Siniset satiinikynnet

Essien Matte About You -efektejä ei voi kuin ihastella. Katsokaa nyt tätäkin muodonmuutosta; alemmat, Essie-käsitellyt kynnet näyttää ihan kuin niissä olisi satiinipinta..! Sininen lakka on Kikon nro 266 (vähänkö tylsiä sellaiset kynsifirmat jotka ei anna lakoille hauskoja nimiä).

Nuo mun töpökynnet saattaa näyttää ihan ok:lta, ennenkuin katse lipuu alas seuraavaan kuvaan, luokkakaverini naageleihin. Mitäs tykkäätte näistä ”veitsistä”? Kyseessä on akryylikynnet, ja luokkakaverini tekee niitä työkseen. Vähän hätkähdin kun ensimmäisen kerran näin hänen kyntensä (taisivat kyllä olla silloin vielä pitemmät), mutta nyt olen ihan tottunut ja ne näyttävät minusta tosi makeilta, ja ennenkaikkea siroilta verrattuna meikäläisen lapioihin.


Ja sitten vielä yksi luomivärijuttu! Sain taas ylläripostia Kreikasta, ja tällä kertaa ystäväni lähetti minulle Avonin Marimekko-luomivärit.

Avonin Marimekko-meikkikokoelma julkaistiin viime syksynä, ja mietin silloin pitkään pitäisikö nämä tyylikkäät luomivärit hankkia. Päädyin sitten kuitenkin siihen, että ne ovat enemmänkin kauniita ”koriste-esineitä” kuin käyttöön tarkoitettuja meikkejä, ja jätin hankkimatta. Nyt kun sitten sain nämä, niin mielikuva koriste-esineestä vahvistuu. Mustien muovireunojen välistä on vaikea tai jopa mahdoton saada irti kaikkia palettien sävyjä, ja pigmentti tuntui sormilla swatchatessa aika heikolta.

Sattuuko kellään lukijalla olemaan näitä luomivärejä? Mitä olette tykänneet? Mun pitää testata nämä kun ehdin, mutta vähän pelkään että nämä kaunottaret jäävät koristeiksi epäkäytännöllisyytensä vuoksi. Hauska idea Avonilta, kylläkin, ja todella uniikki meikkikokoelma.
Kommentit (7)
  1. Hei! Kun lakkaat kynsiäsi, millä saat kynsinauhoista lakan pois? Eli siis kuinka tuo kynsilakan ja kynsinauhan raja on noin siisti?

  2. Anonyymi – musta tuntuu että tähän kuvaan on vaan nyt sattunut harvinaisen siisti lakkaus, sillä yleensä rajat ei ole noin tasaiset. Tietysti pyrin myös poistamaan lakanpoistoaineeseen kastetulla topsipuikolla lakkasotkut kynsinauhoilta, tosin jos laiskottaa niin jätän sen tekemättä, kun parissa käsienpesussahan ne kuitenkin kuluu irti.

    Yksi siistin lakkauksen kikka minkä olen kuullut on asettaa sivellin reilusti kauemmas kynsinauhasta, ja työntää sitten sivellintä alaspäin kohti kynsinauhaa. Näin lakkaa tulee kynnen juureen ohuemmin kuin jos siveltimen asettaa suoraan ihan kynsinauhan reunaan. Ohuemmin lakkaa = vähemmän tsäännssejä että liika lakka valuu kynsinauhoille.

    Kaupoissa myydään myös korjaus"tusseja", eli lakanpoistoaineella ladattuja huopakynämäisiä välineitä joilla lakkasotkut saa pois todella siististi ja pikkutarkasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *