Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sateenkaari-Halloween

Tämä on nyt sitten tätä meikäläisen suosikkiosastoa! Kunnolla väriä luomelle! En nyt tiedä sopisiko tällainen värimaailma paremminkin vappuun kuin synkkään Halloweeniin, mutta itse aion Halloweenia vietellä tässä meikissä. :)


Tarkoitus oli laittaa violetit kokotekoripset, mutta nehän olivat aivan liian suuret mahtuakseen mun pieneen ja kuopassa olevaan silmään. Vaikka ripsinauhaa olisi lyhentänytkin, osuivat sisänurkan ripset nenän varteen ja kulmaluuhun, joten jätin sitten vain ulkonurkan ripset. Näyttää ihan kivalta noinkin. Omat ripset jäi valitettavan tönköiksi koska ripsentaivuttimeni sanoi hiljattain itsensä irti, mutta onneksi saan Nealta ensi kuussa Shu Uemurat! Siihen asti kärvistelen ilman taivuttimia.

Tämä värikombinaatio on sekin MACin ”face chartista”. Meikki tosin on toteutettu vanhalla kunnon Manly 120:lla.Ympyröin paletista käyttämäni sävyt; fuksiapinkki liikkuvalle luomelle, mandariinioranssi luomivakoon, luomivaon häivytys persikalla ja alaluomelle kimaltava vihreä, turkoosi ja sinivioletti.


Onko lukijoita lähdössä viikonloppuna Halloween-bileisiin? Aikooko moni pukeutua ja maskeerata itsensä? Harmi ettei Halloween ole täällä vielä niin kova juttu kuin USAssa (ja tuskin tulee olemaankaan), hauskoja juhlia mahtuu kalenterivuoteen ihan liian vähän.

P.S. Ainiin, munhan piti jakaa teidän kanssa eräs erittäin nolo kohtaus joka sattui tänään työharjoittelussa. Olin kokeilemassa asiakkaalle meikkipohjaa, ja ajattelin laittaa alle primerin. Tuote johon tartuin ei ollut minulle käytössä tuttu, mutta olin lukenut siitä ja luulin tietäväni millaisesta aineesta on kysymys. Tuotteen pullo myös muistuttaa suihkepulloa, ja kuvittelin sen siis olevan suihkutettavaa muotoa. No, otin sitten hanakasti kiinni pullosta ja suuntasin sen asiakkaan kasvoille, ja painoin. —– !!! Ei sieltä mitään suihketta tullut. Vaan fluidimaista valkoista voidetta jota ryöpsähti asiakkaan naamaan ja vaatteille! Ei herranjumala sitä häpeän määrää. Pyyhin siinä sitten asiakkaan kasvoja ja änkytin että sekoitin pullon yhteen toiseen tuotteeseen. Onneksi asiakas otti tilanteen rauhallisesti tai ainakin kätki hämmennyksen erinomaisesti. Minä olisin halunnut valua lattiarakojen läpi.

Kommentit (26)

 1. Inkivääri

  The Asiakas – voi ei, olitkin blogini lukija…! Nyt hävettää vielä enemmän…! Olin kyllä niin pahoillani että vaikea pukea sanoiksi. Hyvä jos kuitenkin tykkäsit pohjasta, sävyäkin toivottavasti löytyy varastosta kun seuraavan kerran tulet!

 2. Anonymous

  Hei! Mistä tämä kyseinen superihana väripaletti on? Haluan just tuollaisen!

 3. Inkivääri

  Anonyymi – eBaysta saa, katso suora linkki sivupalkista toisen karkkikuvan alta. :)

 4. KaisaJ

  Hei,

  mistä tilasit/ostit Manly 120 palettisi, ja vieläkö niitä jostain saa? Olen aivan täysin ihastunut siihen ja noihin väreihin ^^

  • Sanni

   Ostin paletin eBaylta, suora linkki eBayn Manly-tarjontaan löytyy sivupalkista Frequently Asked -kohdasta. :)

 5. Jensku

  Ihana meikki!!! Taidan testata sitä meidän halloween bileisiin… ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.