Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sinistä ja turkoosia

EyekoLineShine

Kokeilin Eyekon kaksipäistä luomivärikynää, sävy Pop Star. Tämä tuote kuuluu vahamaisiin, voidemaisiin luomiväreihin. Eyekon kynä on hieman kovempi kuin esim. NYXin Jumbo-kynät, ja kärki on kapeampi, niin että isompisilmäiset voivat varmaan käyttää tätä halutessaan rajauksiinkin. Minun silmäni kokoon kynä on hieman kömpelö rajauskäytössä.

Tein ensin yläluomelle leveän rajauksen käyttäen kumpaakin sävyä, ja kappas vain, se oli levinnyt jo 20 minuutin kuluttua. Mutta mitäpä muutakaan voi odottaa tahmealta luomiväriltä, joka ei täysin kuivu? Siksipä nämä ovatkin minusta järkeviä ainoastaan pohjustuskäytössä.

EyekoLineShinePopStar

Levitin siis kynää seuraavaksi koko luomelle sinisävyisen meikin pohjustukseksi.

Eyeko_PopStar

EyekoMyriad_pieni

Tässä Pop Starin päällä Diorin Myriad-paletin sävyjä. Tuo ehdottomasti lisää potkua Myriadin vaaleimpiin sävyihin! Alaluomen rajaus Lancômen Le Crayon Khôl Indigo Paris.


EyekoMyriad2_pieni EyekoMyriad3_pieni

Toiseen silmään tein huvin vuoksi valkoisen sisärajauksen. Se näytti itse asiassa paremmalta kuin sininen sisärajaus. Yleisesti pitäisin tällaista meikkiä ilman alarajausta, niinkuin ylemmässä kuvassa. Kun yläluomella on näinkin voimakasta väriä, alarajaus on usein vähän liikaa omissa silmissäni, ainakin päivämeikissä. Tämä näkyy paremmin kauempaa katsoessa.

Eyeko_minerals_pieni Eyeko_minerals2_pieni

Tämän meikin pohjustuksena on käytetty Pop Star -kynän vaaleampaa päätä. Luomen sisäpuolikkaalla Pure Luxen Cabana, keskellä häivähdys Pure Luxen Ghost Mistiä ja ulkonurkassa Mad Mineralsin sinivioletti Logan. Alaluomella Pure Luxen Shameless, jonka sävy on näissä kuvissa täysin vääristynyt. Se on erittäin kirkas tumma turkoosi, en ymmärrä miten se näyttää kuvissa samalta kuin yläluomen Cabana.

Kommentit (13)

 1. Nimetön

  olisi kiva nähdä kuvia joissa meikki olisi kauempaa katsottuna, minkälainen kokonaisuus syntyy ja näyttääks se sit niin rajulta kauempaakin :-))

  • Sanni

   Heh, no ei mun meikit oikeastaan koskaan mitenkään rajuilta näytä, etenkin kun ne katoavat silmän auki ollessa kuoppaan, mutta yhdistelmä pieni silmä + syvä luomikuoppa + tummat sävyt liikkuvalla luomella + tumma alarajaus on mun mielestä aika vahva kokonaisuus (ja vie silmiä entistä syvemmäs), ja voi näyttää tunkkaiselta päivänvalossa. Hämyinen baarivalaistus on sitten asia erikseen.

 2. keijukainen

  Kauniit meikit!
  Pysyikö silmämeikit myös pidempään hyvin tuolla pohjustuksella?

  • Sanni

   Joo, pohjustuksena pysyi tosi hyvin. Paremmin kuin NYXin Jumboilla. Tämä Eyekon kynä ei ole ihan yhtä rasvainen kuin NYXin, vaikka muuten samanlaiselta tuntuukin; on paksua ja tahmeaa. Kynän jälki piti tietenkin tasoittaa sormin ettei olisi jäänyt liian paksuksi.

 3. milipili

  Tosi nättejä molemmat!

 4. Lilla

  Wou, tykkään noista molemmista :) paljon mahtaa maksaa, aivan hirveä hinku päästävä taiteilemaan ;D vaikka ei oma jälki ihan tätä luokkaa olekkaan :D

  • Sanni

   Eyekon kynät ei maksa kuin neljä puntaa, mutta Diorin paletista saakin jo maksaa Suomen hinnoilla yli 60€. Tuota Myriadia ei enää myydä. Mineraalimeikkisamplet ei maksa juuri mitään, ovat n. dollarin kappale. Surffaappa vaikka Pure Luxen sivuille kuolaamaan (linkki löytyy sivupalkista).

 5. Terhen

  Blogissani on sulle jotain kivaa :)

 6. badbomben

  Kauniita, taas, kuten aina:) Ihanan intensiivinen siniturkoosi meikki tuo eka ja toinen taas pehmeämpi kaunotar.

 7. Nonnu

  Käy kurkkaamassa blogissani, siellä on sulle tunnustus :)

 8. mirri

  Ihanista sinisistä puheen ollen; yritin etsiä vanhaa postaustasi, jossa olit tehnyt meikin Dr Hauschkan sinisellä pastels-luomivärillä. En löytänyt sitä enää mistään. Onko muuton myötä useampiakin vanhoja juttuja hävinnyt?

  • Sanni

   Mä löysin sen. :) Klikkasitko Dr. Hauschka -tunnistetta? Meikkipostaus ei mahdu ensimmäisen sivun tuloksiin (Indiedays näyttää vain 5 postausta per sivu), mutta kun klikkaat ”Older Entries”, se on ylimpänä sivulla. Tässä suora linkki.

   En toisaalta kyllä hämmästyisi jos joitain postauksia olisi vaikka hävinnytkin. :/ Esim. demovaiheessa oli yhdestä postauksesta jäänyt puolet siirtymättä, ja sellaisia saattaa löytyä vieläkin….

 9. mirri

  *huojennus* no sieltähän se löytyi, kiitos!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.