Siis mitä nää on – isommat rinnat seerumilla??

Silmiini osui Sokoksen mainoslehdessä erikoinen tuote – 35 euron hintainen seerumi lupaa kohottaa povea. Whaat?

Rintaseerumi2

Muistan joskus 90-luvulla nähneeni Kuponkiuutisissa (muistatteko nuo hassut, postimyyntitarjouksia täynnä olevat lätyskälehtiset? :)) jonkun voidepaketin joka lupasi suurentaa rintoja ja aiheutti aikamoiset päänpuistelut, mutta sen koommin en ole vastaavia tuotteita bongaillut. (Tai ainakaan niitä ei ole mitenkään näyttävästi Suomessa markkinoitu.)

Rintaseerumi1

Nyt sitten yhtäkkiä ripsiseerumien, kulmakarvageelien ja kosteusnaamioiden keskellä loisti seerumi, joka vaatimattomasti lupaa kohottaa povea. Tuotemerkki on Talika, ja pakkohan se oli klikata itsensä Talkikan sivuille lukemaan lisätietoa.

BustPhytoserum

Bust Phytoserum – ”luonnollinen push-up efekti”. ”Johdettu ayurvedalaisista tekniikoista”.

Ookei…

Talika_BustSerum_description

Teksti on kuvakaappaus Talikan sivuilta, en saanut sitä suuremmaksi. Jos teksti ei näy niin siinä kerrotaan, että Talika on luonut luonnollisen reseptin rintojen näkyvään kiinteytykseen ja kohotukseen, ja kliinisin testein todistetut tulokset näkyvät jo kuudessa viikossa.

Seerumin sisältämä kasvipohjainen kompleksi koostuu mangostanista, kvittenistä ja merilevästä. 28 päivän jälkeen rintojen volyymin luvataan kasvavan jopa 71%.

Siis mitä?? Miten tällaista voidaan luvata? Hyvänen aika, jos jollain hedelmä- ja leväuutteilla saisi oikeasti kohotettua rintaa, niin sehän olisi jo kaikkien tuntema tieteellinen breakthrough ja kilpailisi kirurgisten toimenpiteiden kanssa..! Miettikää – 35 eurolla saisi 71% lisää volyymiä tisseihin! Jos tämä tuote toimisi, hinnassa olisi varmaan pari-kolme nollaa perässä!

No, ihan sattumalta törmäsin sitten saman tien toiseenkin rintaseerumiin.

Easybust_

Easybust ei puhu enää pelkästään rintojen ”kohotuksesta” ja ”kiinteytyksestä”, vaan lupaa suoraan suurentaa rintaa. Formula on ”akateemikkojen ja tutkijoiden 7 vuotta kestäneen tutkimuksen tulos”. ”Luonnolliset fytoestrogeenit auttavat kehoa tuottamaan uutta rintasolukkoa ja suurentamaan rintoja luonnollisesti.”

Siis ei hyvänen aika oikeasti. Mitä nämä tuotteet oikein väittävät?

EasyBustin valikoimassa on seerumi, voide sekä kapselit. Rinnat lähtevät kasvamaan alkaen 39 eurolla.

”Jos haluat suuremmat rinnat, ovat kapselimme oikea tuote sinulle”. Alrighty!

id_WomansTorso

Kuva täältä.

Siitä sitten vain seerumikuurille! Pitäisiköhän testata? ^_^ Ehkäpä munkin povi saadaan sitten vihdoin täyttämään liivit? :D

Hei – kemistit, estenomit, lääkärit – jos teitä on lukijoiden keskuudessa, voisitteko avata meille muille näiden tuotteiden toimintamekanismia? Voiko rinnan suurennus kosmetiikalla olla mahdollista? Minä en saata sitä mitenkään uskoa, mutta miten purkit saavat esittää näin mielettömiä lupauksia? Nyt jää jo Lorealit sun muut ”nuorentuneine ihoineen” ja ”kadonneine ryppyineen” kauaksi taakse :D

Kommentit (54)
  1. Aikoinaan kosmetologikoulussa teimme rintahoidon joka todella kohotti rintoja! Rinnat mitattiin leveys ja korkeussuunnassa, jonka jälkeen ne hoidettiin. Kuorinta, seerumi ja naamio. Mittaukset uudestaan ja rinnat olivat kohonneet parhaassa tapauksessa 0,5-1cm. Vaikutus tietenkin kesti vain yhden illan. Kohotuksen siis vielä ymmärrän, mutta 71% täyteläisyyden.. Huh! :)
    -hanski-

  2. Hah, empäs tiiä. Ehkä… Kun käytin itseruskettavia, niin jotenkin turposin ja samalla tissit kasvo siinä. Kun lopetin niin laihduin. En tiedä onko niissä jotain turvottavia ainesosia, voisi olla samoja mitä noissa mainitsemisssasi tuotteissa. Silti oudolta kuulostaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *