Sattuuhan sitä isoillekin firmoille….

Oletteko huomanneet L’orealin uuden, makean Color Riche -luomivärimainoksen?

Eikö Claudia Schifferin intensiivinen vihreä meikki näytäkin upealta?

Älkää turhaan rynnistäkö kauppaan hakemaan mainoskuvassa näkyvää palettia. Sitä ei Suomessa myydä.

L’oreal Paris on jättimäinen brändi ja sen meikkivalikoima vaihtelee maittain. Varsin hämmentävästi Color Richen Suomen lanseerauskampanjaan on valittu kuva tuotteesta, jota ei täällä myydä. Vielä nolompaa on se, että kuvaan on ihan pokkana painettu toisen (tietysti Suomesta saatavan) luomivärin nimi – P3 Baie D’Emerauds. Kyseessä on kulta-turkoosi-sini-musta -paletti (kuvassa lehden päällä). Swatchit alla. Mahtaa kuvan inspiroimana kauppaan laukkaavilla asiakkailla olla kotona ihmettelemistä kun paletilla ei millään synny Claudian meikkiä.

Color Riche Les Ombres Luminous, P3 Baie D’Emerauds. Kuva lainattu täältä.

Baie D’Emerauds vs. mainoskuvan paletti.

Tässä (minkähän maan markkinoille tehdyssä..?) hienossa mainosklipissä näkyy, millaista jälkeä oikealla Baie D’Emeraudsilla saa aikaan (ja aivan sairaan ihana sini-violetti paletti jota ei tuon vihreän tavoin saa Suomesta).

Kysyin muuan L’orealin konsulentilta ovatko asiakkaat jo kyselleet Claudian palettia ja hän vastasi että onhan se ollut vähän kiusallista…

* * * * * *

No, vaikka kampanjakuva ei ihan mennyt nappiin, niin itse uudet Color Riche -paletithan ovat aivan mahtavia! :)

Lainasin töistä kuvattavaksi testerit lempparipaleteistani. Näitähän on siis ilmestynyt Suomessa yhteensä kahdeksan. Mun suosikit on hassu sini-oranssi-vihreä S4 Tropical Tutu, upea sini-fuksia-okra S3 Disco Smoking (erikoinen nimi kaunokaisella…. ”disko-tupakointia”…?), ylempänä jo esitelty kulta-turkoosi-sini-musta P3 Baie D’Emerauds ja klassinen smoky-paletti E5 Velours Noir.

Näissä on minusta tosi hyvä pigmentti ja joidenkin nappien koostumus on jopa semi-voidemainen, kuten nyt esimerkiksi Emeraudsin kulta.

Kaverini Mili oli ehättänyt varmaan ensimmäisten joukossa ostamaan ”Disko-tupakoinnin”, ja koska se pukee tummasilmäistä huomattavasti minua paremmin, pyysin Miliä lähettämään mulle meikkikuvia.

Kyllä ruskeasilmäisten kelpaa kun kaikki käy…. ^_^

    

.

 

Kuten näkyy niin pigmenttiä piisaa.

Tässä mun meikki Tropical Tutulla.

Ja simppeli väännös Emeraudsilla. Tämä kuva on supertylsä koska se ei näytä teille, kuinka mielettömän upea kimallus tuossa kultasävyssä on…! Siis wow!! Mutta ikävä kyllä sävylle on myös annettava vahva ”glitter-all-over-your-face” -varoitus. Kaivelin hippusia topsilla silmän ”sisästä” vielä aamullakin.

kauneus silmameikki
Kommentit (43)
 1. Aika törkeetä tollanen, ois nyt tehny meille siitä sit iha oman mainoksen. Ja miks just tollane noin upee vihree ei tullu tänne, iha varmana ois menny kaupaks. Ite just Stockalla noita kattelin ja ostin sit sellasen missä on ihania ruskeita,infinment bronze. Tässäki on yks aika ihanan kimaltava sävy, sen perusteella tein ostopäätöksenkin :D

 2. lumihiutale
  14.9.2012, 10:34

  Hah! Mä katsoin juuri muutama päivä sitten kaupassa tuota kuvaa ja sen alla olevaa vihreää luomiväripalettia ja petyin kun kuvassa upea meikki ja paletti selkeesti kylmemmänsävyinen. Tässä siis selitys, värit ei olekkaan samat! Kieroa…Kiitos infosta :)

  1. Joo, paletilla ei saa vihreään päinkään olevaa meikkiä….

   Tässä hollantilaisessa meikkiblogissa on lisää swatcheja ja meikkikuvia P3-paletilla:
   http://veracamilla.nl/2012/08/loreal-color-riche-les-ombres/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *