Karkkipäivä
Karkkipäivä

Siis WOW, todellakin!

Olen tainnut löytää uuden lempparituotteen!

Mikään ei ole niin karsea hiusjuttu (itselle) kuin tyvikasvu. Tällä hetkellä en saa värjätä hiuksiani kiitos Mago-tuuhennuksen, ja tyvikasvu on aika jäätävä. Tumma tyvikasvu saa hiukset jatkuvasti näyttämään likaisilta, mikä on pahinta.

Mutta nyt tähän on löytynyt apu. Kolme minuuttia kylppärin peilin edessä – ja tyvi on himmennetty! Vailla mitään hiuksia vahingoittavia kemikaaleja!

ColorWowPlatinum_ennen_jalkeen

Joo, eihän se kokonaan tietenkään katoa, mutta sävyn tasoitus on melkoinen – ja näyttää luonnolliselta.

Kyseessä on viime viikolla Helsingin vierailulla saamani Color Wow – puuterimainen tyvikasvun peiteaine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin nopea laittaa, niin näppärä! Eikä tulos jäänyt lainkaan jauhomaiseksi niinkuin PR-toimistolla suoritetussa demossa, siellä taidettiin laittaa ainetta vielä paljon enemmän.

Minun ei tarvinnut harjailla mitään jauheita pois. Ihan uskomatonta että jauhemainen aine voi käyttäytyä näin hiuksessa..! Siveltimen veto, ja väri jää hiukseen.

Tästä tulee ehdottomasti vakkarituote hiustuotekaappiini…! Nyt saan aina tarpeen vaatiessa tyvikasvun häivytettyä parissa minuutissa. Ja jauhe lähtee hiuksista seuraavassa pesussa.

Niin nopeaa, niin vaivatonta, eivätkä hiukset kärsi. Voiko olla hyödyllisempää tuotetta meille, joille tyvikasvu on jatkuva seuralainen?

Color Wow’ta saa kuudessa eri värissä; puhtaanvaalea (minun sävyni), vaalea, vaaleanruskea, ruskea, tummanruskea ja musta. Hintaa on noin 39,90€ ja tuotetta saa kampaamoista ja tavaratalojen kampaamotuoteosastoilta.

Kommentit (27)

 1. Rakkaudella, Hannele

  Vau, aika tehokasta! Mulla ei ole koskaan ollut juurikasvua, koska esim. tällä hetkellä en värjää hiuksiani ollenkaan ja jos värjään, väri on aika lähellä omaani. Tällä hetkellä kuitenkin vähän vaaleampi houkuttaisi kovasti, joten ehkäpä tälle vinkille tulee käyttöä! :)

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 2. nunnu

  Ihastelin tätä tuotetta jollain sivulla, mutta hankinta kaatui sävyjen vähäisyyteen. Punertava sävy olisi hyvä lisä valikoimaan! Tietysti ruskealla ja mustalla saa vaalean juurikasvun piiloon, mutta tiedä sitten miltä se näyttäisi.

 3. Mmiia

  Onpas kätevä! :) harmi ettei tämmöinen punapää pääse hyötymään. Tai no, maantienharmaan jos peittäisi tuolla ruskealla niin se saattaisi auttaa hieman :D

  • Iida

   Punainen Color Wow on vissiin tulossa tänä vuonna valikoimiin sillä luin siitä joskus! :-D

 4. M

  Miten tuo vaikuttaa hiusten rasvoittumiseen?

  • Sanni

   Tuotteessa on talkkia, joten odotin että se toimisi hiuksissa hieman kuivashampoon tavoin talia imien, mutta en ole huomannut sellaista vaikutusta.

 5. Nella / Neiti Minttukihara

  Kuulostaa todella lupaavalta tuotteelta, jolle itselläkin voisi olla käyttöä. Mutta tuo 40 euroa ei houkuttele :/ Miksi pikkuisen puuterin pitää maksaa noin järjettömästi? :D

  • Sanni

   Miksi pikkuisen puuterin pitää maksaa noin järjettömästi? :D

   Kun se on erikoistuote… ^_^ :D Arvaahan sen että uutuus-innovaatio hinnoitellaan näin. Voisi olettaa markkinoille pian tulevan edullisempia kilpailijoita.

 6. Jenny

  Saisipa tuollaisen kuparin värisenä tai edes vähän punertavana vaaleana, mun maantienvärinen juurikasvu ei oikein sovi kupariseen tukkaan :D Oon myös samaa mieltä tuosta että hiukset tuntuu aina likaisilta kun on reilummin juurikasvua ja ehkä oma hyväkuntoinen tukka on myös lättänämpää niin siksikin voi tuntua ettei pysy puhtaana. Toivon että tulevaisuudessa omaa dnata voi muokata niin että päänahasta puskee sen väristä tukkaa kuin itse haluaa :D

  • Sanni

   Toivon että tulevaisuudessa omaa dnata voi muokata niin että päänahasta puskee sen väristä tukkaa kuin itse haluaa :D

   :D :D Peukku tälle!

 7. Iitanen

  Tsekkasitko muuten jo Saaran uudet ponihiukset (http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/saapra-30-olaplex)? Siis todellakin wau!

  • Sanni

   Todellakin wau! ^_^ Ja Olaplex – wow!

 8. xod

  Heips, mä ostin tumman hiusvärin ja nyt tulikin mieleen että tekisi mieli mennä kesäksi vähän vaaleampaan… Mutta en löytänyt purkista mistään tietoa kauanko väri säilyy hyvänä? Osaatko auttaa? Jos käytän värin sittenkin vasta syksyllä/talvella… :)

  • Sanni

   Hiusväriasiantuntija en ole, mutta omaa kokemusta värien jemmauksesta kuitenkin löytyy, ja itse olen huoletta käyttänyt vuodenkin laatikossa seisseitä värejä :)

 9. Jonttu

  Miten tuotteen riittoisuus?

  • Sanni

   Tuotteen luvataan riittävän noin 60 käsittelykertaan, mutta riittoisuus tietysti riippuu ihan siitä, kuinka paljon on peitettävää ja kuinka laajalle alueelle sitä levittää. Minulla on hiuksissa useimmiten jakaus vakiopaikallaan, joten levitän jauhetta vain siihen kohtaan. Voin pitää käytöstä kirjaa ja tehdä seurantaraportin sitten, kun tuote alkaa loppua :)

   • Jonttu

    Ok, neiti Kirjanpitäjä. :)

 10. MRMR

  Oho! Mulla ei ole juurikasvua peitettävänä kun olen liian laiska värjäämään ja oma väri on ihan okei, mutta saiskohan tällä sellaiset parin illan raidat aikaan… Kun en jaksa käydä edes raitoja kampaajalla hakemassa. :D

 11. milipili

  Onpa jännä, vois joskus testata.

 12. Maria

  Ebaysta kun hakee ”root cover up” niin löytyy samantyyppisiä tuotteita n. 8€:lla (+ muutaman euron postarit) :)

  • Sanni

   Kiitos vinkistä :)

   • Maria

    Ole hyvä vaan :) Itse oon niin pihi, että etsin lähes aina kaikille vähänkään kalliimmille tuotteille halvimman samantyyppisen vaihtoehdon ;)

 13. Sanna

  Sanni, mulla oma väri aika samaa kuin sulla, platinan(tuhkan)vaalea. Ostin tämän tuotteen laivalta pari kk sitten. Mulla ei toiminut…sitä sai sutia tosi monta kerrosta että peitti edes jotain, eikä mun hiuksissa oikein levittynyt, vaan jäi just siihen kohtaan johon suti ekana osui.

  • Sanni

   Minulle kerrottiin toimistolla, että Color Wow ei toimi kovin hyvin lasimaisessa hiuksessa. Minunkin hiukseni olivat esittelijän mielestä sen verran lasimaiset, ettei tuote tartu optimaalisesti. Itse taas olin tuloksesta oikein vaikuttunut, mitenkähän peittävä tulos sitten olisikaan karheammassa hiuksessa.. No, joka tapauksessa Color Wow -nainen sanoi, että lasimaiseen hiukseen puuteri tarttuu heikosti. Voisikohan sinun hiuksissasi olla kyse siitä..? Tarttumista voi edesauttaa suihkuttamalla käsiteltävälle alueelle kevyesti hiuskiinnettä ennenkuin lähtee levittämään jauhetta.

 14. Salla

  Näistä juurikasvun peittoon tarkoitetuista väreistä olisi kiinnostavaa saada vertailu! Olen itse harkinnut tuota Color Wowta harmaiden peittoon (joita on siis paljon vaikka olen alle 40…). Toinen vaihtoehto on K Pour Karite hiusmascara jota ei kai saa Suomesta. Ja esim. Amazon tuntuu olevan pullollaan eri tyyppisiä värejä. Viviscalin volyymikuitua olen käyttänyt jo pitkään, mutta se ei enää riitä peittämään harmaita.

  • Sari

   Itse olen peitellyt harmaita tällä tummanruskeissa hiuksissani. Värjäysväliä tällä en kuitenkaan pidennä, koska koen tämän vähän työlääksi ja tavaraa kuluu aika paljon, että harmaat saa piiloon. Mutta ne viimeiset 1,5 viikkoa ennen kampaajaa kun tyvikasvu jo ikävästi näkyy helpottuvat tällä kyllä. 100-prosenttista peittoa en saa ja tosiaan aika paljon saa tupsuttaa, mutta kyllä se merkittävästi tilannetta parantaa. Kalliskin on mokoma, mutta nyt oli juuri joku uusi verkkokauppa avannut, mistä sai avajaistarjouksena -30% ja Color Wow löytyi tuotteista, joten pistin heti tilaukseen. Tällainen: http://www.beautypopup.fi ja jos muistan oikein, kampanjakoodi oli beautypopavajaiset ja sillä sai -30%. Kalliit toimituskulut syövät alennusta kyllä, peräti 8 euroa, mutta jos tilaa yli 50:llä, niitä ei peritä. Haaviin tarttui sitten vähän muutakin – tosi yllättävää…

  • Hanna

   K Pour Karite hiusmascaraa saa Suomesta. Maahantuonti oli puolisen vuotta katkolla, mutta alkanut nyt tänä keväänä uudelleen. Löytyy mm. tuolta: http://www.terveysteekki.fi/tuotemerkit/k-pour-karite/k-pour-karite-hiusmascara-15-g.html

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.