Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sizzzzling makeover: Tanja

Meikattavana suloinen Tanja!

Tanja ennen ja jälkeen. Voi klikata isommaksi. (Ilokseni Indiedaysin it-wizard on tehnyt joitain muutoksia joiden seurauksena kuvien resoluutio thumbnail-kokoisina ei ole enää niin huono että ne tarvitsisi sen vuoksi suoraan pienentää.)

.

Inspiraationa Tanjan meikissä oli tämä hieman arabialaistyylinen smokey-meikki.

.

Meikkiin käytetyt tuotteet. Tyypillisesti, kuvasta jää aina uupumaan jokunen tuote. (Pöh.) Tässä tapauksessa unohtui näköjään montakin; MACin Carbon-luomiväri, Essencen geelilaineri, Estee Lauderin Double Wear Light -meikkivoide, Laveran irtopuuteri ja Cliniquen Lash Power -maskara. Ja eihän tuossa näy huulipunaakaan…. :P  ^_^

.

.

Kuvien räpsiminen panee hymyilyttämään. :)

Otin silmämeikin teosta muutaman vaihekuvan mutta en viitsinyt niitä enää tähän juttuun sisällyttää kun kuvia tuli niin paljon. Voisin tehdä erillisen tutorialpostauksen jos teillä on kiinnostusta…?

.

.

.

.

     

Kiitos Tanja! <3

Kommentit (62)

 1. alcoolise

  Veikeä meikki ja nätti malli!

 2. Fantti

  Todellakin tutorial kiinnostaa! Aivan mieletön facelift-meikki :)

 3. SaraJana

  Todellakin smoking HOT Tanja! :D Tässä näkee niiiin loistavasti sen, mitä meikillä saakaan aikaan. Aivan eri fiilis ennen ja jälkeen kuvissa. :)

 4. Tiltu Kultu

  Tutoriaali olis kiva!

 5. Marika

  Vau! Meikkaat ihan mielettömän hyvin! Ja valkkasit vielä ihan täydelliset värit mallin silmiä ajatellen. Ihanan ujo hymy ystävälläsi muuten. :)

  Itse olen joskus mallikilpailuja tms. katsoessa miettinyt, miltä sitä itse näyttäisi sellaisissa käsissä. Omat meikkien sutimiset kun eivät juuri ulkonäköä muuta – olisi varmaan niin hauskaa katsoa peiliin ja takaisin katsoisi joku ihan uuden näköinen tyyppi! :D

 6. Gata

  Samaa mieltä! Meikki on todella huolellisesti tehty, mutta selkeästi ”liikaa” mallille. Mallin kasvonpiirteet ovat niin merkille pantavan erikoiset (kauniit!), joten mielestäni tämä kyseinen meikki saa hieman karnevaalimaiset piirteet hänellä. Silti tuo meikki on oikeilla jäljillä, jotakin tuon tyylistä olisin itsekin tehnyt.

  Olen huomannut, että itse rohkeana meikkaajana herkästi tekisi muillekin vahvempia meikkejä, mutta vaikka ne olis pelkästään kokeiluja, huomaa ettei kokin vain natsaa. Kaikille vahvat meikit eivät vaan sovi, tai niiden kanssa pitää olla todella tarkkana ainakin.

  • Sanni

   Itse olin aivan innoissani kun pääsin pitkästä aikaa tekemään kunnon tummaa ja näyttävää meikkiä. :) Neutraaleita, hillittyjä ”kauneusmeikkejä” on täällä Karkkipäivässä nähty varmaankin jo enemmän kuin riittämiin viimeiset ajat…. :P Suvin, Annan ja Marikan tyyliset meikit ovat kilttejä ja kantajalleen sopivia, mutta oletan että lukijoista olisi kiinnostavaa nähdä välillä jotain ”dramaattisempiakin” muodonmuutoksia.

   Itsestäni ainakin on hauskaa ja kiinnostavaa päästä kunnolla revittelemään meikeillä, ja halusimme Tanjan kanssa tehdä jonkun todella tumman ja ”raflaavan” meikin. Kauneusmeikit ovat asia erikseen, tällä kertaa otettiin dramaattisesta smokeystä kaikki irti. ^_^

 7. Kaneli

  Kuvat ennen vs. jälkeen meikin aiheutti wow-efektin! Tässä todellakin huomaa, kuinka meikillä saa esiin kauniit piirteet. Ainakin oma naamani on naturellina niin väritön ja jotenkin plääh, että eipä juuri postilaatikkoa pidemmälle tee mieli lähteä.

  Sanni bongattu eräästä eilen ilmestyneestä lehdestä. :)

 8. Hanna

  Vau mikä muutos! Ja tosi nätti silmämeikki, ehdottomasti tutoriaalia kehiin. :)

  PS. Jos hiuksiin liittyvät muodonmuutokset kiinnostaa, niin blogissani on useita sellaisia. :)

 9. anonyymi

  Sun ystäväs näytti tosi nätilt ja suloselt ku se hymyili:)

 10. Keisu

  Hei Sanni! Mitä voisit sanoa koko pienen lapsuutensa Great Lash ripsiväriä käyttäneelle kemikaalihysteerikolle tästä: 

  http://hello2helene.blogspot.fi/2011/10/great-lash-mascara-ja-sen-sisalto.html?m=1 

  Pelästyin ihan toden teolla että ripsiväri sisältää jopa syöpään liittyviä ainesosia, muiden vaarallisuuksien lomaassa. Onko ko. ripsiväriä silti turvallista käyttää ja onko näitä ainesosia muissakin ripsiväreissä? Suuret kiitokset jo etukäteen!

  • Sanni

   Moi Keisu!

   Pelkäänpä, ettei tuo Helene oikein tiedä kunnolla mistä puhuu. (Ja mistähän lie googlannut nuo tiedot, osa hyvinkin tunnettua netissä liikkuvaa urbaania legendaa… :P) Esimerkiksi oranssilla (”kannattaa välttää”) merkitty polyethylene on yhtä kuin muovi, ja yksi yleisimmistä kosmetiikassa käyetyistä raaka-aineista. Sitä käytetään esim. pienenä rakeena kuorinta-aineissa, eikä varmasti ole millään lailla iholle vaarallinen (joskaan ei hoitavakaan). http://www.cosmeticscop.com/cosmetic-ingredient-dictionary/definition/1153/polyethylene.aspx

   Eli voit todellakin käyttää ripsiväriäsi aivan turvallisesti tästäkin eteenpäin. :)

   • HelloHelene

    Hei! Minusta oli hieman ikävää kun kirjoitit, että olisin vain ”googlannut” nuo tiedot, sillä kuten tuossa blogikirjoituksessani mainitsin, ne olivat kirjasta http://www.nemokustannus.fi/fi/kirjat.html?kirja=58, jonka on kirjoittanut Bill Statham. Kuulisin mielelläni enemmän perusteluitasi, sillä itse olen käyttänyt kyseistä ripsaria koko nuoruuteni ja vasta luettuani kyseisestä kirjasta noista mahdollisista haitoista, lopetin sen käytön. Toistaiseksi en käytä sitä, kunnes toisin todistetaan. Hyvä siis, jos se on täysin ”vaaraton”.

    Ja en tuossa kirjoituksessani maininnut omia kantojani sen kummemmin, sanoin vain että kyseisessä kirjassa niin kirjoitetaan.

    • Sanni

     OK, luin postauksesi ilmeisesti hieman hätäisesti kun en huomannut tuota kohtaa Bill Stathamin kirjasta. Olen kovasti pahoillani.

     En toki itsekään ole mikään tutkija tai kemisti, mutta oma tietopohjani perustuu laajaan kirjamateriaaliin, kemistien luentoihin ja kosmetiikan kemian kurssiin osana opintojani. Ja kaiken sen tiedon perusteella, mitä olen vuosien varrella omaksunut, uskallan sanoa että on erittäin epätodennäköistä että joku maskara altistaisi syövälle. Esimerkiksi tuo ensimmäisenä ”parasta välttää” ainesosana mainittu petroleum distillate on mineraaliöljyä, joka on ehkä parjatuimpia ja suurimpien urbaanien legendojen kohteeksi joutuneita kosmetiikan raaka-aineita.

     Lainaus kirjasta ”Can You Get Hooked On Lip Balm?” jonka ovat toimittaneet puolueetonta Beauty Brains -sivustoa ylläpitävät kosmetiikan kemistit: ”While it’s true that some petroleum derivates contain carcinogenic materials (such as some polycyclic aromatic compounds), the mineral oil that is used in cosmetics and pharmaceurical industry is highly refined and purified. Its purity is regulated by the USFDA and other international regulatory agencies. There is absolutely no evidence that cosmetic-grade mineral oil causes cancer. We could find no published reports in any of the dermatological or medical journals indicating a link between mineral oil and any forms of cancer.”

     • HelloHelene

      Kiitos! Tutustun aiheeseen syvemmin! Oman blogikirjoitukseni jujuna oli juuri löytää tällaisia kirjoituksia, joten kiitos siitä. :) Selvittelen asiaa.

      Ja vielä selvyytenä se, etten ole mitenkään loukkantunut. :D

      • Sanni

       Ok, hyvä juttu! :) Kommentistani olisi varmasti voinutkin loukkaantua, kuulostihan se ehkä vähän besserwissermäiseltä… :/

       Blogisi muuten vaikuttaa tosi kivalta! Mähän ”tiedän” sut täältä Indiedays-ympyröistä ja multa oli mennyt kokonaan ohi että sulla on tällainen HelloHelene-blogin esittelemäkin puoli elämässä. :) Tosi mielenkiintoista.

  • Mirri

   Siirry luonnonkosmetiikkaan niin ei tarvitse elää ainaisessa karsinogeenijännityksessä.
   Kaikki ns. normikosmetiikka on tungettu täyteen enemmän tai vähemmän haitallisia ainesosia, joten jos sellainen järkyttää, kannattaa valinnat tehdä sen mukaisesti.

   • Sanni

    Niin, tuo on kyllä myös vallan mainio vaihtoehto! ^_^

 11. badis

  Huiman upea meikki. Ihanan kissamaiset, siniset silmät mallilla!

 12. Mohn

  Mistä noita besserwissereitä aina löytyy? Naurattaa. Teit niin tai näin niin aina jonkun mielestä jotenkin väärinpäin.

  Pakko ihailla noita siipirajauksia! Tanjan meikittömät silmät näyttävät minusta malliltaan sellaisilta, että itselleni ei olisi tullut mielenkään mitkään siipirajaukset. Olen ihan todella kateellinen miten upeasti rajaukset on onnistuneet ja miten hienosti ne istuvat Tanjan silmiin! Minustakin olisi ihanaa käyttää siipirajauksia mutta en vain nykyään enää saa niitä onnistumaan senkään vertaa kuin joskus nuorempana, koska mun silmät on niin epäsymmetriset. Nyyhkistä! ;-(

  Taitavaa kädenjälkeä kokonaisuudessaan ja kaunis malli!

  • Sanni

   Ihana Mohn <3 <3

   Siipirajaus Tanjan silmiin olikin haasteellinen, ja luomen poimu sai aikaan sen että siipi meni "mutkalle" silmän ollessa auki. Poimuun jäävä "kolo" (jota ei siis jää silmän ollessa kiinni = iho on tasainen) piti täyttää mustalla luomivärillä.

 13. Hanna

  Uskomaton muutos! Alaspäin olevat silmät nousivat meikin myötä ylöspäin kissamaisesti. Minä toivoisin tutorialia!

  • Sanni

   Huomenna tulee! :)

 14. betty

  Meikki on todella upea! Onko sinulla muuten postausta silmälasimeikistä miinuslaseille ja kuinka se tehdään?

  • Sanni

   Ei ole sellaista postausta ikävä kyllä.

 15. naturally

  Upea meikki. Mallilla varsin luonnollinen hymy.

 16. sugarfree

  Pitkäaikainen lukija täällä, nyt on pakko kommentoida. Aivan mielettömän upea ja hieno meikki! Kertakaikkiaan nappisuoritus. Hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita. Yritän tehdä perässä samantyyppisille luomilleni… :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.