Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sinistä ja turkoosia

Testissä viimeisimmässä MAC-tilauksessa tulleita sinisiä. Sisänurkassa keventämässä IsaDoran Delirious-paletin turkoosi.
Meikkiin käytetty:
* IsaDora Delirious

* MAC Clarity
* MAC Freshwater
* MAC Deep Truth

* Revlon Frosty White
* MAC Eye Kohl Smolder
* Max Factor False Lashe Effect -ripsari

Clarity ja Freshwater ovat laadultaan aivan erinomaisia, mutta Deep Truth osoittautui kuivaksi, rakeiseksi ja heikkopigmenttiseksi. Sain raapia napin pinnan rikki ennenkuin sain siitä ylipäätään mitään väriä irti. Siveltimellä sitä ei voi missään nimessä käyttää, vaan ainoaksi vaihtoehdoksi jäi vaahtomuoviapplikaattori jolla sain kerrostaa sävyä hermojen menoon saakka että sain aikaan meikissä näkyvän tummuuden.
Muilta Deep Truthin omistajilta tosin kuulin että heidän omansa toimii aivan moitteettomasti, joten en sitten tiedä mitä mun DT:lle on tapahtunut. Olen ostanut MACiltä aiemminkin vastaavanlaisen murheenkryynin, nimittäin Steamy-sävyn. Se on yhtä kuiva ja mahdoton levittää kuin Deep Truth vaikka toiset sanovat Steamyn olevan superpigmenttinen ja pehmeä.
Puhutaan paljon siitä kuinka esim. eBaylta ostaessa ei koskaan 100% varmuudella tiedä mitä saa, ja siellä kiertää paljon huonolaatuisia feikki-MAC-tuotteita. No, tasaiseen laatuun ei kuitenkaan voi luottaa edes suoraan MACiltä ostaessa. Ikävä tosiasia. Mutta onneksi kaikki muut tilaukseni luomivärit ovat aivan upeita ja toimivat niinkuin pitääkin…!

Onko teille koskaan sattunut mitään todella huonoa meikkituotetta selektiiviseltä tai ammattilaismerkiltä?

Kommentit (5)

 1. Charming nails

  Mulla on Deep truth ja pakko sanoa että on parhaita sinisiä MACiltä. Siveltimellä värin saa tosi helposti irti.
  Tosi harmi että sinä sait 2 huonoa luomiväriä. Mutta ihana meikki, tosi kaunis sininen harmoninen lopputulos :)

 2. milipili

  Haluan Freshwaterin!!! Ja ihana meikki.

 3. oonå

  tosi nätti meikki!:)

 4. Anonymous

  tarkistapa niiden huonojen nappien takaa tuotantovuosi.
  Macin meikeissä se on numerosarja tuotetarrassa.
  Kuten esim. A88, tarkoittaa ensimmäistä tuoteerää vuoden 2008 lopulla. Viimeinen numero on vuosi. Jos numeroa ei ole, epäilisin tuotteen aitoutta ylipäätään.

 5. Inkivääri

  Hei Anonyymi! Kiitos avustasi, mutta tiedän jo tuon koodijutun. Deep Truthini on valmistettu tammikuussa 2009, ja se on tosiaan tilattu suoraan maccosmetics.comista. Ei ole siis epäilystäkään etteikö se olisi aito.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.