Sizzzzling makeover: Tanja

Meikattavana suloinen Tanja!

Tanja ennen ja jälkeen. Voi klikata isommaksi. (Ilokseni Indiedaysin it-wizard on tehnyt joitain muutoksia joiden seurauksena kuvien resoluutio thumbnail-kokoisina ei ole enää niin huono että ne tarvitsisi sen vuoksi suoraan pienentää.)

.

Inspiraationa Tanjan meikissä oli tämä hieman arabialaistyylinen smokey-meikki.

.

Meikkiin käytetyt tuotteet. Tyypillisesti, kuvasta jää aina uupumaan jokunen tuote. (Pöh.) Tässä tapauksessa unohtui näköjään montakin; MACin Carbon-luomiväri, Essencen geelilaineri, Estee Lauderin Double Wear Light -meikkivoide, Laveran irtopuuteri ja Cliniquen Lash Power -maskara. Ja eihän tuossa näy huulipunaakaan…. :P  ^_^

.

.

Kuvien räpsiminen panee hymyilyttämään. :)

Otin silmämeikin teosta muutaman vaihekuvan mutta en viitsinyt niitä enää tähän juttuun sisällyttää kun kuvia tuli niin paljon. Voisin tehdä erillisen tutorialpostauksen jos teillä on kiinnostusta…?

.

.

.

.

     

Kiitos Tanja! <3

Kommentit (62)
 1. Kaunis meikki ja kaunis malli! :)

 2. Hei tuli sellanen kysymys mieleen, että käytätkö jotakin luonnonkosmetiikkatuotetta silmäpussien häivyttämiseen. Itsellä valokynä vetelee viimeisiään ja haluaisin siirtyä kokeilemaan luonnonkosmetiikkapuolen meikkejä. Osaatko suositella sieltä jotain tuotetta?

  1. Käytän Lily Lolon peiteainetta. Se ei ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta eipä siinä ole kyllä mitään synteettistäkään. :)

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/12/28/tummat-silmanaluset-ja-niiden-peitto/

   1. suosittelen santen cover stick -peitekynää! on todella pehmeä, sävyjä löytyy 4 erilaista ja koostumus on just täydellisen peittävää. itse käytän suurimmaksi osaksi silmäpusseihin, mutta toimii myös esim nenänpieliin tai punaisuutta häivyttämään. sävyä numero 1 suositellaan erityisesti taittamaan mustat silmäpussit

    1. Heij, kiitos vinkistä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *