Sinisten silmien meikki – ruskeaa ja oranssia

Vastaväriperiaatteen mukaisesti sinisiä silmiä korostaa parhaiten oranssin sävyinen meikki.

colorwheel

Surkuhupaisaa kyllä, juuri näissä kuvissa silmäni näyttävät jotenkin harvinaisen hailakoilta. :D Uskokaa kun sanon, että livenä ne näyttivät tosi sinisiltä. ^_^

Ruskeaoranssi2

Yritin luoda mahdollisimman lämmintä kontrastia silmilleni käyttäen oranssin, kullan ja punertavan ruskean sävyjä.

Ruskeaoranssi4

Meikkiin käytetty:

  • Fyrinnae Electro-Koi (oranssi)
  • Pure Luxe Driftwood (kulta)
  • YSL Afrique-paletin tummanruskea
  • Gemey Duo Ocre -duon ruskea
  • Stila Smudge Pot Copper
  • Clarins Nude Shimmers -paletin vaalea kulta

Ruskeaoranssi5

Levitin Electro-Koi’ta luomen sisäpuolikkaalle ja Gemeyn ruskeaa loppuluomelle ja luomivakoon. Voimakkaan kultaista Driftwoodia laitoin luomivaon sisäkaareen ja alaluomen sisänurkkaan. YSL:n tummanruskeaa sipaisin ihan luomen uloimpaan nurkkaan ja alaluomelle. Clarinsin vaaleaa kultaa levitin kulmaluulle. Rajaukset tein Stilan kuparinruskealla geelieyelinerilla.

Ruskea_oranssi

Ruskeaoranssi3

Jos haluat korostaa sinisiä silmiä, mutta oranssi tuntuu turhan räikeältä, kokeile persikkaa, korallia, kultaa tai kuparia. Ruskea ja beige ovat tietysti myös varmoja valintoja.

Katso myös Meikki vihreille silmille.

Kommentit (30)
  1. Kaunis meikki ^^ Miulle ittelleni nää värit ois justiinsa sopivat korostamaan sinivihreitä silmiäni, mut ongelmana on se, että tuollanen oranssiin taittava meikki saa miun vaaleat hiukset näyttämään jotenki tunkkasilta ja oudon värisiltä :S Muiden sävyjen kohdalla ei oo samaa ongelmaa ilmennyt. Oon monesti laittanu oranssinruskeat luomivärit, mut oon tullu katumapäälle tuon hiusjutun takia, oon sit vetässy oranssien luomivärien päälle jotain vaalentavaa sävyä. Harmittaa!

  2. Itse olen monesti pulmaillut sellaisen ongelman kanssa, kuin vihreiden silmien korostaminen! Vihreäähän korostaisi punainen, mutta en kyllä uskaltaisi lähteä tekemään mitään punaista silmämeikkiä, kun pelkään, että sen kanssa näyttäisi itkeneeltä tai jotenkin sairaalta…

    1. Kokeile punavioletteja sävyjä, kanervaa ja roosaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *