Seitsemän.

Meikäläisenkin on haastaneet ainakin Lucy ja Anniina, joten kai se on otettava haaste vastaan. :) Mutta, mä en koskaan jaksa haastaa ketään eteenpäin.
Homman nimi on siis kertoa itsestään seitsemän asiaa, jota muut eivät tiedä. Edellisestä vastaavasta haasteestakaan ei ole kovin kauaa, ja silloin paljastin peräti kaksitoista asiaa. Woo-haa.

No mitäs mä nyt tällä kertaa keksisin..?

Yksi. Lihoin lukion tokalla varmaan joku viisi kiloa ahmimalla pähkinäsuklaalevitteellä voideltuja valkoisia paahtoleipiä päivittäisenä herkkunani. Hyi saamari. Sitten mentiin kaalikeittodieetille.

Kaksi. Lapsuuteni suuria traumoja on tilliliha, jonka vuoksi minusta varmaan tulikin kasvissyöjä. (Vieläköhän kouluissa tarjoillaan tätä ”herkkua”..?)

Kolme. Saatan pitää samoja sukkia kaksi päivää putkeen. En hämmästyisi vaikka joskus menisi kolmekin. :)
Neljä. Minulla on muutamia lempiastioita joita en koskaan anna kenenkään muun tiskata koska pelkään että ne saattaisi mennä rikki. Tällaisia astioita ovat mm. Joan Miró -teemuki ja Nothing-tekstillä varustettu Tallinnasta ostettu ruokalautanen. Mä tiedän.

Viisi. Saan tyydytystä jalkojen kasvukivusta. Tai sain, enhän mä enää ole kasvanut vuosikausiin. ^_^

Kuusi. Laitoin aikoinaan pikkusiskoni ostamaan mulle Take Thatin kokoelmalevyn, koska musta olisi ollut liian noloa ostaa se itse. Ei, en ole koskaan tykännyt Take Thatista, mutta niitä hittipiisejä on sairaan hauska kuunnella vaikka etkoilla. Kokeilkaa!

Seitsemän. En ole koskaan ymmärtänyt Uhrilampaat-elokuvan nerokkuutta.

Kommentit (4)
 1. Charming Nails:
  26.10.2009, 15:41

  Uhrilampaathan on ihan huippu! Mitä on tilliliha?

  Hmmm…mä kyllä vaihdan sukat joka päivä. Käytän sukkia vain kun olen poissa kotoa, kotonani en käytä ollenkaan. Ne ahdistavat. Menen naapuriinkin kylään avojaloin.

  Ilmankos mun tarttee siivota niin usein kun on sitten jalanpohjat ihan roskissa…

 2. Ei kyllä enää mun aikanani ollut tillilihaa kouluruokailussa tarjolla, toivottavasti ei missään ole :D

  Mäkin voin ihan hyvin pitää samoja sukkia pari kolme päivää putkeen! Mun jalat eivät pahemmin hikoa ja haise, niin en tajua miksi pitäisi koko ajan olla vaihtamassa, pah!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *