Karkkipäivä
Karkkipäivä

Silvery Lady

Blogin ensimmäinen hopeinen meikki, olkaa hyvä!

Silver_eye

En pidä hopeisista silmämeikeistä. Ne eivät mielestäni sovi minulle, ja ovat jotenkin liian kylmiä ja metallisia. Ajattelin, että voisin nyt kuitenkin kerran kokeilla.

Silvermeikki

Työkaverit luulivat, että olin yrittänyt luoda Make Up Storen Frozen Diamond -lookkia. No, sopiihan meikki siihenkin sävymaailmaan, mutta tässä ei ole käytetty kuin yhtä sen lookin tuotetta.

Silvermeikki_tuotteet

Tuotekuvan saa klikattua isommaksi.

Silver_eye2

Silmämeikki näyttää kuvissa tylsältä ja yksiulotteiselta, mutta livenä se kimalteli ja hohti aivan mielettömästi. Ja näytti lähes märältä.

Silver_eye3

Pohjustin luomet Make Up Storen Sparkling Diamond -korostusvoiteella (kuvassa näkyvä pallorasia). Levitin sisänurkkaan ja kulmaluulle Eyedust Crystalia, ja loppuluomelle Cybershadow Silveria. Luomivakoon laitoin tummempaa hopeaa Diorin Silver Screen -duosta. Häivytin sen korkealle kohti kulmaluuta. Rajasin yläluomen BeYu’n tummanharmaalla kynällä, ja laitoin päälle MUSin hopeista glittereyelineria. Alaluomen rajasin BeYu’n hopeanharmaalla kynällä, ja sisärajauksen tein IsaDoran Satin White -kajalilla. Alaluomen sisänurkkaan sipaisin MUSin Frosty-glitterlaineria, joka kimaltelee hieman violetinsinisenä (ei näy kuvissa kovin hyvin).

Huulilla IsaDoran talvilookin vaalea, kimaltava huulipuna, ja sen päällä IsaDoran Reflecting White -huulikiilto. Poskilla Make Up Storen Matt Glory -poskipuna. Tein poskipäille kevyet korostukset Sparkling Diamond -voiteella, mutta sekään ei oikein näy kuvissa.

Mielestäni Sparkling Diamond ei toiminut kovin kiitettävästi pohjustajana, sillä se jää tahmeaksi. Luomiväriä ei ollut helppo häivyttää sen jättämällä nihkeällä pinnalla, ja silmämeikki oli hieman kasaantunut luomivakoon iltaan mennessä.

Kommentit (47)

 1. Sophie

  Tosi ihana meikki :)

  Mulla on ongelma Urban Decayn Primer potionin kanssa…

  Ennen kuin ostin tuon en pystynyt käyttämään luomivärejä ollenkaan, koska luomivärit eivät pysyneet luomella kuin korkeintaan tunnin. Mutta nytkin vaikka laitan aina tuota pohjustusvoidetta, siltikin aina joinakin iltoina huomaa että on luomivärit on ajautuneet luomivakoon. Vaikka luomivärit olisivatkin pysyneet niin sävyt ovat aina illalla haalistuneet, vaikka käytän hyvinkin pigmenttisiä luomivärejä (yleensä paria Urban Decayn palettia).

  Mistähän tuo johtuu? Vai onko mulla vaan niin nopeasti rasvoittuvat luomet, että on mahdotonta saada luomivärit pysymään.

  • Sanni

   En osaa kyllä sanoa mistä voisi johtua, muusta kuin että sulla ehkä tosiaan on niin rasvoittuvat luomet. Luomivärin pigmenttiin voi yrittää vaikuttaa värillisellä pohjustajalla, eli levität UDPP:n päälle vielä voidemaisen luomivärin.

 2. jorma

  Minusta tuo on yksi parhaista meikeistäsi. Tai ainakin näin pikkujoulukauteen sopii erinomaisesti! Ei ehkä ihan jokapäiväiseen käyttöön.

 3. Pääsky

  Kyllä huomaa miten ihonväri vaikuttaa meikin ilmeeseen, tuo meikkihän on sinänsä tosi upea, mutta sut se saa silti näyttämään jotenkin valjulta. Mulle taas hopea on ihan loistava sävy, saa kasvot hehkumaan ja silmät loistamaan :)

 4. iinuska

  Ooh, ihana lumikuningatar-meikki <3
  Jos itselleni missään määrin sopisi hopeinen meikki ottaisin tästä niiin mallia :)

 5. Karoliina

  Todella nätti meikki, mutta kyllä kultainen on ehkä enemmän sun värisi:) Täytyy ihan itse kokeilla joku päivä, sillä mulle taas juuri tuommoiset kylmät sävyt käy paremmin kun lämpimät. Hyvää joulun odotusta sulle:)
  ps. osaat meikata todella hyvin ja siististi

 6. ruby

  moikka! oon menossa ens viikol kicksiin työhaastatteluun, oisko sulla antaa jotain vinkkejä haastattelutilanteeseen? :) millainen omasi oli?

  • Sanni

   Mä olen päässyt nykyiseen työpaikkaani työharjoittelun kautta, eli ei mua kummemmin haastateltu. :) Harjoittelupaikan saamiseen riitti naaman näyttäminen ja innostuneisuuden välittäminen. Työnantajalle riitti tiedot että a) minulla on alan koulutus, b) olen ns. ”hyvä tyyppi” ja c) minussa näkyy harrastuneisuus ja kosmetiikkaan perehtyminen.

   Työnantajat etsivät hyviä tyyppejä, jotka osaavat myydä. He arvostavat sosiaalista, asiakastilanteita pelkäämätöntä luonnetta ja luontaista kiinnostusta. Persoonallisuus ja koulutus ratkaisevat. Ja CV:n antama mielikuva. Hyvin kirjoitettuun, persoonalliseen ja mieleenjäävään CV:hen kannattaa panostaa. Haastattelutilanteessa kannattaa tuoda esiin iloisuus, innostuneisuus, joustavuus ja tarmokkuus. :)

   • ruby

    kiitos vinkeistä :)

   • ruby

    sain sen paikan! :)

    • Sanni

     Mahtavaa! Suuret onnittelut! :)

     • ruby

      kiitos! :) oon kyllä niin täpinöissäni etten malttais oottaa ekaa työpäivää!

 7. milipili

  Musta tuo ei ole yhtään ”liian” kylmä, hopia nyt on viileä sävy. Kivan talvisen raikas, tykkään!

 8. jep

  Niin, lienet ihonväriltäsi lämmin, jolloin kylmä hopea ei oikein pue, toisin kuin se lämmin kulta.

  Ja siksi taas jotkut näyttävät kullassa kummalliselta. He ovat väreiltään viileitä.

 9. hanskubansku

  I H A N A ! Mun makuun yks ihanimmista silmämeikeistä, mitä oot täällä esitellyt. Todella kaunista!!:)

 10. Laura

  Todella kaunis ja hienostunut kokonaisuus! Tuo vaalea huulipuna/kiilto sopii täydellisesti hopeisen silmämeikin kanssa yhteen.

 11. Minna

  Heips!

  Oon täs jo jonkun aikaa seuraillu blogiasi ja ihastellu meikkauksiasi. :)

  Mä tykkään tuosta hopeasta ja kimalteisesta meikistä, mutta voipi johtua siitä, että itse meikkaan noin hyvinkin usein. :D Teen yleensä koko luomimeikin MUS:n luomiväreillä ja itse käytän MUS:n irtoglittereitä ja kiinnitän mixing liquidilla.

  Haluan vielä kommentoida ruskeista meikeistä… tietty lukijat niitä toivovat ja kivahan niitä on katsoa, mutta ruskeita meikkejä on jokaisessa naistenlehdessä. Joten on ihanaa, kun laitat yliampuvia ja värikkäitä meikkikuvia. ;) En itsekään sellaisia arkimeikiksi laittaisi.

  Rauhallista joulua! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.