Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sinistä ja oranssia

Hihhii, monella varmaan meni kahvi väärään kurkkuun otsikon nähdessään..! Eihän nyt sinistä ja oranssia voi yhdistää järkevästi! Onhan se erikoinen yhdistelmä, mutta toimii mielestäni yllättävän hyvin kun sinisen laittaa rajauksena. Järjettömän ihana, jo aiemmin hehkuttamani Indelible-geelieyeliner Oceanic sopii oikeasti kaikkien sävyjen kanssa.


Meikkiin käytetty:
* Indelible Creme Eye Shadow Apricot Frost
* MAC Paradisco
* Mad Minerals Trust Fund
* L’oreal Golden Beige
* Indelible Gel Eyeliner Oceanic
* Max Factor False Lash Effect -ripsari

Pohjustin luomet persikkaisella voidemaisella luomivärillä, Indeliblen Apricot Frostilla. Levitin koko luomelle MACin korallin sävyistä Paradiscoa, ja sipaisin ulkonurkkaan häivähdyksen Mad Mineralsin oranssia Trust Fundia. Yläluomen rajaus Indelible Oceanic ja kulmaluulla L’oreal Golden Beige.


Mulla on vielä esiteltävänä teille Oceanic yhdistettynä keltaiseen, oranssiin ja pinkkiin…! ^_^

Edit. Muutama lukija ymmärsi nyt ilmeisesti väärin, joten tarkennan että meikissä yhdistyvät siis nuo kaikki kolme sävyä. Pelkkää pinkki + Oceanic -meikkiä en ole vielä kokeillut. (Mutta ilmeisesti pitäisi…)

Kommentit (6)

 1. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihanaa, Oceanic-meikkejä! En nimittäin oikein osaa tuota vieläkään käyttää… Taitaa tosin sopia sinulle minua paremmin. Yritän matkia jonkun Oceanic meikkisi joskus, niin saatte arvioida onko minulla ja Oceanicilla lainkaan yhteistä tulevaisuutta :D

  Nätti oranssinkin kanssa, ei lainkaan hullumpi!

 2. Sikri

  Ompa kyllä kiva! :) Ihanan pirtsakka.

 3. Anonymous

  Odotan pinkkiä!

 4. milipili

  Oceanic rules!! Tosi kivan näköinen.

 5. Anonymous

  Oranssi ja sininenhän nimenomaan komplimentoivat toisiaan, sillä ne ovat vastavärejä :) Samasta syystä kuin keltainen ja violetti toimivat upeasti, ja miksi jouluna kaikki on aaaaina sitä punaista ja vihreää ja silti vaan näyttää hyvältä vuodesta toiseen… :D

  Tosi siisti meikki, todella villi! :D

 6. Charming nails

  Minäkin haluun nnähdä sen pinkin version :) tosi hyvä yhdistelmä tämä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.