Se ois taas lähdössä

usa_matkalaukku_img_4269_2

Olisi taas lähtö edessä.

Tällä kertaa ei käsimatkatavaralla ;) ^_^

Minun oli tarkoitus tehdä tänään juttu luottosiveltimistäni jotka kulkevat aina matkassa mukana, mutta huomaan että olen jotenkin niin lähtöhermostunut että en oikein pysty keskittymään bloggaukseen. Jospa saan sivellinpostauksen valmiiksi huomenna junassa – jos nyt edes junatkaan kulkee kun VR on ilmoittautunut varautuvansa tiistaina ”haastaviin keliolosuhteisiin”… Asuminen Helsingin ulkopuolella tuo aina oman lisäjännityksensä matkustuspäiviin kun aina on se pieni vaara että junat ei kuljekaan tai juuttuu kinoksiin matkan varrella.

Olisikohan fiksumpaa kokeilla bussia….

.

Lattialla makaa hyvin epäsannimainen läjä. Mietin tänään kaupassa että mitähän jos joku blogin lukija näkee mun täyttävän koria karkilla ja leivällä ja ajattelee että ”No just, se siitä sokerittomuudesta ja viljattomuudesta”… ^_^ No ei, huumoriahuumoria. :)

usa_tuliaiset_img_4264

Kasa on menossa tuliaisiksi ystävälleni Sheilalle. Viimeksi tapasimme San Franciscossa joulukuussa 2012. Tämän jälkeen Sheila miehineen on muuttanut lahden toiselle puolelle Oaklandiin, ja sinne olemme siis matkaamassa.

Minulta kysellään aina vinkkejä edulliseen matkustukseen, ja tässä voin taas sellaisen jakaa. Taikasana on jälleen Norwegian. Luulimme saaneemme onnekkaankin diilin kun buukkasimme lennot jo viime keväänä ja suora lento Tukholmasta Oaklandiin irtosi hintaan 150 euroa. No, nyt kahta päivää ennen matkaa, sama lento maksaa 130,70€.

tukholma_oakland_norski

Kahden kympin menetys ei nyt ehkä niiin hirveästi jää vaivaamaan ^_^

Kun näkee Ruotsiin tai Norjaan hankkiutumisen vaivan, pääsee Norskilla ihan älyttömän halvalla Jenkkeihin ja pariin kohteeseen Karibiallakin suorilla lennoilla. Bongasin kerran lipun Tukholmasta Puerto Ricoon 80 eurolla, nyt halvin lippu joulukuussa maksaa 140,90€…. Ihan kreisiä.

Edullisen matkustuksen ”salaisuuksiin” kuuluu hyvien lentodiilien, self catering-ruokailun ja ihanteellisesti halvan kohdemaan ja lisäksi myös mahdollisuus majoittua tuttujen sohvilla. Me olemme menossa USAan neljäksi viikoksi, joista asumme maksullisessa majoituksessa vain noin viikon päivät.

Kirjeenvaihtoharrastus nuoruudessa on tuonut mukanaan syvien ystävyyksien lisäksi useita ”koteja” ympäri maailmaa :) Monissa maissa on paikka minne mennä ja rakkaita ystäviä toivottamassa tervetulleeksi sohvalleen ^_^

*

Loppuun vielä nopea innostus jota en malta olla jakamatta, sitten pitää palata pakkaamaan. Olin tänään tapaamisessa koskien kotimaisen Lifehair-merkin tulevaa luonnonmukaista kosmetiikkasarjaa, ja kuulkaas, mä pääsen mukaan tuotekehitykseen :) En nyt millekään pääjakkaralle tietenkään sanelemaan millaisia koostumusten täytyy olla, mutta mukaan kuitenkin, ja ehkä mun näkemyksillä on jotain vaikutustakin..? ^_^

Hur som helst mutta vähänkö mahtavaa ja kiinnostavaa päästä seuraamaan jonkun tuotesarjan kehitystä ideoista purkkiin ja kaupan hyllylle saakka :) Jos jotain, niin saan arvokasta ja huippukiinnostavaa ammattitietoa :) Olen pikkuisen mukana jopa pakkausdesignin suunnittelussa…! Ihan sairaan kiinnostavaa saada tutustua tähänkin osaan kosmetiikkatuotteen valmistuksessa.

test_samples_img_4272

Sain mukaan testinäytteet yhdestä tuotteesta; shampoon kahdella eri tuoksuvaihtoehdolla. Jatkan sarjan muiden tuotteiden koe-erien testausta USAsta palattua.

Tarkka lanseerausajankohta on vielä auki mutta sarja ei ole mikään salaisuus joten sain sen täällä paljastaa, vaikka tuotteet ovat vasta kehitysasteella. Saimme ideasta jo vähän kuullakin vuosi sitten järjestetyllä tehdasvierailulla. Nyt ollaan päästy kehitysvaiheeseen :)

Eli stay tuned… :)

.

P.S. Vähän jännä ajankohta mennä Jenkkeihin juuri presidentinvaalien jälkeen… Minkähänlaiset pössikset siellä on…

Kommentit (19)
 1. Onko bussi sen luotettavampi – viime vuonna olin ensimmäistä kertaa ikinä valinnut bussin (aiemmin minut viety) matkalle Turusta Helsinki-Vantaalle ja eikös tullut se lakko :D :D No, sitä sit koko ajan tarkistelin, että kyllä se bussi näyttää kulkevan (yö, niin ei ois niin vaan muita busseja/junia saatavilla), mutta siitä huolimatta pari tyyppiä valmiudessa jos satun soittaa, että iiiik ei se bussi menekään :D Mutta meni se :)

  IHANAA ja TURVALLISTA reissua <3

  1. viime vuonna olin ensimmäistä kertaa ikinä valinnut bussin (aiemmin minut viety) matkalle Turusta Helsinki-Vantaalle ja eikös tullut se lakko :D

   Voi ei… ^_^ Onneksi pääsit perille :)

 2. Se on jännä ku moni aattelee et atlantin yli on niin kallista mennä, kun jaksaa kyttäillä niin löytää halpoja Lentoja. Mekin saatiin perheelle (2aik. Ja 2 lasta) Meksikoon edestakaisin lennot 330€ per naama!!!

  1. Onpas halvat…!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *