Sateenkaari-Halloween

Tämä on nyt sitten tätä meikäläisen suosikkiosastoa! Kunnolla väriä luomelle! En nyt tiedä sopisiko tällainen värimaailma paremminkin vappuun kuin synkkään Halloweeniin, mutta itse aion Halloweenia vietellä tässä meikissä. :)


Tarkoitus oli laittaa violetit kokotekoripset, mutta nehän olivat aivan liian suuret mahtuakseen mun pieneen ja kuopassa olevaan silmään. Vaikka ripsinauhaa olisi lyhentänytkin, osuivat sisänurkan ripset nenän varteen ja kulmaluuhun, joten jätin sitten vain ulkonurkan ripset. Näyttää ihan kivalta noinkin. Omat ripset jäi valitettavan tönköiksi koska ripsentaivuttimeni sanoi hiljattain itsensä irti, mutta onneksi saan Nealta ensi kuussa Shu Uemurat! Siihen asti kärvistelen ilman taivuttimia.

Tämä värikombinaatio on sekin MACin ”face chartista”. Meikki tosin on toteutettu vanhalla kunnon Manly 120:lla.Ympyröin paletista käyttämäni sävyt; fuksiapinkki liikkuvalle luomelle, mandariinioranssi luomivakoon, luomivaon häivytys persikalla ja alaluomelle kimaltava vihreä, turkoosi ja sinivioletti.


Onko lukijoita lähdössä viikonloppuna Halloween-bileisiin? Aikooko moni pukeutua ja maskeerata itsensä? Harmi ettei Halloween ole täällä vielä niin kova juttu kuin USAssa (ja tuskin tulee olemaankaan), hauskoja juhlia mahtuu kalenterivuoteen ihan liian vähän.

P.S. Ainiin, munhan piti jakaa teidän kanssa eräs erittäin nolo kohtaus joka sattui tänään työharjoittelussa. Olin kokeilemassa asiakkaalle meikkipohjaa, ja ajattelin laittaa alle primerin. Tuote johon tartuin ei ollut minulle käytössä tuttu, mutta olin lukenut siitä ja luulin tietäväni millaisesta aineesta on kysymys. Tuotteen pullo myös muistuttaa suihkepulloa, ja kuvittelin sen siis olevan suihkutettavaa muotoa. No, otin sitten hanakasti kiinni pullosta ja suuntasin sen asiakkaan kasvoille, ja painoin. —– !!! Ei sieltä mitään suihketta tullut. Vaan fluidimaista valkoista voidetta jota ryöpsähti asiakkaan naamaan ja vaatteille! Ei herranjumala sitä häpeän määrää. Pyyhin siinä sitten asiakkaan kasvoja ja änkytin että sekoitin pullon yhteen toiseen tuotteeseen. Onneksi asiakas otti tilanteen rauhallisesti tai ainakin kätki hämmennyksen erinomaisesti. Minä olisin halunnut valua lattiarakojen läpi.
Kommentit (26)
  1. Shu Uemurat on kyllä ehdottomasti kulttimaineensa arvoiset. Omani bongasin Ebaysta, joten ei tullut edes kovin kalliiksi. Epäilin ensin, että voiko ne nyt muka olla niin hyvät, mutta käytössä huomaa selvästi niiden eron tavallisiin markettien taivuttimiin.

  2. Nea/ Fashioned in Finland
    29.10.2009, 19:47

    Juu, Shut ovat täällä valmiina :D

    Ja voi luoja miten ihana meikki! Emmää kestä. Siis todella todellatodella kaunis. wow!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *