Karkkipäivä
Karkkipäivä

Silver – versio 2

Halusin sitten kokeilla hopeista meikkiä toisenlaisena versiona.

Edellinen versiohan oli kauttaaltaan kylmä kasvomeikkiä myöten, ja nyt päätin yhdistää hopeisen silmämeikin hieman epätraditionaalisesti erittäin lämpimään, persikkaiseen kasvomeikkiin. Toimiko yhdistelmä? Olkaa te tuomareita! :)

Silver2_3

Silmämeikkiin valitsin hopean lisäksi vaaleanvihreää.

Silver2_4

Liikkuvalla luomella edellisestä hopeameikistä tuttu Make Up Storen Silver, ulkonurkassa YSL:n hopeanharmaa Smokey Grey (taittaa muuten hieman siniseen, mikä ei tule tässä meikissä esiin, todella kaunis sävy) ja luomivaossa Make Up Storen hennonvihreä Grace. Kulmaluulla Clarinsin valkoinen, White Marshmallow.

Silver2_2

Poskilla Make Up Storen Must Have. Huulilla YSL:n ihastuttava Silky Apricot (ei huulilla niin oranssi kuin tuotekuvassa), ja sen päällä Make Up Storen kiilto Mock.

Silver2_meikit

Silver2_colorchart

Pohjustin luomet YSL:n hohtavalla mousse-luomivärillä, sävy nro. 2. Tuo sävy kannattaa muuten tsekata, se on aivan upea! Näyttää tuotekuvassa ruskealta, mutta sävy on oikeasti hopeanharmahtava. Tekee todella kauniin jäljen, ja toimii yksinäänkin.

Silver2

SilkyApricot_Mock

Silver_vertailu

Tässä vielä vertailukuva jäiseen hopeameikkiin. Kumpi on parempi?

Kommentit (39)

 1. milli

  Todella kauniita molemmat meikit. Olen yllättynyt siitä, että tuo lämmin meikki on niin kaunis, että on vaikea, oikeastaan ihan mahdoton valita, kumpi olisi parempi. Normaalisti tykkään aina enemmän viileistä, mutta nyt ei pysty sanomaan. Tuo lämpimän meikin poskipuna on todella kaunis, tuo kauniin lämpimän hehkun kasvoille. Kylmän huulipuna on mielestäni parempi. Näyttäisiköhän lämmin poskipuna hullulta yhdistettynä vähän viileämpään tai pinkimpään huulipunaan? Onko sulla jotain ajatusta / sääntöä lämpimien ja viileiden värien yhdistämisestä?

 2. Hanna V

  Itse en saanut vietyä Roaccutan kuuria loppuun asti kun iho kuivui niin pahasti etttä olo kävi totaalisen sietämättömäksi..

  • Sanni

   Näin – tuohan on yksi Roan yleisistä sivuvaikutuksista. Kaverini iho veti niin kuivaksi että hän näytti sanojensa mukaan liskolta. :(

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.