Silmänympärykset Laser Focus -kuurilla

Silmäryppyni ovat olleet viimeiset kolme kuukautta tehohoitokuurilla.

Tuliko tuloksia?

Sanni_lokakuu2017_IMG_2543

Haastoin yhden viime vuoden lempituotteistani, Cliniquen Repairwear Laser Focus -silmänympärysvoiteen, näyttämään tehonsa kolmen kuukauden aikana.

CliniqueRepairwearLaserFocus_EyeCream

Pystyn harvoin sitoutumaan minkään tuotteen yhtäjaksoiseen käyttöön näin pitkään, mutta Laser Focus Wrinkle Correcting -silmänympärysvoidetta olen käyttänyt tauotta lokakuun lopusta saakka, aamuin illoin. Ainoa poikkeus oli noin viikon pituinen aika joulukuun lopussa jolloin käytin aamuisin Whamisan Eye Essence -näytettä, mutta iltaisin laitoin tuolloinkin Laser Focusta.

CliniqueLaserFocus_IMG_6161

Mistä tiedän että aine toimii? kysytään Laser Focus -voiteen pakkausohjeissa. Hymyile, Cliniquelta vastataan. ”Käytä Laser Focus Wrinkle Correcting -voidetta kahdesti päivässä 12 viikon ajan. Juonteet ja rypyt näyttävät dramaattisesti silottuneilta. Iho näyttää kimmoisalta. Koko silmänympärysalue näyttää energisoituneelta. Näet tulokset kun hymyilet”.

Voide lupaa pureutua ongelmiin kuten ryppyihin ja UV-vaurioihin ja uudelleenteksturoida vaurioitunutta ihoa. ”Signaaleja kuljettava proteiini muistuttaa ihoa tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia”. Hmmmm.

Silmanymparys_IMG_6129

No, minä hymyilen. :) Ja olen käyttänyt tuotetta aamuin illoin yli 12 viikkoa.

Iho silmän alla näyttää edelleen yhtä ryppyiseltä.

Vai näyttääkö?

Silmanymparys_0218_IMG_5353
Vasen silmänympärys kesällä
Silmanymparys_IMG_6126
Vasen silmänympärys nyt

Kuvia on tietysti vaikea verrata erilaisten valaistusolosuhteiden puolesta, mutta kummassakin kuvassa on suunnilleen yhtä leveä hymy joka tuo juonteet parhaiten esiin.

Olisivatkohan harakanvarpaat silmien ulkonurkassa kuitenkin pehmenneet..?

CliniqueLaserFocus_IMG_6160

Cliniquen kosmetiikka tunnetaan synteettisestä imagostaan, mutta Laser Focus -silmänympärysvoide kätkee sisäänsä hyvinkin pitkän liudan erinomaisia kasviuutteita kuten levää, mäkikuismaa ja vihreää teetä. Lisäksi reseptiin on leivottu peptidejä, fermentoitua hiivafiltraattia ja phytosphingosinea (muutamia tuntemiani ”hyviksiä” mainitakseni :))

Peptidiyhdiste palmitoyl oligopeptide oletettavasti on tuo ”signaaleja kuljettava proteiini” johon Clinique tuote-esittelyssään viittaa. Peptidienhän sanotaan voivan vaikuttaa kollageenin tuotantoa stimuloivasti.

Incin voi tsekata kokonaisuudessaan täältä. (Kuvassa näkyy vain neljäsosa.)

Silmanymparys_IMG_2535
Silmänaluset lokakuussa
Silmanymparys_0218_IMG_6127
Silmänaluset Clinique-kuurin jälkeen

Nohh, en kyllä tosissani voi väittää näkeväni sellaisia dramaattisesti silottuneita tuloksia joita Clinique tuotelupauksissaan maalailee.

Cliniquen voide on tosi hyvän tuntuinen iholla ja saa sen jollain kumman keinolla näyttämään myös hieman hehkuvalta, mistä pidän kovasti. Ainesosien joukossa ei ole kiillepigmenttejä joten en tiedä mistä efekti tulee.

Kokemukseni Repairwear Laser Focus -silmänympärysvoiteesta jää siis lopulta vain ”kosmeettisesti erittäin miellyttäväksi ja tehokkasti kosteuttavaksi”. Kiva juttu, mutta löytyisikös niitä oikeasti ryppyjä silottaviakin?

Silmanymparys_0218_IMG_6132

Seuraavaksi silmänympärykseni testaavat Clarinsin Extra-Firming -tuotteita. Extra-Firming -silmänympärysseerumi jäi minulle myyjävuosien koulutuksista mieleen kovasti hehkutettuna tuhkimoeliksiirinä (tyyppiä ”pelasta tällä silmänympäryksesi ennen juhlia”), ja nyt pääsen itse kokeilemaan onko tuote liputuksen arvoinen.

Onko joku teistä joskus käyttänyt silmänympärysvoidetta, joka rehellisesti ja näkyvästi olisi vähentänyt ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä?

.

Edit. Sain vihdoin arvottua Maybelline Gigi Hadid -arvonnan voittajan, ja Mr. Karkkipäivän valitsema numero osui Charming Nailsiin. Ekaa kertaa koskaan Karkkipäivän arvontapalkinto menee bloggaajakollegalle..! :) Onnea CN!

Kommentit (41)
 1. Tuli taas mieleen ehdotus sellaiseen kuvitteelliseen ’en ole koskaan’ -postaukseen, eli oletko hiihtänyt koskaan hiihtoputkessa (tai muulla tekolumella)? : )

 2. Näin 39 vuotiaaksi on kyllä tullut kokeiltua kaikenlaisia silmänympärysvoiteita. Synteettisen kosmetiikan puolella on ollut hyviä sy-voiteita, mutta itselläni olen huomannut vaikutuksen olevan pinnallinen, voide ikäänkuin jää iholle, ei syvemmälle ja iho sen alla on kiristävä ja kosteusköyhä edelleen ja varsinkin kun tuotteen pesee meikin mukana pois.
  Tämän takia aikanaan lähdin etsintäretkelle luonnonkosmetiikan maailmaan suosituksesta, josta sittemmin on tarrannut mukaan monta ihanaa luottotuotetta niin ihonhoitoon kuin meikkipussiinkin. Ylivoimainen tuote tällä puolella on ehdottomasti Flow kosmetiikan silmänympärys- ja huulibalmi. Se on lievittänyt kiristyksen, näkyvästi juonteet ja laskee turvotuksen. Tämä ei ole perinteinen sy-voide, vaan kuin sulaa hunajaa joutuessaan ihon kanssa kosketuksiin, iho imaisee balmin innoissaan ja vaikutus kestää koko päivän meikin alla.
  Toinen ehdoton luottotuotteeni samoilla eduilla on tuo Whamisan Organic Flowers Eye Essence Silmänympärysvoide, siitä en myöskään luovu, tämä sopii meikin alle vielä paremmin minulla. Kolmas mutta ei vähäisin, on Mizonin snail repair eye creme joka taatusti saa yövuorojen jälkeen herätessä silmät heräämään myös!
  Nämä ovat sellainen trio josta en ikinä luovu ja joita tulen käyttämään sen mukaan mitä kulloinkin tarvitsee, toivottavasti ehdit joskus noita kahta muutakin kokeilemaan nyt kun jo yhden testailit :)
  En muista oletko koskaan blogissa kirjoittanut Egyptian magic-voiteesta. Se on koko naaman luottotuote oikein stressaavana työrupeamana, silmäluomia myöden ja minulla vaikuttanut ihanasti ihon kuntoon :)
  Oikein ihanaa talven jatkoa vielä!

  1. Minä olen myös testannut Flow’n ”Palsamin”, juttu löytyy täältä:

   http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/kotimainen-kosmetiikka-flow-kosmetiikka/

   Minun ihooni nuo vedettömät koostumukset eivät oikein (yksinään) uppoa, eikä Palsami tuntunut minun ihollani järin kosteuttavalta. Viimeisin kokemus Vintner’s Daughterin öljyseerumin kanssa vahvisti jälleen vedettömien koostumusten toimivuutta ihollani; ne toimivat optimaalisesti vasta kun alle on ensin laittanut kosteutta. Yksinään ne jättävät tuollaisen tunteen jota kuvailit synteettisten voiteiden jättävän ihollesi; iho on rasvaisen pinnan alla kosteusköyhä ja sitä kiristää.

   Egyptian Magic -voiteestakin olen kirjoittanut:

   http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/taikaa-egyptista-monitoimisalva/

   Toisten iho rakastaa vedettömiä salvoja ja balmeja, minun ihoni melkein hylkii niitä, ainakin jos niitä käyttää yksinään. Parhaiten balmit toimivat minulla kynsinauhojen rasvaajina, mutta ei kasvoilla tai vartalon laajoilla ihoalueilla.

   Juuri toissapäivänä korkkasin viimeisimmän vedettömän testituotteen; Bybin Babe Balmin. Luin, että se sopii myös käsivoiteeksi. Minun ”papyrys-kuivat” käteni kaipaavat öisin aivan erityisen runsasta hoitovoidevaippaa, ja päätinkin kokeilla Babe Balmia ensimmäiseksi käsien yöhoitona. Hieroin ja hieroin…. ja rasva vain pyöri ihon päällä imeytymättä mihinkään. Sormien reunojen karheat kohdat erottuivat rasvapinnan alla entistä karheampina. 10 minuutin odottelun jälkeen turhauduin kun mitään ei imeytynyt, ja levitin Babe Balmin päälle tavallista käsivoidetta. Heti helpotti. Normikäsivoiteen emulsiokoostumuksen emulgaattorit auttoivat ”vauvabalmin” rasvoja muuttumaan paremmin imeytyvään muotoon ja ”jankki” asettui lopulta iholleni kutakuinkin kiitettävästi.

   On pakko myöntää, että minulle on täysi mysteeri miten Egypti-salvan ja Beauty Balmin kaltaiset koostumukset toimivat toisten iholla jopa meikin alla…! Kosmetiikan ja ihon välisen kemian ihmeellinen maailma…! ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *