Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sarja joka ei koskaan jatkunut: Järkyimmät julkkismeikit

Joulukuussa 2010 kirjoitin jutun, joka on yksi harvoista suhteellisen paljon negatiivista palautetta saaneista kirjoituksistani blogin historiassa.

Julkkismeikit_HanneleInspiration

Revin vähän huumoria Hannele Laurin meikkityylistä, eikä postaus ollut osan lukijoista mielestä kovin hyvän maun – eikä Karkkipäivän tyylin – mukainen. Päädyin myöhemmin olemaan osittain samaa mieltä, eikä julkkismeikkisarja sitten koskaan jatkunut- vaikka olisin toki voinut toteuttaa sarjaa jatkossa vähän eri tyylillä.

Juttu: Järkyimmät julkkismeikit

* * Sanni viettää tällä viikolla nettilomaviikkoa ja blogissa esitellään poimintoja arkistoista * *

Kommentit (8)

 1. Arlene

  Mulla taitaapi sit olla kieroutunut huumorintaju, koska muistan nauraneeni tälle jutulle ja tykkäsin siitä :-D

 2. Margarita Hyvärinen

  Itseasiassa, jos tota luomiväriä häivyittäisi, rajaukset siistisi ja varjostuksia vähän himmentäisi, niin näyttäisit uber hyvältä :D. Ehkä sun pitää ruveta meikkaamaan noin.

 3. Nimetön

  Kyllähän noita olisi enemmänkin katsellut. Ehkä sarja olisi pitänyt nimetä vaikka ”Persoonallisimmat julkkismeikit” sarjaksi. :)

 4. Emt

  Tuossa puolikas kuvassa näytät minusta Tanja Karpelalta. :) Nätti meikki vaik valokuvaan minusta mutta arjessa liian tumma.

 5. Annarosa

  Täähän oli just hauska idea, mulla ainakin riittää huumorintajua :D Mullekkin tuli muuten Tanja Karpela mieleen tosta vikasta kuvastaa!

 6. Eliina

  Itse myös tykkäsin tuosta aikaisemmasta julkkismeikki postauksesta ja itseasiassa nauroinkin.. :D
  Mutta tuosta Hannele Laurin meikistä tuli mieleen tämä iki-ihana Pamela Anderson ja hänen tummaakin tummempi silmämeikki ja nudehuulet.. parhaimmillaan ihan ihonväriset http://www.botanicadayspa.com/wp-content/uploads/2013/08/Pam-Anderson-thin-brow.jpg .. En tiedä, mutta tuollaiset meikit ovat jotenkin.. tunkkaisia D:

  Tuksusta ja muista tällaisista ”tummat silmät ja nudehuulet” meikeistä puhumattakaan.. :D
  Ja ei, ei tartte ottaa hernettä nenään, ne jotka voivat suutahtaa tästä mielipiteestä, mutta _vanhemmalle_ naiselle ei minusta tuollaiset oikein sovi..

 7. Hennakaisa

  Kyllä! 90-luvun loppupuolen Tanja Karpela (vai Saarela?) tuli minullekin mieleen kun nopeasti katoin. Muutenkin tuo on ehkä semmone ”karut ysärimeikit” -lookki :)

 8. Aurora

  Noi Hannelen meikit näyttää niin suttusilta että ei huhhuh, ihana toi meikki kuitenki! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.