkäistä stressaavan elämäntyylin ja ympäristön vaikutuksia niin mieleen kuin ihoomme.

Lifestyle-aging

Tiedetään, että stressi vaikuttaa ihoon. Kiire, lyhyet yöunet, jatkuvat deadlinet, kaikki näkyvät kasvoilla. Stressi vaikuttaa ihoon mm. alentamalla sen vastustuskykyä, lisäämällä tulehdusta ja tekemällä ihosta kosteusköyhän. Oireisiin voivat kuulua myös ihon lämpötilan nousu, talinerityksen lisääntyminen ja punoitus. Stressaantunut iho on samea, läikikäs, kuiva tai tavallista rasvoittuvampi. Sitä voi kuumotella ja se tuntuu kireältä ja epämukavalta.

Kaikki tämä voi olla elämäntyylin seurausta. Ravinto, uni, elämänrytmi ja ympäristö vaikuttavat ihoomme, emmekä välttämättä edes ajattele sitä. Biologisestikin nuori iho voi näyttää ikäistään vanhemmalta elämäntapojen seurauksena.

Skin Regimen on kehitetty ehkäisemään juuri elämäntavoista johtuvaa ihon ikääntymistä. 

Skin Regimen -sarjan ydin perustuu mieltä hoitaviin koostumuksiin, tuoksuun ja levitystekniikkaan sekä ihoa hoitaviin tehokkaisiin kasviuutteisiin jotka ehkäisevät stressin ihovaikutuksia.

Sarjan tuotekehitystiimiin kuului mm. ihotautilääkärin, stressiin erikoistuneen fysiologin, kardiologin sekä neurotieteilijän muodostama tiedekomitea. Joo, kuulostaa varsin pompöösiltä (kardiologi mukana ihonhoitosarjan kehityksessä, eh..?) mutta kaikkien asiantuntijuus liittyy Skin Regimenin tavoittelemiin hyötyihin.

Tuoksu

Skin Regimenin mieltä rauhoittava signature-tuoksu koostuu katajan, seetrin, kopaivan ja ruusupuun eteerisistä öljyistä. Unisex-tuoksu on lämmin, puinen ja maadoittava. Ei makea. Naisellisuusakselilla enemmän maskuliininen kuin feminiininen.

Longevity Complex

Neljän kasviuutteen Longevity Complex -yhdistelmä on sarjan hoitava sydän.

Villi-indigo, pinaatti, maqui-marja ja karnosiini vaikuttavat tulehdusta laskevasti, säätelevät liiallista kortisolin tuotantoa, suojaavat glykaatiolta ja toimivat antioksidantteina suojaten vapailta radikaaleilta.

Vaikutuksia avattiin ja eriteltiin sarjan koulutusmateriaalissa hyvinkin seikkaperäisesti, mutta kaiken informaation sisällyttäminen tähän postaukseen tekisi siitä turhan raskaan. Myönnän etten edes itse tuntenut kaikkia termejä kuten DNA-metylaatio… ;P

Keskitytään tässä jutussa tuotteisiin, joihin sain tutustua sarjan maahantuojan kautta.

Skin Regimenin kehittänyt italialainen Comfort Zone tunnetaan ylellisistä tuotteistaan ja lähestymistavastaan, jossa hoidetaan kokonaisvaltaisesti niin mieltä kuin ihoa.

Mistä tykkään Skin Regimenissä?

+ Korkea luonnollisten ainesosien pitoisuus

+ Erittäin miellyttävät koostumukset, tämä on elämyskosmetiikkaa

+ Yksinkertainen hoitotuotteiden runko jossa eri ihotyyppien hoito kustomoidaan buustereilla

+ Tyylikäs unisex pakkausdesign ja sarjan koko visuaalinen konsepti

+ Anti-stress-lähestymistapa ja aromaterapeuttinen vaikutus

Miinuksia?

– Hinnat eivät mahdollista Skin Regimen -elämystä jokaiselle

 

Sarjassa on yksi hoitovesi, yksi kuorinta, yksi kasvovoide, UV-suojavoide sekä kuuriluontoisesti käytettävä yötehohoito. Ihotyypin mukaisesti valitaan viidestä eri buusterista (= seerumista): retinoli, hyaluronihappo, c-vitamiini, tulsiöljy ja teepuuöljy.

Minulle valittiin retinoli- ja tulsibuusterit, joista jälkimmäistä voi myös käyttää tuunaamaan sarjan kasvovoiteesta ravitsevampi.

Minulla oli Skin Regimenin tuotteita mukana myös Kreikan matkalla kätevissä näytekoon pusseissa.

CLEANSING CREAM

28€ / 150 g

Ihana, miedosti vaahtoava sulfaatiton puhdistusvoide. Pumpattavien ”kermavaahto”-putsareiden ohella tämän kaltainen puhdistusainekoostumus on suosikkityyppini vaahtoputsareista, voidepohja on ylellisemmän ja miellyttävämmän tuntuinen kuin geeli- tai nestepohja.

Vaahto huuhtoutuu iholta helposti eikä iho jää narskuvaksi. Puhdistusaine on myös mielettömän riittoisaa; sormen pään kokoinen nokare riittää koko kasvoille. Minun on jopa ollut vaikea oppia annostelemaan tätä tarpeeksi vähän.

Hinnaltaan putsari on Skin Regimen -tuotteista selvästi edullisin, ja näyttää jännä kyllä maksavan Suomessa vähemmän kuin esimerkiksi Jenkeissä (siellä hinta 40 USD). Veikkaan tuubin sisällön vastaavan ainakin 3-4 standardikokoista pumppuvaahtopakkausta.

Luonnollisten ainesosien pitoisuus: 89.5 %

MICROALGAE ESSENCE

53€ / 100 ml

Erittäin miellyttävän tuntuinen, paksu hoitovesi. Nimi on ’essence’, mutta Skin Regimen -linjassa tätä käytetään kasvoveden tapaan, tai se korvaa sekä kasvoveden että hoitoveden. Viilentävä koostumus alentaa tutkitusti inflammaatiosta aiheutuvaa ihon lämpötilan nousua.

Tiivistetty koostumus sisältää seitsemän NMF-kosteustekijän komponenttia, Longevity Complex -aktiiviaineyhdistelmän (joka on kaikissa sarjan tuotteissa) sekä yksisoluista mikrolevää, joka on aktiivinen energian vapauttamisessa tarvittavan ATP:n tuotannossa. Lisäksi komea ainesosacocktail sisältää superkosteuttavia hyviksiä kuten ksylitolia, betaiinia, natrium pca:ta ja ureaa, sekä all-round-tähtiainesosa niasiiniamidia.

Silikoniton ja akryyliyhdisteetön koostumus on raikkaan ja kaikin puolin minun makuani miellyttävän tuntuinen. Tätä on aivan ihana käyttää!

Luonnollisten ainesosien pitoisuus: 94,8 %

RETINOL BOOSTER

89€ / 25 ml

Koostumukseltaan kevyen emulsiomainen tehotiiviste sisältää aktiiviaineinaan kapseloitua retinolia sekä silybiiniä, maarianohdakkeesta saatavaa erittäin tehokasta antioksidanttia. Silybiinillä on myös todettu olevan retinoiinihapon kaltaisia vaikutuksia iholla. Retinolipitoisia tuotteita silmäillessä kannattaa aina valita tuote, jossa retinoli on kapseloitu.

Retinol Booster on tarkoitettu juonteiden hoitoon, mutta myös epäpuhtaalle iholle a-vitamiinin vaikuttaessa myös epäpuhtauksia vähentävästi. Tuotetta käytetään iltaisin puhdistuksen ja essencen jälkeen. Valmistaja suosittaa välttämään silmienympärysaluetta, mutta minä olen levittänyt tätä ongelmitta myös silmänympäryksille koska juuri sillä alueella kaipaan retinolin vaikutuksia eniten.

Miellyttävän ja erittäin neutraalin ihotunnun tuote. Hajusteeton.

Luonnollisten ainesosien pitoisuus: 96,4 %.

TULSI BOOSTER

83€ / 25 ml

Tulsibuusteri on erityisesti kuivalle iholle suunnattu öljypohjainen tiiviste. Tulsi- eli pyhäbasilika-yrttiä käytetään intialaisessa Ayurveda-lääketieteessä, se lisää kehon vastustuskykyä stressiä vastaan, auttaa poistamaan myrkkyjä ja vähentää tulehdusta.

Tulsiuutteen pitoisuus buusterissa on 10%. Öljypohja muodostuu manteli- ja auringonkukkaöljyistä. Lisäksi mukana on Skin Regimen -linjan eteeristen signatureöljyjen cocktail; katajaa, seetriä, kopaibaa ja ruusupuuta.

Kuivan ihon lisäksi Tulsibuusteri sopii kylmiin olosuhteisiin ja iholle, joka on menettänyt kiinteyttään.

Tulsiöljyä levitetään kasvoille aamuin illoin (tai pelkästään iltaisin) puhdistuksen ja essencen jälkeen, ennen voidetta. Itse olen tykännyt sekoittaa tätä Skin Regimenin kasvovoiteeseen iltaisin, jolloin saan ravitsevamman yövoiteen.

Luonnollisten ainesosien pitoisuus: 100%

LIFT EYE CREAM

46€ / 15 ml

Monivaikutteinen silmänympärysvoide lupaa hoitaa ”harakanvarvas”-ryppyjä, turvotusta, tummia silmänympäryksiä ja veltostuneita silmäluomia aktiiviaineinaan kasviuutteet ja 1 % puhdas kofeiini. Eli kuulostaa just mun tilanteeseen räätälöidyltä tuotteelta :D (Vaikkakin silmänalusjuonteet ovat minulla itse asiassa nyt harakanvarpaita suurempi ”huolenaihe”, koen silmäkulmajuonteiden madaltuneen ja käytännössä pysähtyneen kollageenilisäravinteen käytön myötä.)

Lift Eye Creamin kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja jatkaa Skin Regimen -linjalle ominaista kaikin puolin miellyttävää kosmeettista elämystä. Tuotteista on vaikea löytää mitään ”valitettavaa”, koostumukset ovat niin hiottuja. Kosteuttavuus ei ole Lift Eye Creamin ykkösfunktio, eli alle kannattaa laittaa tarpeen mukaan joko silmänympäryksille soveltuvaa hyaluronihapposeerumia tai jokin kosteuttava silmänympärysvoide.

Luonnollisten ainesosien pitoisuus: 96,3%. Tuote on hajusteeton.

TRIPEPTIDE CREAM

72€ / 50 ml

Kiinteyttävä, kosteuttava ja saasteilta suojaava kasvovoide kaikille ihotyypeille. Aktiiviainesosina Longevity Complexin lisäksi peptidiyhdiste sekä voikukkauute.

Palmitoyl tripeptide-5 on biomimeettinen peptidi joka jäljittelee ihossa luontaisesti olevan proteiinin toimintaa ja stimuloi uuden kollageenin valmistumista. Voikukkauutteella on toksiineja poistava ominaisuus ja erittäin antioksidanttinen vaikutus suojaa vapailta radikaaleilta.

Tripeptide Creamissa on viilentävä, geelivoidemainen, pitkään liukuva ”massage”-koostumus. Koostumus on kehitetty tukemaan Skin Regimenin anti-stress-vaikutusta; voide suositellaan hierottavaksi kasvoille rentouttavaa Mindful Massage -tekniikkaa käyttäen (katso video täällä).

Oma kokemukseni voiteesta on kaksijakoinen; silkkistä, rauhoittavan tuoksuista voidetta on ihana laittaa iholle, mutta kosteusteho ei tunnu riittävältä. Minusta tuntuu, että Tripeptide-voiteessa on kiinteyttävän vaikutuksen ohella haettu erityisesti koostumuksellista elämystä pitkäkestoisen kosteutuksen jäädessä toiselle sijalle. Myös ainesosaluettelo vahvistaa tätä kokemusta. Voiteessa on paljon kasviöljyjä, mutta myös useampi koostumusta muokkaava akryyliyhdiste – nämä ovat niitä joilla saadaan aikaan liukuva, hierottava koostumus. Koska oma ihoni kaipaa juuri nyt todella kosteuttavia tuotteita, tämä voide ei täyttänyt ihoni tarvetta. Anti-age-hoidon suoritan mieluiten seerumeilla ja buustereilla :)

Luonnollisten ainesosien pitoisuus: 96%.

NIGHT DETOX

72€ / 50 ml

Jos Tripeptide-voide ei tuntunut riittävän kosteuttavalta meikäläiselle, yöhoito kyllä tuntuu! Night Detox on PHA-happoa ja alfa-glukaania sisältävä yötehohoito, jota suositellaan käytettäväksi sesonkiluonteisesti esimerkiksi 28 päivän kuurina kolmen kuukauden välein, tai kun iho tuntuu erityisen väsyneeltä ja stressaantuneelta.

Suhtauduin tähän tuotteeseen ensin vähän varovaisesti, koska en ole aikaisemmin ollut yönaamio-tyyppisten tuotteiden ystävä. Vaikka purkin kyljessä lukee ”overnight pro-vitality mask”, Night Detoxia ei tarvitse annostella paksua kerrosta naamion tavoin. Koostumus on Tripeptide-voiteen tavoin runsaan liukuva, geelibalmimainen, ja se suositellaan levitettävän rentouttavalla Mindful Massage -tekniikalla. Myönnän että en ole tätä tekniikkaa ihan joka ilta käyttänyt, mutta ihoni rakastui voiteeseen ilman mindulfness-lisääkin <3

Shea-voiteella höystetty koostumus on kosteuttavampi ja ravitsevampi kuin Tripeptide-voiteessa. Glukonolaktoni (PHA-happo) kuorii hellävaraisesti, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Alfa-glukaani-hiiva kosteuttaa ja poistaa toksiineja.

Luonnollisten ainesosien pitoisuus: 98,7%.

Tämä on mainio voide! Koostumus tuntuu ravitsevalta ja ihanasti pehmentävältä samalla kun se kirkastaa ja syväpuhdistaa ihoa hellävaraisesti yön aikana. Tuloksena pehmeä, kosteutettu ja hehkuva iho.

Käytin tätä joka ilta myös äskeisellä Kreikan matkallani.

skin regimen

URBAN SHIELD SPF 30

46€ / 40 ml

Tässä meillä on taas erittäin ohuen tuntuinen, olemattoman skin-fiiliksen aurinkosuojavoide. Voiteessa on SK 30, mutta koostumuksesta sitä ei voisi millään arvata. Koostumus on kosmeettisesti todella onnistunut.

UV-suoja on kemiallinen.

Luonnollisten ainesosien pitoisuus: 63,8%.

ENZYMATIC POWDER

42,75€ / 55 g

Yksi suosikkituotteistani! Rakastan kuorintoja, ja tässä entsymaattisessa kuorinnassa yhdistyvät kemiallisen kuorinnan tehokkuus ja mekaanisen kuorinnan tuoma välitön silottavuus. Olen jo pitkään suosinut kemiallisia kuorintoja niiden laaja-alaisen tehon ja hellävaraisuuden vuoksi, mutta oikein hyvän ja laadukkaan mekaanisen (rae)kuorinnan jättämää ”vauvan peppu” -sileyttä ei voita mikään ihonhoitotoimenpide.

Skin Regimenin jauhemaisessa tuotteessa ihoa kuorivat papaijan entsyymit sekä hienojakoinen riisipuuteri. Riisijauhe on todellakin kuin pölyä eikä raavi ihoa. Iho jää N-I-I-N sileän tuntuiseksi ettei tosikaan..! 😍 Tämä ”tomu” on rakkautta!

Jauhe sekoitetaan kämmenellä tilkkaan vettä, hierotaan kasvoille ja huuhdotaan pois. Se myös vaahtoaa kevyesti.

Skin Regimen -konseptiin kuuluu myös hoitoja.

Kävin synttäreiltäni tutussa ihanassa Helkanhelmessä kokeilemassa Urban Detox -hoitoa, jossa iho syväpuhdistetaan ja hoidetaan perusteellisesti koko Skin Regimen -linjan tuotteilla sekä vain ammattikäyttössä olevalla Detox Peel-Off-naamiolla. Hemmottelevaan hoitoon kuuluu myös rentouttavaa kasvohierontaa.

Hoito on mainio tapa tutustua Skin Regimenin tuotteisiin, koostumuksiin ja tuoksumaailmaan. Hoitoloissa on myös mahdollista saada mukaansa näytteitä, vink vink :)

*

Skin Regimen -tuotteita saa Skin Regimen -hoitoloista sekä Stoorla.fi-verkkokaupasta. Tsekkaa myös sarjan tyylikkäät ja erittäin informatiiviset kotisivut.

Feet & Soul Experience, Helsinki www.feetandsoul.fi * Kaivopuiston Kauneus, Helsinki www.kaivopuistonkauneus.fi * Kulosaari Kauneus & Jalkahoitola, Helsinki www.jalkahoitolahelsinki.fi * Lumo Urban Spa, Kuopio www.lumourbanspa.fi * Kauneussalonki Oulu, Oulu www.kauneussalonkioulu.fi * ZENI Hair & Beauty, Tampere www.zeni.fi * Ihoterapia TRE, Tampere www.ihoterapia.fi * Natural Boogie, Tampere www.naturalboogie.fi * Hoitola Comfort Spa, Lempäälä www.hoitolacomfortspa.fi * GLOW Professional Beauty, Ylistaro www.facebook.com/KauneushoitolaGLOW/ * Royal Beauty Spa, Lapua www.royalbeautyspa.fi * Kauneushoitola Linen, Lohja www.linen.fi * Hoitola Lumi, Raisio www.hoitolalumi.fi * Helkanhelmi, Valkeakoski (Sääksmäki) www.helkanhelmi.fi

Kommentit (8)
 1. Olipas tyylikäs sarja. :) Nuo pahvipakkaukset näyttävät todella hienoilta. Harmi, ettei tuota tyylikästä kasviaihetta ole tuotu itse pulloihin.

  Onko tuo kuorintajauhe saman tyyppistä kuin Dermalogican klassikko? Kuulostaa ihan samalta. :)

  Tuo spf 30 -voide kuulostaa houkuttelevalta. Olen tähän mennessä löytänyt vain yhden suojavoiteen, joka toimii omilla kasvoilla. Se on Eucerinin spf 30 face fluid. Ja tänä vuonna sitä saa taas Suomesta, jee! :) Sarjan maahantuonti nimittäin lopetettiin pari vuotta sitten, mutta nyt pari apteekkia myy valikoitua osaa taas. Ja kyse ei ole vuosien takaisista jämätuotteista, sillä mukana oli tämän vuoden uutuustuotteita. Uskoisin että niin moni on toivonut sarjan aurinkotuotteita takaisin myyntiin, sillä niissä oli todella hiottuja koostumuksia. Mutta tosiaan, tuo Skin Regimenin spf 30 -suoja kuulosti hyvältä. Ja mahtavaa, että siinä ei ole hajusteita. Saisikohan jostain tilattua näytteen siitä? Hinta on sen verran korkea, että ei uskalla tilata kokeilematta.

  Luin tässä taannoin Katja Kokon parin vuoden takaista blogitekstiä, jossa oli mielenkiintoinen kohta. Siinä sanottiin, että aurinkovoidetta (edes luonnonkosmetiikan sellaista) ei kannata käyttää, ellei oleskele pitkään auringossa. Eli tavallaan täysin päinvastoin kuin mitä moni muu kirjoittaa. Useinhan suojavoiteita suositellaan käytettäviksi lähes ympäri vuoden, sillä aina on jotain säteilyä jossain. Blogissa ei perusteltu tätä aurinkivoideasiaa sen kummemmin, joten pitäisi kai kysyä joskus tätä hänen blogissaan. Kirjoitus vain taisi olla vuodelta 2017 eli suht vanha.

  1. Onko tuo kuorintajauhe saman tyyppistä kuin Dermalogican klassikko? Kuulostaa ihan samalta. :)

   Joo, idea taitaa olla sama :) Ja jauhemainen koostumus ainakin. Olen muinoin (tosi kauan sitten) käyttänyt näytteen verran Dermalogican vastaavaa, enkä muista oliko siinäkin entsyymejä, mutta sekin tosiaan jätti aivan ihanan tuntuisen ihon.

   Olen tähän mennessä löytänyt vain yhden suojavoiteen, joka toimii omilla kasvoilla. Se on Eucerinin spf 30 face fluid. Ja tänä vuonna sitä saa taas Suomesta, jee! :)

   Joo, panin kanssa merkille viimeksi apteekissa käydessä että Eucerin on tehnyt paluun :) Toivottavasti suomenkielinen eucerin.fi-sivukin palautuu, se oli ihan valtavan hieno iho-opin aarreaitta, meillä käytettiin Eucerinin sivua jopa opetusmateriaalina koulussa..! :D Samat tiedot toki löytyvät kansainvälisiltäkin sivuilta, mutta kaikki eivät osaa ”lontoota” niin hyvin. Harvalla kosmetiikkafirmalla näkee noin tiedontäyteistä, hyödyllistä sivua.

   Mutta tosiaan, tuo Skin Regimenin spf 30 -suoja kuulosti hyvältä. Ja mahtavaa, että siinä ei ole hajusteita. Saisikohan jostain tilattua näytteen siitä?

   Voithan kysyä esimerkiksi Stoorlasta..? Jos verkkokauppa haluaa antaa hyvää palvelua niin uskoisin että näyte kyllä irtoaa :) asiakaspalvelu@stoorla.fi

   Katja Kokon parin vuoden takaista blogitekstiä, jossa oli mielenkiintoinen kohta. Siinä sanottiin, että aurinkovoidetta (edes luonnonkosmetiikan sellaista) ei kannata käyttää, ellei oleskele pitkään auringossa.

   Pohjautuikohan tuo d-vitamiinin saantiin..? Jotkuthan oleskelevat tietoisesti lyhyitä aikoja auringossa ilman suojavoidetta d-vitamiinin takia, aurinkosuojahan kaiketi estää tai ainakin vähentää d-vitamiinin muodostumista. Vaikea kyllä keksiä miksi kukaan suosittaisi vailla muuta syytä itsensä altistamista ultraviolettisäteilylle suojatta, palamisen terveysriskit ja auringon ihoa vanhentava vaikutus ilman palamistakin ovat kuitenkin kaikkien tiedossa olevaa faktaa.

   D-vitamiinin muodostumiseen riittää kuitenkin jo noin 15 minuutin oleilu auringossa, sitten vain rasvat nahkaan :) Tiedä sitten onko yli 15 minuuttia Katjalle yhtä kuin ”pitkään”…

   1. Nyt löysin kirjoituksen. En usko, että tuo liittyy D-vitamiiniin vaan jotenkin ihon omaan toimintaan. ”Lisäksi tulisi välttää turhaa aurinkosuojien käyttöä, myös luonnonkosmetiikasta. Aurinkosuoja on tarpeen iholle ainoastaan oleskellessa pitkiä aikoja voimakkaassa, suorassa auringossa.” Kysyin tätä myös Katjan omassa blogissa. Tämä asia jäi nyt mietityttämään. :)

    1. On kyllä erikoinen väite/suositus, kun ei liity edes kemialliseen aurinkosuojaan jota myös toiset haluavat välttää. Kuulisin minäkin mielelläni Katjan selityksen tuohon.

  2. Katjalta tuli vastaus, että ”aurinkosuojan turha käyttö on tarpeetonta kuormitusta iholle”. Ja luonnonkosmetiikan suoja-aineet saattavat kerrostua iholle ellei niitä pese hyvin huolellisesti pois joka päivä. Myös D-vitamiini oli yksi syy. Kemiallisia suojia hän ei suosittele ollenkaan. Auringon ennenaikaisesti vanhentuva vaikutus ilmenee yleensä vain silloin kun aurinkoa otetaan liikaa. Samoin hyvä ihonhoitorutiini ja elämäntavat vaikuttavat siihen kuinka aurinko vaikuttaa ihon vanhenemiseen. Samoin oli maininta, että luonnonkosmetiikan meikkivoiteet yleensä antavat ihan kevyen suojan aurinkoa vastaan.

   Kuulostaahan tuo loogiselta.

   1. Nojoo, ehkä tuossa on jotain logiikkaa, tosin miten määritellä ”liikaa”..?

    Itse taidan pysyä siinä näkökulmassa, että ihon palaminen on suurempi terveysriski kuin suojavoiteen kuormittavuus iholle. UV-säteilyn voimakkuudesta riippuen iho voi palaa jo 15-20 minuutissa, joten jo alle puoli tuntia voi joissain olosuhteissa olla liikaa. Tietysti myös aurinkoihotyyppi vaikuttaa ratkaisevasti.

 2. Petra / Viilankantolupa
  21.4.2019, 18:45

  Kiva lukea sun Skin Regimen -kokemuksia, mulla on just tutustuminen käynnissä. 🙂❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *