Seuraa vailla + The Body Shop Grooving Gold

Noniin, laitan tänne nyt postauksen jonka kommenttilaatikossa voi etsiä seuraa Tallinnan lukijamatkalle :) Muutama esitti toiveen tällaisesta seuranhakukeskustelusta lukijamatkan kommenteissa.

Täällä voi siis kysellä olisiko esim. omalta paikkakunnalta (tai muuten vain) muita yksin matkustavia lähdössä lukijamatkalle.

Yksin matkustava voi varata matkalle myös naispaikan, jolloin ei tule yhden hengen huoneen lisämaksua. Tällöin Pohjolan Matka sijoittaa naispaikkalaiset ja saat siis yksin matkustavana joka tapauksessa huoneseuralaisen :) (Lisätietoa naispaikan varaamisesta matkapostauksessa.) Tai sitten voi tosiaan huhuilla täällä olisiko ketään lähdössä esim. sieltä omalta paikkakunnalta niin voi taittaa matkaa seurassa jo sieltä saakka.

Mukaan reissuun mahtuu 50 henkilöä ja tilaa on vielä. Matkalle on ilmoittautunut jo niin monta lähtijää että matkan toteutuminen on varmaa. :) Jihuu! Eli Tallinna, here we come! :)

* * * *

TheBodyShop_WinterTrend_IMG_8889

Heitetäänpä tähän samalla vähän meikkikuvaa niin tulee sisältöä muillekin lukijoille kuin Tallinnan reissua miettiville.

TheBodyShop_GroovingGold_IMG_8892

Mainitsin tuossa aiemmin että olen saanut hyppysiini aivan ihania kauden juhlapaletteja. Tässä yksi niistä: The Body Shopin Winter Trend -kokoelman metallinhohtoinen Grooving Gold.

Paletissa on korallinen pronssin sävy, punertava toffeebeige, luumuinen pronssi (tulee mieleen MACin Antiqued), sekä vaalea, kellertävä kulta (ei sellainen antiikkinen, ”patinoitunut” kulta).

Tässä ensimmäinen sillä toteutettu pehmeä smoky-eye josta tein tutorialin Indiedaysin etusivulle (ilmestyy joskus…):

TheBodyShop_GroovingGold_IMG_8987

.

TheBodyShop_GroovingGold_Eyes

Jännästi meikki on ihan erisävyinen mitä odotin paletin sävyillä tulevan – odotin lämpimämpää ja ruskeampaa tulosta mutta meikkihän on punertavista sävyistään huolimatta aika viileä. Ja livenä paljon tummempi, studiosalamani syö meikkien intensiivisyyttä olan takaa.

TheBodyShop_GroovingGold_

Saan outoa tyydytystä katsoessani näitä before/after-kuvia, tässä tosin ennen-kuva on kesken prosessin.

Vaikka mulla on suhteellisen hyvä iho, niin kyllä vain voimakas salama paljastaa sen punoitukset, laikut ja pienet epätasaisuudet ja meikkipohja makes all the differenece ;)

Käytän edelleen meikkipohjana Make Up For Everin HD-meikkivoiteen ja Lumenen Sun Radiance -sävyvoiteen sekoitusta, koska tavallisesti käyttämäni mineraalipohja ei ole tarpeeksi tumma Kreikan auringon päivettämälle iholleni (näyttää kuvissa vaaleammalta mitä livenä). Tähän meikkiin tuli kyllä miksattua vähän liian vähän Sun Radiancea, tuli aavistuksen kalpea tulos :)

*

P.S. Lifehair-vierailun osallistujat on nyt arvottu ja mukaan päässeille on laitettu eilen sähköpostia. Odotan osallistumisvahvistusta vielä seitsemältä hengeltä. Toivoisin vahvistusta mahdollisimman pian, niin voin antaa paikan jollekin toiselle jos et pääse mukaan.

Arvan valitsemat 20 mukaanpääsijää: Mari, Pixie, Sanna, Krista, Tuuli, Hanna, Anis, Laura, SuperHotFemale, Ansku, Niina, Saija ja Terhi ja seuraavilta en ole vielä saanut vahvistusta: Tiia, Sanna-Mari, RoosaJ, Heidi, Iiris, Ella ja Kaina.

Tarkistattehan myös sähköpostinne roskapostifiltterin, Karkkipäivä-osoitteesta tulleet viestit ovat sähköpostiohjelmien mielestä usein silkkaa roskaa ;)

Kommentit (18)
 1. Oo, näyttääpä kivalta tuo Grooming Gold! :-) Nyt tulee kysymyksiä. Tuo varmaan sopisi myös ruskeille silmille? Millainen tuon paletin laatu on? Onko kuivaa vai kermaista ja onko pigmentti hyvä? :-)

  1. Olen ehtinyt käyttää palettia vasta kerran, ja sen perusteella pigmentti (ainakin kolmessa muussa kuin kultaisessa, kultaista en vielä käyttänyt) on tosi hyvä. Koostumus luumunruskeassa sävyssä on vähän kuivempi kuin punertavissa, punertavat ovat sellaisia ”semikermaisia”. Yleensä metallisuus tuo luomiväriin pehmeää koostumusta, en tiedä mistä se johtuu mutta tosi usein on niin. Nuo punertavat sävyt (ja oletettavasti kultakin) ovat metallisia, luumunruskea vähemmän metallinen mutta kimaltava.

   Nyt kun mietin, niin esim. vismuttioksikloridi, joka on helmiäismäinen aine, tuo koostumukseen myös kermaisuutta ja jopa voidemaista tuntua (sitä käytetään joissain mineraalipohjissa). Ehkä se liittyy jotenkin myös metallisten luomivärien pehmeyteen..? Täytyisi tutkailla luomivärien incejä. :)

   1. Kiitos paljon tästä! :) En ole metallisten sävyjen suurin ystävä, mutta nuo eivät kuvissa ainakaan näyttäneet shiftaavan kovin paljon, joten pakko käydä The Bodyn Shopin myymälässä viikonloppuna katsomassa tuo livenä. Ehkä paletti tarttuu mukaan. :)

    1. Huomasin muuten edellis viikonloppuna kaupassa, että Madaralta oli tullut ihan uusi Anti Age -sarja. (En ollenkaan tykkää anti age -sanasta, mutta sisällöltään oli oikein mainio sarja). Tuoksu oli ihan uusi Madaralle ja purkit tosi tyylikkäitä, musta-valkoisia. Matkaan tarttui suihkutettava kasvovesi / hoitovesi, joka oli tosi kivan tuntuinen. Hyvä Madara!

     1. Joo, mäkin huomasin tuon päivityksen tässä pari viikkoa sitten. Vanha Time Miracle -linja on uudistettu kokonaan ja laitettu purkitkin ihan eri kuosiin. Tuotteiden tuoksumaailman sentään tunnisti vielä samaksi. Mä tykkäsin enemmän niistä vanhoista purkeista, täytyy sanoa, mutta voi toisaalta olla tottumiskysymyskin…

      Edit. Tajusin vasta tämän kirjoitettuani että sä haistoit tuoksumaailman täysin uutena..! :D Olitko tuoksutellut sitä edellistä Time Miracle -linjaa..? Mun mielestä näissä on sama tuoksu, jos nyt ei ihan täysin yksi yhteen niin tunnistettavasti sama. TM-linjan tuoksu on tosi erilainen kuin Madaran peruslinjan tuotteissa.

      1. Vertasin tuoksua siihen Madaran perussarjaan.:-) Time Miracle sarjan voiteita (muita kuin SY-voidetta) en ole haistellut tai edes kokeillut. Eli olet varmasti oikeassa tuoksumaailman suhteen.:-) Mutta oikein hyvän tuntuinen oli se kasvovesi ja kokeilen varmasti myös voiteita, kunhan nykyiset E&T:t loppuvat.

    2. Joo, ja unohdin sanoa että sopii ruskeille silmille :D Toinen TBS:n kausipaletti on sellainen tosi hassu viileä, jossa on kolme toisiinsa sointuvaa sävyä (sininen ja hopeanharmaata), ja neljäntenä yksi koralli! En ikimaailmassa osaisi yhdistää korallia ja hopeaa! ^_^ Täytyisiköhän nyt yrittää…

     1. Anna mennä, living on the edge! ;-)

 2. Ah joo, tulossa olen! Tuonne Lifehair-vierailulle siis. Ilmoittautumisviesti jäi näköjään luonnoksiin :D

  1. Ja ei ollut erikoisruokavaliota tai allergioita? :)

   1. Ei ole :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *