Silikoninosto ja laatikoista löydettyä

Sexy-silicones-T-Shirt

Kuva: Spreadshirt.com

Tuli tuosta sivupalkin kyselystä mieleen tehdä nosto vanhasta kosmetiikan silikoniyhdisteitä käsittelevästä postauksestani. 16% vastanneista ei tiedä, mitä silikonit ylipäänsä kosmetiikassa tekevät, joten teitä saattaisi kiinnostaa seuraava postaus kolmen vuoden takaa:

Silikonit – hyviksiä vai pahiksia?

*

Täällä raivaustyöt jatkuvat ja tänään siirrymme alakerran varastoon. En ole valitettavasti ehtinyt vastaamaan kaikkiin edellisen postauksen kommenteissa esitettyihin kysymyksiin, mutta sille lukijalle, joka kysyi raivauksen ammattiavusta, niin täältä löytyy luettelo koulutetuista ammattijärjestäjistä:

http://www.ammattijarjestajat.fi/koulutetut-ammattijarjestajat/

Emme ole vielä mieheni kanssa ottaneet yhteyttä ammattilaiseen, vaan katsomme mikä on tilanne sen jälkeen kun olemme ensin tehneet itse voitavamme varaston suhteen.

Kosmetiikkavarastojeni uudelleenjärjestelyhommissa on löytynyt muutamia ilostuttavia vanhoja suosikkeja joita en ole muistanut pitkään aikaan niiden ollessa hautautuneina piiloon, samoin kuin tuotteita, joita en edes tiennyt saaneeni testiin.

Loydetyt_Idunit

Idunin ihanat siveltimet ja poskipunan olin tunkenut niin syvälle Hemnesiin että olin jo ehtinyt unohtaa ne. Hitsi, olipas kiva löytää ne! :) Nuo siveltimet telineineen ovat aivan loistolaatua ja Lingon-poskipuna niin kaunis, että en tajua miksi olen sen ylipäänsä lipastoon kätkenyt. Poskipunia on minulla toisaalta niin paljon, että kaikki eivät ole mahtuneet yläkerran meikkipöydän laatikkoon, joten varmaan sillä perusteella Lingon on päätynyt ”pois silmistä”.

Olipa mukava löytää se ja ottaa jälleen käyttöön! Tätä kirjoittaessani nousee taas hurja kuume päästä tekemään ihan kunnon postaus poskipunista, yksi kestoaiheista joista minun on pitänyt kirjoittaa todella pitkään. Rakastan poskipunia ja voisin höpötellä niistä loputtomiin, ihan niinkuin kasvoputsareista. :)

Ehkä poskipunakatsauksen vuoro koittaa vihdoin tänä vuonna..?

IdunMinerals_face

Idun-mineraalimeikkejä esittelin blogissa helmikuussa 2013. Kahdessa vuodessa Idunit ovat kyllä ottaneet mielettömästi tuulta alleen, nythän niitä myydään melkein joka apteekissa…!

Sain hiljattain kommenttia jossa joku ihmetteli kun aloituspakkaus oli kalliimpi kuin esittelypostauksessani. Hinnat ovat nousseet esittelyni jälkeen, ja aloituspakkauksen sisältökin on nykyään arvokkaampi kuin keväällä 2013 – meikkipussin sijaan pakkauksen mukana tulee nyt ripsiväri.

 Dermosil_putsarigeeli

Kosmetiikkakasseista paljastui myös tämä tuote. Joka oli minulle täysi yllätys.

En ilmeisesti koskaan ollut tutkinut perusteellisesti Dermosililta saamani meikkikassin sisältöä, mutta nyt kun sen tein, niin sieltä paljastui tämä puhdistusgeeli – jota muistan jonkun lukijani minulle muinoin suositelleen. Lukijan mukaan se ei ärsytä silmiä ja voisi toimia hyvänä korvikkeena rakkaalle Natural Coden silmämeikinpoistoaineelleni.

Jep – lukija oli oikeassa. Tuote on koostumukseltaan erittäin paljon Natural Coden kaltainen. Silmämeikki lähtee liukkaasti ja kirvelemättä.

Tuotetta vain ei enää ole Dermoshopin valikoimassa.

Että sellaisia historiallisia löytöjä. Olisi tietysti ollut kiva kirjoittaa tästä silloin kun se vielä olisi voinut hyödyttää jotakuta… :P No, tällaista tämä on. :)

Kommentit (23)
 1. Näytät upealta noissa kuvissa ja kyntesi ovat ihanat! <3

  1. Kiitos :) Kasvokuvat tosin ovat kahden vuoden takaa ;)

 2. Vadelmaponi
  31.1.2015, 12:52

  Ihana kynsilakka!

  Poskipunapostaukset kiinnostaa! Siinä yksi osa meikkiä, jota en oikein osaa käyttää enkä tiedä mikä mulle sopisikaan.

  Mulla oli vuosia sitten poskipuna jota käytinkin, mutta se oli liian räikeä / en osannut laittaa sitä tarpeeksi kevyesti, ja annoin sen pois kun kaverini tykkäsi siitä. Ei ole kyllä näkynyt sitä hänenkään poskilla.

  Mulla kävi eilen jotain – en tiedä mikä adjektiivi sitä edes kuvaisi. Käytin vedenkestävää rajausta sisäluomilla ja poistin ne Nivean double effect eye make-up remover -nimisellä silmämeikinpoistoaineella. Ei hemmetti sitä polttoa, huuhtelin sen mahd nopeasti pois. Nyt meikatessani ihmettelin että onko tää ripsari jotenkin yhdessä yössä kuivunut, kun en saa ripsiä näkyviin.

  No. Mun ripsistä on jäljellä PUOLET. Ne on poikki. Osa on vain millin pituisia.

  Että. Niin. Sanattomaksi vetää. ;___;

  1. No. Mun ripsistä on jäljellä PUOLET. Ne on poikki.

   Herranjestas…! :-0

   Double effect = poistaa meikin ja ripset?

  2. Toinen ripsensä menettänyt
   3.2.2015, 14:35

   Tähän on pakko vastata, että itse menetin melkein kaikki ripseni käyttämällä vain pari kertaa marketista ostamaani Maybellinen Cils Demasq -ainetta. Oli todella järkyttynyt, en osannut edes arvata, että jokin aine saisi näin voimakkaan reaktion aikaiseksi. :( Itselläni ei ilmennyt mitään kirvelyä tms, siksi käytinkin kaksi kertaa ainetta. Mutta varsin pian tosiaan huomasin, että ei olisi kannattanut…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *