Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sattuuhan sitä isoillekin firmoille….

Oletteko huomanneet L’orealin uuden, makean Color Riche -luomivärimainoksen?

Eikö Claudia Schifferin intensiivinen vihreä meikki näytäkin upealta?

Älkää turhaan rynnistäkö kauppaan hakemaan mainoskuvassa näkyvää palettia. Sitä ei Suomessa myydä.

L’oreal Paris on jättimäinen brändi ja sen meikkivalikoima vaihtelee maittain. Varsin hämmentävästi Color Richen Suomen lanseerauskampanjaan on valittu kuva tuotteesta, jota ei täällä myydä. Vielä nolompaa on se, että kuvaan on ihan pokkana painettu toisen (tietysti Suomesta saatavan) luomivärin nimi – P3 Baie D’Emerauds. Kyseessä on kulta-turkoosi-sini-musta -paletti (kuvassa lehden päällä). Swatchit alla. Mahtaa kuvan inspiroimana kauppaan laukkaavilla asiakkailla olla kotona ihmettelemistä kun paletilla ei millään synny Claudian meikkiä.

Color Riche Les Ombres Luminous, P3 Baie D’Emerauds. Kuva lainattu täältä.

Baie D’Emerauds vs. mainoskuvan paletti.

Tässä (minkähän maan markkinoille tehdyssä..?) hienossa mainosklipissä näkyy, millaista jälkeä oikealla Baie D’Emeraudsilla saa aikaan (ja aivan sairaan ihana sini-violetti paletti jota ei tuon vihreän tavoin saa Suomesta).

Kysyin muuan L’orealin konsulentilta ovatko asiakkaat jo kyselleet Claudian palettia ja hän vastasi että onhan se ollut vähän kiusallista…

* * * * * *

No, vaikka kampanjakuva ei ihan mennyt nappiin, niin itse uudet Color Riche -paletithan ovat aivan mahtavia! :)

Lainasin töistä kuvattavaksi testerit lempparipaleteistani. Näitähän on siis ilmestynyt Suomessa yhteensä kahdeksan. Mun suosikit on hassu sini-oranssi-vihreä S4 Tropical Tutu, upea sini-fuksia-okra S3 Disco Smoking (erikoinen nimi kaunokaisella…. ”disko-tupakointia”…?), ylempänä jo esitelty kulta-turkoosi-sini-musta P3 Baie D’Emerauds ja klassinen smoky-paletti E5 Velours Noir.

Näissä on minusta tosi hyvä pigmentti ja joidenkin nappien koostumus on jopa semi-voidemainen, kuten nyt esimerkiksi Emeraudsin kulta.

Kaverini Mili oli ehättänyt varmaan ensimmäisten joukossa ostamaan ”Disko-tupakoinnin”, ja koska se pukee tummasilmäistä huomattavasti minua paremmin, pyysin Miliä lähettämään mulle meikkikuvia.

Kyllä ruskeasilmäisten kelpaa kun kaikki käy…. ^_^

    

.

 

Kuten näkyy niin pigmenttiä piisaa.

Tässä mun meikki Tropical Tutulla.

Ja simppeli väännös Emeraudsilla. Tämä kuva on supertylsä koska se ei näytä teille, kuinka mielettömän upea kimallus tuossa kultasävyssä on…! Siis wow!! Mutta ikävä kyllä sävylle on myös annettava vahva ”glitter-all-over-your-face” -varoitus. Kaivelin hippusia topsilla silmän ”sisästä” vielä aamullakin.

Oi Claudia, kerro meikkisi salaisuus…..

Kommentit (43)

 1. Mirri

  Vaikuttaisi siltä, ettei tuota Claudia-palettia ole oikeasti olemassa. Ylempänä mainittu Emerald Conquest on juurikin tuo turkoosi P3-paletti.

  Claudian meikki on luultavasti tehty ihan eri luomiväreillä tai sitten photoshoppaaja on kuvitellut tekevänsä ripsiväri-/kynsilakkamainosta.

  • Sanni

   Vaikuttaisi siltä, ettei tuota Claudia-palettia ole oikeasti olemassa.

   Tämä on tosiaan yksi mahdollisuus…. Tiedämmehän me, että mainoskuvissa sävyjä muokkaillaan välillä rankastikin, mutta kyllä mä pidän todella erikoisena ratkaisuna käsitellä uuden tuotteen lanseerauskamppiksen pääkuva sen väriseksi, ettei se vastaa enää lainkaan alkuperäistä. Mitä firma hyötyy tällaisesta…? Eikö se vain ärsytä asiakkaita jotka haluaisivat mainoksen tuotteen…?

   • Mirri

    ”Mitä firma hyötyy tällaisesta…? Eikö se vain ärsytä asiakkaita jotka haluaisivat mainoksen tuotteen…?”

    Siksi mietinkin, että siinä olisi saattanut käydä moka kuvankäsittelyssä ja tiedonkulussa tai viime hetken muutos tms. Aika erikoinen kämmäyshän tuo on.
    En Lorkkua kauheasti seuraa, joten en tiedä ilmestyykö niillä selkeästi saman sarjan meikit aina yhdellä kertaa vai aalloissa. Claudian vihreää palettia ei kuitenkaan osu missään silmään, ja jos tuossa mainoksessakin lukee turkoosin sävyn tiedot niin vähän homma ihmetyttää.
    Ehkä pitäisi tentata sitä konsulenttia vähän lisää :)

    Onko kukaan bongannut tuota mysteeripalettia muualla kuin mainoskuvassa?

    • Sanni

     Konsulentti ei osannut sanoa muuta kuin että L’orealin mainoskuvat ovat kansainvälisiä ja näin ollen kuvassa voi olla sellainen tuote joka ei sitten kuulukaan jonkun tietyn maan valikoimaan. En siltikään ymmärrä, mikseivät eri maat valitse omaan kamppikseensa kuvaa, jossa on sen maan valikoimasta löytyvä tuote….

 2. mimosa

  Siis tää on niin väärin :/
  Monesta lehdestä tuon saman mainoksen jo bongannu, ( menaiset, kotivinkki..) ja sitten sitä EI SUOMESTA SAA!!!
  PENTELE !!!

 3. candycane

  Ja tuo Claudian meikkiin käytetty paletti sisältää vain kaksi sävyä tuosta meikistä… Kullan ja tummanvihreän välissä oleva vihreä ei edes löydy mainoskuvan paletista… eipä tosin tuokaan varmaan poikkeuksellista ole?

 4. Jay

  Mitä sun ripsille on tapahtunut?

  • Sanni

   En ymmärrä kysymystä. Niille ei ole tapahtunut mitään.

 5. Nimetön

  Claudian silmämeikki on tehty turkoosilla paletilla johon on sekoitettu hieman Disco smoking-paletin keltaista

  • Sanni

   Insider information? ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.