Silvery Lady

Blogin ensimmäinen hopeinen meikki, olkaa hyvä!

Silver_eye

En pidä hopeisista silmämeikeistä. Ne eivät mielestäni sovi minulle, ja ovat jotenkin liian kylmiä ja metallisia. Ajattelin, että voisin nyt kuitenkin kerran kokeilla.

Silvermeikki

Työkaverit luulivat, että olin yrittänyt luoda Make Up Storen Frozen Diamond -lookkia. No, sopiihan meikki siihenkin sävymaailmaan, mutta tässä ei ole käytetty kuin yhtä sen lookin tuotetta.

Silvermeikki_tuotteet

Tuotekuvan saa klikattua isommaksi.

Silver_eye2

Silmämeikki näyttää kuvissa tylsältä ja yksiulotteiselta, mutta livenä se kimalteli ja hohti aivan mielettömästi. Ja näytti lähes märältä.

Silver_eye3

Pohjustin luomet Make Up Storen Sparkling Diamond -korostusvoiteella (kuvassa näkyvä pallorasia). Levitin sisänurkkaan ja kulmaluulle Eyedust Crystalia, ja loppuluomelle Cybershadow Silveria. Luomivakoon laitoin tummempaa hopeaa Diorin Silver Screen -duosta. Häivytin sen korkealle kohti kulmaluuta. Rajasin yläluomen BeYu’n tummanharmaalla kynällä, ja laitoin päälle MUSin hopeista glittereyelineria. Alaluomen rajasin BeYu’n hopeanharmaalla kynällä, ja sisärajauksen tein IsaDoran Satin White -kajalilla. Alaluomen sisänurkkaan sipaisin MUSin Frosty-glitterlaineria, joka kimaltelee hieman violetinsinisenä (ei näy kuvissa kovin hyvin).

Huulilla IsaDoran talvilookin vaalea, kimaltava huulipuna, ja sen päällä IsaDoran Reflecting White -huulikiilto. Poskilla Make Up Storen Matt Glory -poskipuna. Tein poskipäille kevyet korostukset Sparkling Diamond -voiteella, mutta sekään ei oikein näy kuvissa.

Mielestäni Sparkling Diamond ei toiminut kovin kiitettävästi pohjustajana, sillä se jää tahmeaksi. Luomiväriä ei ollut helppo häivyttää sen jättämällä nihkeällä pinnalla, ja silmämeikki oli hieman kasaantunut luomivakoon iltaan mennessä.

Kommentit (47)
  1. Hei tämä sun blogi on tosi kiva! Täältä saa kivoja vinkkejä ja nuo silmämeikit on aivan ihania. Joskin mä en itse kyllä osaa ikinä tehä samanlaisia :D

  2. U-P-E-A meikki! :) oot oikeassa, ei ehkä ihan sun ihonväriin sopiva, mutta itselleni sopii nimenomaan ne kylmät sävyt, joten olisi mahtava saada tuollainen meikki kaikkine kimalteineen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *