Karkkipäivä
Karkkipäivä

Savunsininen smoky by bareMinerals

Tein samanlaisen savunsinisen silmämeikin itselleni ja kaverilleni M:lle, ja vaikutelma oli aivan erilainen. No okei, itse asiassa lisäsin M:n meikkiin mustalla tehostetun ulkonurkan, mutta muuten sävyt ja niiden asettelu on sama. Meikki ei ylipäänsä edes näytä siniseltä M:n silmissä

Kuten kuvasta näkyy, meillä on aivan erilaiset silmät. Minun meikkini katoaa tuttuun tapaan kulmaluun alle, M:n varjostukset taas näkyvät kauttaaltaan.

06082010morph_small

06082010_3

Meikissä bareMineralsin Skyline (matta savunsininen) liikkuvalla luomella, bareMineralsin Pacific Heights (murrettu satiininen lilaharmaa) Skylinen yläpuolella ja osittain sen päällä, ja kulmaluulla bareMineralsin Cultured Pearl (voimakkaan helmiäinen kalpea roosa). Rajaukset Bourjoisin tummanharmaa kajal.

06082010_4

M:llä sama setti, mutta ulkonurkassa V-varjostus mattamustalla (MAC Carbon). Mustaa ei vedetty lainkaan luomen keskiosaan, mutta silti koko meikki näyttää ihan harmaalle.

06082010_2

Skyline ei ole parhaimmillaan minun silmissäni, mutta se on yksi upeimpia sävyjä smoky-meikkiin mitä tiedän. Kerrassaan ihana, utuinen sävy.

06082010_5

M:n ripsiväristä on kyllä todettava että vaihdahan kaveri vähän näkyvämpään yksilöön…. kyseessä on Rimmelin Glam’Eyes. (Missä se glam on…?)


Kumman silmissä meikki näyttää mielestänne onnistuneemmalta?

Kommentit (23)

 1. Charming Nails

  Kummatkin toki hienoja mutta ihan erilaisia :) tosiaan M, Glam? :D
  En osaa valita parempaa, sun silmissä sinertävämpi mutta tykkään M:n mustalla tehostetusta ulkonurkasta.

 2. Suvi

  Teillä on niin erilaiset silmät, ettei oikein pysty sanomaan kummalla meikki näyttää onnistuneemmalta. Kuitenkin mulle tulee sellainen fiilis, että noihin M:n upeisiin tummiin silmiin olisi pitänyt lisätä vähän jotain herkullista väriä, joka toisi ruskeaa esiin kun taas sinun vaaleita piirteitäsi tuollainen sinisävyinen smoky korostaa tosi kauniisti ihan tuollaisenaan, ilman lisäyksiä.

  Ihana syysmeikki, taidanpa kokeilla tuon tyylistä itsekin! Olen nyt syksyä kohden ihastunut tummansinisiin vaatteisiin, joten miksen vaihtaisi sinertävää silmämeikkiinkin? ;)

 3. sivi

  Molemmissa meikki on niin erilainen, että vaikea sanoa :-D Rippuu vähän tilanteestakin. Itse kallistun ehkä kaverisi puolelle vain sen takia, että mitä vähemmän sinisyys näkyy, sen parempi :-D Sininen on ihan kiva mun verhoissa, mutta meikissä en jotenkin tykkää hirveesti O.o

 4. Peppi

  Tosi kiva postaus, mielenkiintoista nähdä sama meikki erilaisissa silmissä. Upeita molemmat!Silmänmuotopostauksesi jälkeen on tullut mietittyä erilaisia silmiä, omiani en vaan ole saanut vielä ”kesytettyä”:)
  Toivoisin postausta ripsiväreistä ja niiden levittämisestä. Ja mielellään siten, että saisi kaiken mahdollisen irti omista tynkäripsistä. Minulla on ollut nyt muutama tosi huono ripsiväripäivä (bad lash day), vaikka käytössä aiemmin ihan hyviksi todetut ripsarit. Ripset klimppiintyvät, väri sotkee luomet, ei levity kunnolla ripsiin, taivutukset ei pysy jne. Tällä hetkellä minulla käytössä Lumenen blueberry wp ja välillä päälle FLE. Löytyy myös Sensain volumising, mutten sen kanssa ole tullut juttuun ripsistä tulee tosi nopeasti jotenkin kovat ja sotkeentuu, ripsikammallakaan ei ehdi erotella klimppiintyneitä ripsiä ennen kovettumista. Ja vielä: pitäisikö mascaraa laittaa myös ripsien yläpuolella, ja jos niin missä vaiheessa? Entä olisiko sähkökäyttöisistä ripsikihartimista mihinkään? Kiitos taas kerran jo etukäteen, olen ihan valmis varaamaan ajan ripsienpidennykseen..

  • Sanni

   Hmm, mielenkiintoinen aihe. Täytyy myöntää, että mä en ole tullut ajatelleeksi, että toisilla on noinkin paljon ”ongelmia” ripsien kanssa (ei kai tämä nyt kuulostanut jotenkin tökeröltä…?). Mä en tiedä, osaisinko kirjoittaa vinkkejä maskaran levitykseen, kun mulla ei ole itsellä ollut juuri koskaan mitään kuvailemiasi ongelmia. Osaan neuvoa parhaiten ongelmissa, jotka olen itse kokenut ja löytänyt ratkaisun. Ripsi-primereista en ole koskaan tykännyt ja ne ei ole mun ripsissä toimineet, eli sellaisiakaan en uskalla suositella vaikka ne varmasti jonkun ripsissä toimivatkin. Mascara guard on yksi apuväline, jolla voi estää värin leviämisen yläluomelle levityksen aikana. Sitä en ole itse kokeillut, mutta monet vannovat sen nimeen. Nea kertoo mascara guardista tässä postauksessa.

   Oletko harkinnut ripsipermanenttia…? Virvekin oli juuri ottanut sellaisen, ja hyvältä näytti! Sähkökäyttöiset ripsentaivuttimet ovat kuulema tavallisia tehokkaammat, mutta itse en ole kokeillut. Uskon kyllä, että lämpö saa ripset taipumaan paremmin. Mitä tulee maskaran laittoon ripsien yläpuolelle, niin mä vedän aina muutaman vedon päällekin, tosin ihan ripsien tyveen en onnistu sitä saamaan enkä siitä niin välitäkään (vaikka joku ripsipuritanisti on blogissakin siitä joskus kommentoinut!). Teen niin, että vedän 2-3 vetoa alapuolelle, ja sitten 2-3 vetoa yläpuolelle. Sen jälkeen vedän uusia kerroksia vain alapuolelle.

   Eli summa summarum – ilman omaa kokemusta sanoisin, että kokeile lämpiävää ripsentaivutinta tai ota ripsipermis, vedä alin kerros ripsiin hyvin erottelevalla muoviharjalla (Lumenen Blueberry Curl on mielestäni hyvä, mutta jos susta tuntuu että se on alkanut temppuilemaan niin kokeiles vaikka Max Factorin Lash Extension Effect), ota levitykseen avuksi mascara guard, ja levitä päälle Lancômen Hypnôse-ripsaria. Hypnôse ei kovetu nopeasti (joten voi tietenkin suoristaa taivutuksesi), mutta ainakin sun pitäisi saada paksut ripset joiden läpi ripsikampakin vielä menee. Hypnôse on muuten sellainen ripsari, että sitä voi lisätä päivän mittaan ilman että tuloksena on rapiseva risukasa.

   • Peppi

    Kiitos tuhannesti neuvoista! Klimppiongelmaan sain onneksi ratkaisun harjaamalla ripset ripsarin jälkeen ripsiharjalla/pyöröharjalla ripsikamman sijaan. Vaikka minulla on hyvä Tweezermanin ripsikampa, en saanut sitä toimimaan halutusti. Se ja uusi parempi meikkipeili auttoivat klimppi- ja levitysongelmiin, mutta näyttäviä ripsiä ei niillä vielä saanut aikaan. Sain juuri hommattua Hypnosen, ensin Blueberry wp ja sitten Hypnose ja kyllä pitää sanoa, että olen aikas tyytyväinen nyt! Kokeilin verrokiksi pelkkää Hypnosea toiseen silmään, ja taivutukset suoristuivat puolessa minuutissa, jolloin se silmä on aika mitättömän näköinen verrattuna toiseen.. Ripsipermanenttia olen harkinnut, mutta maksaa jo sen verran jotain, että alkaa ruveta tekemään mieli niitä pidennyksiä..Lämpiävä ripsitaivutin on ostoslistalla seuraavana. Luulen että osittain ongelma on se, etten jotenkin saa levitettyä ripsaria tarpeeksi lähelle tyveä ainakaan riittävää määrää, jolloin ripset jäävät aika näkymättömiksi.

    Ai niin vielä, mitä olet mieltä tästä: http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/2010/08/10/mini-tutorial-slipp-mellanrummet/
    En ihan saa selvää/ymmärrä, laitetaanko ripsaria tuossa siis yläluomen sisälimakalvolle? Ja onko tuo sivellin sellainen kulmavärisiveltimen tyyppinen?

 5. maria

  Hei! Utelua uutteista. Ostin Dr.Hauschkan Voide naamion (n.40e) ja huomasin incin olevan täynnä extracteja. Onko näillä mitään todettua tehoa yms? Vai onko uutteet sitä todellista luksusta? Mitä olet mieltä? :) Vai onko uutteet vaan medeiaseksikkäitä hömpötyksiä joilla on helppo lisätä tuotteen hintaa? ”voiteemme teho perustuu sademetsien syvyyksistä löydetyn fudgia-kukan juuresta saatuun superuutteeseen!”

  • Sanni

   Uutteet ovat todellakin luonnonkosmetiikassa niitä tehoaineita, mutta en valitettavasti (ainakaan vielä! ;)) ole perehtynyt niihin niin syvällisesti että osaisin antaa kattavan vastauksen kysymykseesi. Valmistajat kuten Weleda ja Dr.Hauschka uskovat kasviuutteiden hoitavaan ja jopa parantavaan voimaan, mutta useimpien uutteiden kohdalla ei ole tehty mitään viralliset standardit täyttävää tutkimusta, joka todistaisi kiistatta niiden vaikutukset ihonhoidossa. Niinpä Eurlexin sivuillakin mainitaan useimpien uutteiden kohdalla funktiona vain ympäripyöreä ’hoitava’, joka ei siis käytännössä tarkoita muuta kuin ”ei vaarallinen iholle”.

   MUTTA. Itse olen miettinyt asiaa näin, että kyllähän esimerkiksi viidakoiden ja vuoristokylien alkuperäiskansat käyttävät edelleen kasveja lääkintään ja ihonhoitoon, ja vaikkei mikään virallinen labratiimi ole siellä viidakossa käynyt suorittamassa kaikki kriteerit täyttäviä tutkimuksia, niin mehän kaikki tiedämme että nämä ”poppatohtorien” salvat sun muut kyllä auttavat. Näin on ollut vuosisatoja ja tuhansia. Niinpä olen valmis uskomaan, että joillain kasviuutteilla tarpeeksi suurina pitoisuuksina voi kyllä olla iholle edullisia vaikutuksia kosmetiikassa. Haluaisin oikeasti joku päivä päästä vaikkapa juuri Weledan tai Hauschkan tehtaille kuulemaan uutteista enemmänkin. Tällä hetkellä minulla ei kuitenkaan ole parempaa tietoa kuin omat uskomukseni. Koulussa opimme, että uutteet ovat pääsääntöisesti pelkkää höpötystä. :/

 6. Hannukkaz

  Molemmat ovat kauniita omalla tavallaan, teillä on niin erilaiset silmät ettei meikkjä voi paljoa vertaila keskenään!

 7. Viivi

  Tykkään enemmän sun silmistä kun se on vähän ” pehmeämpi” ja näyttää siistimmältä kun toi katoo tonne sun kulmaluun alle.
  Molemmat on kuitenkin tosi hienot, tykkään molemmista..

 8. orkidea

  Mulla olis mielenkiintoa tilata Coastal Scentsilta 88 Warm Palettin (kirjoitinkohan kummankaan nimen oikein :D No kuitenkin :D), joka maksaa sen $24.95 muistaakseni. Toimittaako ne Suomeen asti? Miten maksupuoli oikein toimii? Tuleeko miten paljon lisämaksua, kun tilaa Suomeen? Tuleeko paketti ihan postiin?

  • Sanni

   Coastal Scents toimittaa ympäri maailmaa, myös Suomeen. Postikulut ovat ihan kohtuulliset, näet ne kun olet siirtänyt tuotteen ostokoriin ja täyttänyt osoitetietosi. Paketti toimitetaan koosta riippuen joko kirjeenä joka tulee postiluukusta tai maksikirjeenä jonka noudat postista. Jos paketti on isokokoinen (mitä luomiväripaletit kyllä eivät ole, jos siis tilaat vain yhden) tai herättää muuten vain tullin epäilyksen, se voi jäädä tulliin, jolloin saat ilmoituksen tullilta. Maksu hoituu luottokortilla. En muista käyttääkö Coastal Scents Paypalia vai suoraa luottokorttimaksua, mutta sillä ei asiakkaan kannalta ole niin merkitystä. :)

   • orkidea

    Kiitos kovasti vastauksesta :)

 9. Ulpu

  Kiva postaus ja kauniit meikit molemmilla. On se jännä miten erilaiselta näyttääkin, vaikea sanoa kumpi olisi parempi. Mä ehkä tykkään muutenkin enemmän sinisestä, joten ehkä valitsisin sen, vaikkei M:kään meikissä mitään huonoa ole. Toki sillä näyttävämmällä mascaralla tekisi myös paljon. ;)

 10. paula

  sulla näyttää tosi kauniilta silmät sinisellä luomivärillä!!

 11. paula

  mäkin oon aatellu tilata coastal scentiltä, mutt en oo viel raaskinu postikulujen takia..

 12. IllegalCargo

  Heipsan,

  en ole muistaakseni sanonut tätä aiemmin, joten nyt olisi ehkä aika. Kun aina kommentoit tuosta kulmaluu -asiasta silmissäsi, niin pakko sanoa että mä olen aina rakastanut tuollaisia silmiä. Tuo ”kulman” tai ”varjon” tekevä voimakas kulmaluu on naisella jotenkin kaunis särö kasvoihin, etenkin jos on muuten tuollaiset herkät ja vaaleat piirteet kuin sulla. Mun mielestä se tekee ihmisestä positiivisella tavalla ”vakavan” ja aikuisen näköisen, jotenkin persoonallisen. Haluaisin itsekin, näyttäisin ehkä älykkäämmältä ja vähemmän lapsekkaalta…

  • Sanni

   Onpa jännä näkökulma…! :) Hihii….. kulmaluuni tekee minusta vakavan ja aikuisen näköisen…. ^_^ Mukava kuulla että jonkun mielestä voimakas kulmaluu voi siis olla hyväkin juttu.

 13. Sannu

  Ehdottomasti sinun silmissäsi oleva meikki on parempi, raikkaampi. (Voiko smoky-meikkiä sanoa raikkaaksi?) Oikein nätti sininen. Joutuukohan se hankintalistalle, kun en yhtään sinistä omista.

  Olen muuten samoilla linjoilla tuossa kulmaluuasiassa IllegalCargon kanssa. En ymmärrä mitä huonoa voimakkaassa kulmaluussa on (paitti ettei silmämeikki näy kokonaan). Kyl se niin on, että kauneus on katsojan silmässä. Mä tykkään tuollaisesta silmästä ja kulmaluusta ehkä enempi. Se tuo kyllä särmää.

  • Sanni

   Niin…. ei voimakkaassa kulmaluussa varmaan sinänsä mitään huonoa ole, ei se siis varmaankaan ketään rumenna, mutta meikin tekoa se hankaloittaa. En voi mitään että kyllä mä vaan mieluummin ottaisin pulleat luomet ja lättänän kulmaluun, ihan pelkästään siksi kun luomivärit saisi levitettyä niin paljon kauniimmin. ^_^

 14. Tanja

  Minä tilasin tuon 88-paletin Ruotsista, postikuluja tuli 20SEK lisää Suomeen tilattaessa(ilmoittivat tämän sähköpostitse). Hintaa paletilla on 199 SEK, eli ei paljon mitään!
  http://www.kosmetikan.se/product395-354.html

 15. miu

  Älä aina valita sun jostain kulmaluusta =) IHANAT SILMÄT! (Ja meikki, molemmilla.)

 16. Pandora

  Ite tykkään enempi sun silmissä tosta meikistä, koska se on niin paljon dramaattisemman näkönen kun on vaaleet hiukset, iho ja silmät.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.