Karkkipäivä
Karkkipäivä

Say cheese

Huomenta. Kello on 5 ja olen juuri herännyt. Terveisiä Laitikkalasta!

Päivä juustolassa alkoi eilen klo 8. Maanantai on Heikkilässä pitojuustopäivä. Klo 16 jälkeen pidimme puolentoista tunnin tauon ja kuudelta päivä jatkui juuston paiston merkeissä. Työt oli tehty klo 21.00.

Päivän kohokohta: maistiainen uunituoreesta piimäjuustosta. Tuoreempaa tavaraa tuskin voi saada – maito oli lypsetty aamulla. Omm. Nomm. Kaikki kunnia anoppini piimäjuustolle, mutta kyllä tämä.… Aijjai kun olisi vielä kanelia ropsauttanut päälle..!

Tänä aamuna lähden juustolaan puoli kuudeksi. Tänään valmistetaan leipäjuustoa.

Jee. :)

idJuustola_Paiva1

Juustola_Paiva1_3

Juustola_Paiva1_1

Juustola_Paiva1_2

Kerron vierailusta ja juuston valmistuksesta myöhemmin enemmän. Nyt vain pikaiset kuvaterveiset. Tein kuvakollaasin eilen illalla ja sitten Nukkumatin luo että on viideltä tolkuissaan :) Ja kyllä mä näköjään ihan pirteänä heräsin.

Toivottavasti ymmärrätte kun en ole ehtinyt vastata maskarapostaukseen tulleisiin kommentteihin. (Paitsi yhteen johon koin pakottavaa tarvetta vastata samantien.) Tänään on myös luvassa pitkä päivä enkä välttämättä ehdi vastata ennen keskiviikkoa.

Mukavaa päivää teillekin! :)

Kommentit (11)

 1. Jonttu

  Terveisiä juustolaan. Ihanaa, että joku oikeastikin toteuttaa unelmiaan.

  Sitten taas pari kysymystä. Mitä mieltä olet, antaako Hauschkan Hoitava värivoide liian tujun (siis ruskettuneen) vaikutelman, jos ihonväri on sellainen, että käytössä on normaalisti Lolon Candy Cane? Siis aika tavallinen suomalainen ihonväri.

  Yhtenä päivänä nimittäin laitoin tuota voidetta ohuelti, ja kotipeilistä en niinkään huomannut eroa mutta julkiselle paikalle päästyäni satuin näkemään itseni eräästä peilistä ja näytin todella ruskettuneelta. :/

  Sitten toinen kysymys, eli mitä mieltä olet, onko meikki (esim. rajaukset ja ripsiväri) aina tummemman näköistä, kun meikattavan silmät ovat tummat. Itse olen tätä miettinyt monesti. Kun tuntuu, että sinisilmäisillä meikit näyttävät aina aivan upeilta mutta tummasilmäisillä ne taas jotenkin tummentavat (ja ehkä vanhentavatkin). Sinisilmäisillä on mielestäni se etu, että keskellä meikkiä on aina se raikas kohta vaalean silmän värin johdosta. Kuulostaakohan nyt todella oudolta… :) Mutta siis tätä olen miettinyt, kun tuntuu että jos laitan vähänkään meikkiä silmien lähelle, niin olemus muuttuu vain tunkkaiseksi ja raskaammaksi.

  • Sanni

   Mitä mieltä olet, antaako Hauschkan Hoitava värivoide liian tujun (siis ruskettuneen) vaikutelman, jos ihonväri on sellainen, että käytössä on normaalisti Lolon Candy Cane?

   En ole nähnyt Lolon Candy Canea livenä, joten en osaa sanoa. Hauschkan Värivoiteen sävy on minusta hyvin neutraali, mutta saattaisihan olla että Candy Canen rinnalla se on lämmihkö. En pysty sanomaan kun en voi verrata sävyjä. Ruskettuneen näköisen lookin tuo liian tumma sävy, eli jos Hauschkan Värivoide on liian tummaa/ei tarpeeksi läpikuultavaa sinun ihollasi.

   mitä mieltä olet, onko meikki (esim. rajaukset ja ripsiväri) aina tummemman näköistä, kun meikattavan silmät ovat tummat.

   Kyllä minusta. Tai siis silmä kokonaisuutena meikkeineen on tietysti aina tummemman ja näyttävämmän näköinen, jos silmät itsessään ovat tumman väriset.

 2. mari

  Suosittelen kokeilemaan myös kolatun juustoja! Varsinkin ruska-juustoa <3 niin hyvää.

  • Sanni

   Kiitos vinkistä! :) Kolattu on tuttu ja heidän vuohenjuustojaan olen maistanut useasti ravintolassa mutta ruska-juustoa en ole maistanut.

 3. Minä vain

  Ihania kuvia! :) Sannii…. Mitä mieltä olet Renin invisble pores detox maskista? Tai siis oletko kuullut hyviä kehuja?

  • Minä vain

   On pakko vielä kirjoittaa… Uskomatonta mutta äsken koitin kyseistä tuotetta ja tuntui että kaikki mustapäät melkein lähti t-alueelta. Mutta onko muilla kokemusta, nimittäin kun pidin varmaan noin 5 minuuttia ni maski ihan siis kuivui hipiälle ja ohjeissa luki että etusormilla hierotaan tää melkeinpä kuivunut jauho pois..niin kun itsellä hieman ehkä couperosaa niin aika vahvasti sai hieroa esim poskipäiltä.. Toisaalta tuotetta juuri herkälle iholle suositeltiin…hmmm osaako joku vastata miten nämä käy yhteen??

   • Sanni

    Uskomatonta mutta äsken koitin kyseistä tuotetta ja tuntui että kaikki mustapäät melkein lähti t-alueelta.

    Ohoh, tuohan kuulostaa hyvältä! :)

    Kyllä esim. Clarinsinkin kitka-naamiokuorintaa suositellaan herkälle iholle, vaikka se ”hangataankin” iholta. Eli hankaus ei aina ole este sille että tuote käy herkälle iholle. Tietysti jos tuote ei lähde muuten kuin huomattavan voimakkaalla ”nujuttamisella” niin että iho ihan punoittaa ja kuumottaa niin vaihtaisin toiseen tuotteeseen.

  • Sanni

   Mitä mieltä olet Renin invisble pores detox maskista? Tai siis oletko kuullut hyviä kehuja?

   Hmm… Piti ihan alkaa miettimään että olikos tuota tuotetta RENin valikoimassa silloin kun vielä itse olin myymälätyössä… Muistan että meillä oli yksi ”huokosnaamio” johon yksi kollegani, jolla on laajentuneet ihohuokoset, oli aivan totaalisen ihastunut. Mutta olisikohan se ollut Dr. Brandtin jota ei meillä ole enää myyty neljään-viiteen vuoteen. Saattoi kyllä olla RENinkin, RENillä kun on noita vähän erikoisempia naamioita.

   REN harmillisesti vaihtaa tuotteidensa nimiä harva se kuukausi (siltä se tuntuu..! :D), joten mainitsemasi tuote on saattanut olla meillä mutta eri nimellä. Tuolla Invisible Pores Detox Mask -nimellä kulkevaa tuotetta en muista kuuluneen valikoimaan silloin kun itse olin töissä. Enkä ole itse koskaan mitään RENin huokosnaamiota kokeillut.

 4. Anni

  Hei. Tiesitkö että blogisi on sijalla 31 suosituimpien blogien listalla?

  • Sanni

   Viitannet Blogilistan ”sijoitukseen”? :) Sijoitus tuolla listalla kertoo vain sen, montako henkeä seuraa blogiani juuri Blogilistan kautta. Se ei sinällään kerro jonkun blogin kokonaissuosiosta. ;) Monet Karkkipäivää paljon suositummat blogit eivät näy tuolla listalla lainkaan, tai ovat sijoittuneet alemmas.

   • Anni

    Aijaa, no juuri sitä tarkoitin…
    Mielestäni karkkipäivällä on hyvä sijoitus!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.