Sitkeä surisija – Foreo Lunan akku on kestänyt jo neljä vuotta yhdellä latauksella..!

Nyt tulee turhakepostaus, jolla ei ole muuta pointtia kuin ihmetellä laitetta, jonka ensimmäinen ja ainoa latauskerta on kestänyt jo neljä vuotta.

Mutta tää on niin hullua, että pitää saada jakaa :D

Foreo Luna, muutaman vuoden takainen hittituote, on elektroninen kasvoharja. Ehkä monelle teistäkin tuttu.

Minäkin sain sellaisen testiin neljä vuotta sitten Eleven-verkkokaupalta.

Harjan pienet silikoninystyset värähtelevät jopa 8000 kertaa minuutissa ja syväpuhdistavat ihon ja huokoset. Vekottimen käytön jälkeen iho tuntuu supersileältä, kuin se olisi juuri kuorittu. Foreo Luna on kuitenkin (näin sanotaan) niin hellävarainen, että sitä voi käyttää päivittäin. Päivittäiseen puhdistukseen se on luotukin.

Tämän tyyppisistä puhdistuslaitteista hyötyy etenkin epäpuhdas iho. Normaalilla, ongelmattomalla iholla käytön mielekkyys jäänee (mun mielestä) lähinnä sensoriseksi elämykseksi.

Itselläni ainakin oli Foreon kanssa juuri näin. En millään lailla koukuttunut sen käyttöön tai kokenut, että saisin sen säännöllisestä käytöstä (päivittäisestä puhumattakaan) mitään iholla näkyvää tai tuntuvaa hyötyä. Siis mitään sellaista, mitä kuorintatuote ei jo tuo.

Foreo Luna surisee kivasti iholla ja jättää sen sileäksi. That’s it.

Käytin tuotetta aluksi pari kertaa viikossa, sitten kerran viikossa, sitten pari kertaa kuussa ja nykyään muistan sen ehkä kerran kuussa tai kahdessa.

Joka kerta kun otan vekottimen esiin, odotan, että NYT se varmaan viimeistään on lakannut toimimasta ja täytyy ladata. Mutta ei. Foreo Luna herää aina vain henkiin ja tervehtii tutulla surinalla. Aina yhtä pirtsakkana ja elinvoimaisena.

Ensimmäisestä ja ainoasta latauksesta on nyt runsaat neljä vuotta.

Uskomatonta.

Laitteen akun kyllä kerrotaan kestävän todella pitkään; jopa 5 kuukautta aamuin illoin käytettynä.

Minä en varmaankaan ole käyttänyt laitetta neljän vuoden aikana 300 kertaa, mutta en siltikään odottaisi, että minkään sähkölaitteen akku kestää purkautumatta näin pitkään.

Joku sähkötekniikkaan perehtynyt tyyppi kenties naurahtaa nyt. Minulle tämä on ollut aika ihmeellistä. 😁

By the way, onko joku teistä jäänyt Foreon vakkarikäyttäjäksi? Oletteko saaneet Foreosta tai muista elektronisista kasvoharjoista selvää hyötyä ihollenne?

Foreo Luna tanssii 😊

👇

kauneus ihonhoitotuotteet
Kommentit (11)
  1. Hauska postaus 🤣. Toi Lunatanssi kruunas 😂

  2. Täällä yksi Foreon koukkuun jäänyt! :) ihoni on hyvässä kunnossa, mutta kuten sanoit, nautin erittäin paljon Foreon tuomasta puhtauden ja sileyden tunteesta iholla <3 niin paljon, että laite on käytössä joka ilta. Tällä käyttötahdilla latausväli on minulla 5kk. Sain laitteen viime vuonna joululahjaksi, ja latasin sen juuri toisen kerran :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *