Karkkipäivä
Karkkipäivä

Se ois taas lähdössä

usa_matkalaukku_img_4269_2

Olisi taas lähtö edessä.

Tällä kertaa ei käsimatkatavaralla ;) ^_^

Minun oli tarkoitus tehdä tänään juttu luottosiveltimistäni jotka kulkevat aina matkassa mukana, mutta huomaan että olen jotenkin niin lähtöhermostunut että en oikein pysty keskittymään bloggaukseen. Jospa saan sivellinpostauksen valmiiksi huomenna junassa – jos nyt edes junatkaan kulkee kun VR on ilmoittautunut varautuvansa tiistaina ”haastaviin keliolosuhteisiin”… Asuminen Helsingin ulkopuolella tuo aina oman lisäjännityksensä matkustuspäiviin kun aina on se pieni vaara että junat ei kuljekaan tai juuttuu kinoksiin matkan varrella.

Olisikohan fiksumpaa kokeilla bussia….

.

Lattialla makaa hyvin epäsannimainen läjä. Mietin tänään kaupassa että mitähän jos joku blogin lukija näkee mun täyttävän koria karkilla ja leivällä ja ajattelee että ”No just, se siitä sokerittomuudesta ja viljattomuudesta”… ^_^ No ei, huumoriahuumoria. :)

usa_tuliaiset_img_4264

Kasa on menossa tuliaisiksi ystävälleni Sheilalle. Viimeksi tapasimme San Franciscossa joulukuussa 2012. Tämän jälkeen Sheila miehineen on muuttanut lahden toiselle puolelle Oaklandiin, ja sinne olemme siis matkaamassa.

Minulta kysellään aina vinkkejä edulliseen matkustukseen, ja tässä voin taas sellaisen jakaa. Taikasana on jälleen Norwegian. Luulimme saaneemme onnekkaankin diilin kun buukkasimme lennot jo viime keväänä ja suora lento Tukholmasta Oaklandiin irtosi hintaan 150 euroa. No, nyt kahta päivää ennen matkaa, sama lento maksaa 130,70€.

tukholma_oakland_norski

Kahden kympin menetys ei nyt ehkä niiin hirveästi jää vaivaamaan ^_^

Kun näkee Ruotsiin tai Norjaan hankkiutumisen vaivan, pääsee Norskilla ihan älyttömän halvalla Jenkkeihin ja pariin kohteeseen Karibiallakin suorilla lennoilla. Bongasin kerran lipun Tukholmasta Puerto Ricoon 80 eurolla, nyt halvin lippu joulukuussa maksaa 140,90€…. Ihan kreisiä.

Edullisen matkustuksen ”salaisuuksiin” kuuluu hyvien lentodiilien, self catering-ruokailun ja ihanteellisesti halvan kohdemaan ja lisäksi myös mahdollisuus majoittua tuttujen sohvilla. Me olemme menossa USAan neljäksi viikoksi, joista asumme maksullisessa majoituksessa vain noin viikon päivät.

Kirjeenvaihtoharrastus nuoruudessa on tuonut mukanaan syvien ystävyyksien lisäksi useita ”koteja” ympäri maailmaa :) Monissa maissa on paikka minne mennä ja rakkaita ystäviä toivottamassa tervetulleeksi sohvalleen ^_^

*

Loppuun vielä nopea innostus jota en malta olla jakamatta, sitten pitää palata pakkaamaan. Olin tänään tapaamisessa koskien kotimaisen Lifehair-merkin tulevaa luonnonmukaista kosmetiikkasarjaa, ja kuulkaas, mä pääsen mukaan tuotekehitykseen :) En nyt millekään pääjakkaralle tietenkään sanelemaan millaisia koostumusten täytyy olla, mutta mukaan kuitenkin, ja ehkä mun näkemyksillä on jotain vaikutustakin..? ^_^

Hur som helst mutta vähänkö mahtavaa ja kiinnostavaa päästä seuraamaan jonkun tuotesarjan kehitystä ideoista purkkiin ja kaupan hyllylle saakka :) Jos jotain, niin saan arvokasta ja huippukiinnostavaa ammattitietoa :) Olen pikkuisen mukana jopa pakkausdesignin suunnittelussa…! Ihan sairaan kiinnostavaa saada tutustua tähänkin osaan kosmetiikkatuotteen valmistuksessa.

test_samples_img_4272

Sain mukaan testinäytteet yhdestä tuotteesta; shampoon kahdella eri tuoksuvaihtoehdolla. Jatkan sarjan muiden tuotteiden koe-erien testausta USAsta palattua.

Tarkka lanseerausajankohta on vielä auki mutta sarja ei ole mikään salaisuus joten sain sen täällä paljastaa, vaikka tuotteet ovat vasta kehitysasteella. Saimme ideasta jo vähän kuullakin vuosi sitten järjestetyllä tehdasvierailulla. Nyt ollaan päästy kehitysvaiheeseen :)

Eli stay tuned… :)

.

P.S. Vähän jännä ajankohta mennä Jenkkeihin juuri presidentinvaalien jälkeen… Minkähänlaiset pössikset siellä on…

Kommentit (19)

 1. Heidi

  Onko bussi sen luotettavampi – viime vuonna olin ensimmäistä kertaa ikinä valinnut bussin (aiemmin minut viety) matkalle Turusta Helsinki-Vantaalle ja eikös tullut se lakko :D :D No, sitä sit koko ajan tarkistelin, että kyllä se bussi näyttää kulkevan (yö, niin ei ois niin vaan muita busseja/junia saatavilla), mutta siitä huolimatta pari tyyppiä valmiudessa jos satun soittaa, että iiiik ei se bussi menekään :D Mutta meni se :)

  IHANAA ja TURVALLISTA reissua <3

  • Sanni

   viime vuonna olin ensimmäistä kertaa ikinä valinnut bussin (aiemmin minut viety) matkalle Turusta Helsinki-Vantaalle ja eikös tullut se lakko :D

   Voi ei… ^_^ Onneksi pääsit perille :)

 2. Harakka

  Se on jännä ku moni aattelee et atlantin yli on niin kallista mennä, kun jaksaa kyttäillä niin löytää halpoja Lentoja. Mekin saatiin perheelle (2aik. Ja 2 lasta) Meksikoon edestakaisin lennot 330€ per naama!!!

  • Sanni

   Onpas halvat…!

 3. Lt

  Ooo, kuukaudeksi kaliforniaan, huippua matkaa!!! Jos mä oisin kateellista sorttia oisin ihan helskutin kateellinen sun matkoista :D :D Reissupostauksia odotellessa <3 Mutta hei onpas kyllä edullista Tukholman kautta.

  Ja onnea kovasti tuosta uudesta sopparista.

  • Sanni

   Ooo, kuukaudeksi kaliforniaan, huippua matkaa!!!

   Itse asiassa me ollaan Kaliforniassa vain puolitoista viikkoa. Nevadassa pari-kolme päivää ja kaksi viikkoa Utahissa :)

 4. Jonttu

  Mukavaa matkaa!

  Ja siisti tuo tuotekehittelijän työ! :)

  • Sanni

   Kiitos :)

 5. Kuorotipu

  Hyvää reissua :)
  Posti oli tuonut ilmoituksen paketista. Tänä vuonna raportoin sulle ainakin Essencen kalenterista. Saattaapi olla että loppukuusta Krakovasta löytyy jotain muutakin vielä :)

  • Sanni

   Tänä vuonna raportoin sulle ainakin Essencen kalenterista.

   Jee, odotan jo innolla ^_^ Saa nähdä saanko omaa blogikalenteria aikaiseksi tänä vuonna kun on ollut niin poikkeuksellisen paljon kaikkea hyppääämistä sinne-tänne…. Ei ole ehtinyt yhtään keskittyä kalenterin kasaamiseen. Katsotaan mitä käy….

 6. Ansu

  Mahtavaa reissua! Toivottavasti ehdit reissun aikana bongailla hyviä kosmetiikkalöytöjä – olen itse menossa loppuvuodesta SF alueelle ja olen jo yrittänyt kerätä tärppilistaa mitä sieltä kannattaa ostaa ja kokeilla – ja sun vinkit kiinnostaisi! :-)

  • Sanni

   Me ei olla San Franin alueella kuin viisi päivää mutta jos teen löytöjä niin jaan ne täällä aivan varmasti :)

 7. Jonttu

  Jonttu aikoo tehdä tänään alkeellisen HIITin. Ihan siksi, koska muuten menisin juoksemaan ulos, mutta viima on myrkkyä näille couperosaposkille. :/ Katsotaan, miten HIIT sujuu. Huomasin tuossa juuri, että minulla ei ole edes sisälenkkareita, kun olen harrastanut vain ulkolajeja ja muutenkin ajatus liikunnasta sisätiloissa on itselleni vieras.

  • Jonttu

   Pakko tunnustaa, että päätökseen kokeilla HIITtiä vaikutti myös se sinun taannoin julkaisema postaus – jos Sannikin, niin minäkin. :) Ja olikin tosi tehokasta jumppaa. Sitä vain mietin, että ehkä sellainen pitkän matkan kestävyys ei tuolla treenimuodolla pysy yllä, mutta ainakin koko kehoon tulee tosi hyvä tunne ja tuntee kyllä tehneensä jotakin.

   • Sanni

    mutta ainakin koko kehoon tulee tosi hyvä tunne ja tuntee kyllä tehneensä jotakin.

    Juuri näin :)

    Ei HIIT tokikaan korvaa peruskestävyysharjoituksia, jos siis haluaa ylläpitää hyvää saavutettua kestävyyskuntoa, mutta tukee muita harjoitusmuotoja erinomaisesti ja toimii loistavana yleistreeninä niille jotka eivät juuri muuten liikuntaa harrasta.

 8. J

  Minä en vain tajua, miten jotkut onnistuu löytämään noita halpoja lentoja!! :O Olen muutaman kerran yrittänyt ihan tosissani, mutta en onnistu koskaan löytämään mitään. :( Jos haluaisit joskus tehdä vinkkipostauksen, arvostaisin sitä suuresti! :)

  Btw. Näytät noissa liloissa hiuksissa noin 20 vuotta nuoremmalta!

  • Sanni

   Minä en vain tajua, miten jotkut onnistuu löytämään noita halpoja lentoja!! :O

   Entäs jos katsot Norskin sivuilta..? (norwegian.com) Eikö sieltäkään ole onnistunut..? Sieltä saa näkyville aina lähtöpäivämäärää ympäröivän koko kuukauden hintakalenterin, ja kalenterista voi sitten helposti yhdellä silmäyksellä bongailla halvimpia hintoja.

   Tukholmaan pääsee Suomesta helposti ja halvalla, ja sieltä on Norskilla enemmän lentoja kuin Helsingistä (kuten näitä kaukolentoja), joten kannattaa valita lähtöpaikkakunnaksi myös Tukholma.

   Mä olen lentänyt halvimmillaan 20 ja 15 euron lipuilla (Ryanair).

   Btw. Näytät noissa liloissa hiuksissa noin 20 vuotta nuoremmalta!

   Kiitos, tsihi ^_^

 9. Fredriikka

  Täällä ilmoittautuu lukija San Franciscosta, huutelen vaan että turvallista matkaa ja tervetuloa! :)

  • Sanni

   Heipä hei ja terkut Oaklandin Rockridge Hillsiltä, täällä olen juuri herännyt aamukahville (05.41) muun talon vielä nukkuessa. :) Saavuttiin eilen kun oli jo pimeää joten ei olla vielä ehditty nähdä maisemaa, mutta talolta kuulema avautuu näköalat sekä Bay Bridgelle että Golden Gatelle, odotan aika innoissani auringonnousua ^_^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.