Karkkipäivä
Karkkipäivä

Siniset satiinikynnet

Essien Matte About You -efektejä ei voi kuin ihastella. Katsokaa nyt tätäkin muodonmuutosta; alemmat, Essie-käsitellyt kynnet näyttää ihan kuin niissä olisi satiinipinta..! Sininen lakka on Kikon nro 266 (vähänkö tylsiä sellaiset kynsifirmat jotka ei anna lakoille hauskoja nimiä).

Nuo mun töpökynnet saattaa näyttää ihan ok:lta, ennenkuin katse lipuu alas seuraavaan kuvaan, luokkakaverini naageleihin. Mitäs tykkäätte näistä ”veitsistä”? Kyseessä on akryylikynnet, ja luokkakaverini tekee niitä työkseen. Vähän hätkähdin kun ensimmäisen kerran näin hänen kyntensä (taisivat kyllä olla silloin vielä pitemmät), mutta nyt olen ihan tottunut ja ne näyttävät minusta tosi makeilta, ja ennenkaikkea siroilta verrattuna meikäläisen lapioihin.


Ja sitten vielä yksi luomivärijuttu! Sain taas ylläripostia Kreikasta, ja tällä kertaa ystäväni lähetti minulle Avonin Marimekko-luomivärit.

Avonin Marimekko-meikkikokoelma julkaistiin viime syksynä, ja mietin silloin pitkään pitäisikö nämä tyylikkäät luomivärit hankkia. Päädyin sitten kuitenkin siihen, että ne ovat enemmänkin kauniita ”koriste-esineitä” kuin käyttöön tarkoitettuja meikkejä, ja jätin hankkimatta. Nyt kun sitten sain nämä, niin mielikuva koriste-esineestä vahvistuu. Mustien muovireunojen välistä on vaikea tai jopa mahdoton saada irti kaikkia palettien sävyjä, ja pigmentti tuntui sormilla swatchatessa aika heikolta.
Sattuuko kellään lukijalla olemaan näitä luomivärejä? Mitä olette tykänneet? Mun pitää testata nämä kun ehdin, mutta vähän pelkään että nämä kaunottaret jäävät koristeiksi epäkäytännöllisyytensä vuoksi. Hauska idea Avonilta, kylläkin, ja todella uniikki meikkikokoelma.

Kommentit (7)

 1. Anonymous

  Hei! Kun lakkaat kynsiäsi, millä saat kynsinauhoista lakan pois? Eli siis kuinka tuo kynsilakan ja kynsinauhan raja on noin siisti?

 2. Inkivääri

  Anonyymi – musta tuntuu että tähän kuvaan on vaan nyt sattunut harvinaisen siisti lakkaus, sillä yleensä rajat ei ole noin tasaiset. Tietysti pyrin myös poistamaan lakanpoistoaineeseen kastetulla topsipuikolla lakkasotkut kynsinauhoilta, tosin jos laiskottaa niin jätän sen tekemättä, kun parissa käsienpesussahan ne kuitenkin kuluu irti.

  Yksi siistin lakkauksen kikka minkä olen kuullut on asettaa sivellin reilusti kauemmas kynsinauhasta, ja työntää sitten sivellintä alaspäin kohti kynsinauhaa. Näin lakkaa tulee kynnen juureen ohuemmin kuin jos siveltimen asettaa suoraan ihan kynsinauhan reunaan. Ohuemmin lakkaa = vähemmän tsäännssejä että liika lakka valuu kynsinauhoille.

  Kaupoissa myydään myös korjaus"tusseja", eli lakanpoistoaineella ladattuja huopakynämäisiä välineitä joilla lakkasotkut saa pois todella siististi ja pikkutarkasti.

 3. Laura

  Pakko kommentoida tuohon lakkojen nimiaiheeseen, silä mä niiin komppaan sua! Lakoilla pitää olla kivat nimet. Kerran jopa päätin kahdesta kauniista lakasta ottaa sen, kummalla on kivempi nimi! (tämä kyllä päättyi niin, että otin molemmat mutta…) Tosiaan, esim. Dependin kivat lakat ovat täysin nimettömiä? Opilla taas on mielestäni ehkä hauskimmat ja kekseliäimmät nimet :)

 4. Serafia

  Nuo on kyllä todella hienot kynnet. Molempien kynnet siis. :D

  Mun on pakko pitää ainakin oikean käden etusormen kynsi kohtalaisen lyhyenä, koska piilarien laitto ja pois ottaminen ei vain yksinkertaisesti suju kovin pitkillä kynsillä. :( Mä en osaa. Muutenkin noi kynnet tuppaa olemaan lyhyemmät etu- ja keskisormissa kuin muissa sormissa. Hyvä kun edes pikkurillien ja nimettömien kynnet saa olla pidemmät. :D

 5. kiukkupussi

  En yleensä tykkää sinisestä, mutta hitto vie tuo on upea matattuna! Niin satiinia!

 6. Anonymous

  Paljon toi Essien mattalakka maksaa, ja mistä sitä saa? :D

 7. Inkivääri

  ^ Itse ostin omani eBaysta noin kuudella eurolla, mutta Suomessa maksaa valituissa myyntipisteissä 15,90€. Klikkaa tuota "Kynsijutut"-tunnistetta niin pääset edelliseen kynsiaiheiseen postaukseeni missä luettelin Essien jälleenmyyjät.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.