Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sara sai kynnet Trind Nail Repairilla

Juuri tällaisista tykkään kertoa! :) Tosielämän kosmetiikkaonnistumisista! :) Ainahan tuotteista kuulee kaiken maailman menestysläppää ja myynnin parissa työskentelevät kertovat kilvan kuinka ”Olemme saaneet niin paljon hyvää palautetta tästä-ja-tästä” ja ”Asiakkaat ovat oikeasti saaneet tällä tuloksia..!” Niin, varmasti osa pitää ihan paikkansakin. Mutta kuinka usein näitä menestystarinoiden tuloksia näkee? Kosmetiikkamyyjänäkin voin todeta, että loppujen lopuksi aika harvoin. Jos joku asiakas ihonsa sileäksi / hiuksensa tuuheiksi / kyntensä ehjiksi meidän myymillä tuotteilla saakin, niin hyvin harva siitä meille palaa kertomaan ja esittelemään uutta ihoaan tai hiuksiaan.

Työkaverini Sara täällä Ahvenanmaalla oli kokenut onnistumisen, josta kuullessani koin heti että tämä täytyy jakaa Karkkipäivässäkin! :)

Sara oli vihdoin onnistunut kasvattamaan kynnet. Apu: Trind Nail Repair. 

Sara_kynnet_ennen_nyt__

Saran kynnet ennen  –  Saran kynnet nyt.

Täytyy myöntää, että en ole ennen juuri edes kiinnittänyt huomiota Saran kynsiin. Koska niissä ei ollut mitään, mihin huomion kiinnittää. Viime viikolla olin ihan että ”Hei, olet tainnut ottaa geelivahvisteet tai jotain?”

Sara hymyili muikeasti. Kun kuulin, että kynsien totaalimuutoksesta oli vastuussa ihan ”tavallinen” kynnenvahvistaja, olin riemuissani. Riemuissani siksi, että on mahtavaa kun oikeasti näkee jonkun kosmetiikkatuotteen toimivan. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sara on käyttänyt Trindin Nail Repairia viime talvesta saakka. Ensin hän käytti sitä ohjeiden mukaisena kuurina ja sen jälkeen aluslakkana. Tuotteen vaikutuksen huomasi kuulema melkein heti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Entiset, ohuet ja lohkeilevat kynnet ovat nyt paksut ja kovat. Saralla ei ole sanojensa mukaan ikinä ennen ollut kynsiä. Sara nauraa, ettei hän koskaan ennen tarvinnut viilaa, mutta joutui ostamaan sellaisen kun kynnet tuntuvat koko ajan olevan liian pitkät. ”Joudun koko ajan viilaamaan!”

Saran mielestä kynsipeti ja kynnen kärkikin ovat muuttuneet vaaleammiksi kuin ennen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itsellenikin Nail Repair on tuttu manner-työpaikkani valikoimasta. Olen sitä myynyt, mutta en koskaan itse kokeillut. Asiakkailta usein kuulin näitä ”Tän sanotaan olevan hyvä” -juttuja, joita sitten itse taas kerroin seuraaville asiakkaille ostopäätöksen tueksi. :) (Näinhän homma toimii, kun ei ole omia kokemuksia on myyjän vain välitettävä toisten kertomaa, vaikkei olisi aavistustakaan onko tuote oikeasti niin toimiva kuin ”sanotaan olevan”…)

No, nyt minulla on vihdoin silmin havaittu kokemuskin tukemassa huhuja! :) Näköjään toimii! :)

Sara kertoi muuten kokeilleensa aiemmin myös Trindin Keratin Nail Restorer/Protector -duoa, joka ei ollut tuonut tulosta. Minullakin on tämä duo, enkä itsekään ole havainnut vaikutuksia.

Olen muuten pikkuhiljaa päätynyt siihen, että syksyllä tai viimeistään talvella otan taas geelivahvisteet. Mulla on liian ikävä mun kynsiä. Ja nyt saan syyttää ihan itseäni – myönnän, että hoitorutiinini on ollut pitkään retuperällä. Jokailtainen öljyäminen on jäänyt enkä hemmetti soikoon muista ikinä ottaa niitä lisäravinteitakaan. :( Huokaus. Ei muuta kuin salonkia kohden sitten vain.

(En usko Trind Nail Repairin auttavan minun tilanteessani, sillä omat kynteni ovat kovat ja vahvat – niiden ongelmana on liuskoittuminen.)

Kommentit (60)

 1. Ansku

  Mulle pitäisi vääntää rautalangasta: siis sisältääkö OPI:n nail envy myös formaldehydiä/sen vapauttajaa?
  Kiitos vastauksesta!

  • Sanni

   Kyllä sisältää.
   Inci:
   Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Propyl Acetate, Tosylamide/Formaldehyde Resin, Isopropyl Alcohol, Triphenyl Phosphate, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, n-Butyl Alcohol, Formaldehyde, Stearalkonium Bentonite, Camphor, Diacetone Alcohol, Ethyl Tosylamide, Benzophenone-1, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Dimethicone, Calcium Pantothenate, CI 60725 (Violet 2), CI 77891 (Titanum Dioxide).

 2. Minä vain

  Hei! Nyt ajattelin sen tehdä, nimittäin tilata madmineralsilta indelible gel eyeliner -värin/värejä, sekä tarve olisi myös ostaa samasta paikasta sivellin jolla voin koittaa tehdä tällä rajaukset.Olen niiiiiin kyllästynyt kun mikään rajaus ei pysy vaan alkaa suttaamaan. Haluan perusmustan sekä ehkä jokin muukin olisi kiva sävy, voisitko suositella minulle jotain kivaa? Mikähän siveltimistä sieltä olisi sellainen joka kävisi tähän tarkoitukseen? Ja onko sivellintä kostutettava vedellä kun dippaat tuonne geeliin? vai irtoaako ihan kuivalla.

  Olen ilmeisesti kylmäsävyinen (suht. vaalea iho, ruskeat hiukset, siniset verisuonet ranteen kohdalla..). Osaisitko vielä suositella minulle jotain luomiväriä, roosaa/pinkkiä/harmaalla taitettua sävyä tms. kylmälle sopivaa?

  Kiitos paljon!

  • Sanni

   Haluan perusmustan sekä ehkä jokin muukin olisi kiva sävy, voisitko suositella minulle jotain kivaa?

   Black-Out on perusmusta. Jos et arastele värejä, suosittelen Scuba Divea, aivan ihana mattainen tummansinivioletti sävy. Ei liian räikeä, mutta toki selvästi sinivioletti. Yksi lemppareitani. Kylmäsävyiselle luotettava sävyvalinta olisi myös Marcasite eli hohtavanharmaa, voisi olla makea juhlameikissä. :)

   Mikähän siveltimistä sieltä olisi sellainen joka kävisi tähän tarkoitukseen? Ja onko sivellintä kostutettava vedellä kun dippaat tuonne geeliin? vai irtoaako ihan kuivalla.

   Madmineralsin myymiä siveltimiä en tunne lainkaan, eikä valikoimassa näköjään valitettavasti edes ole rajaussiveltimiä. Jos et halua sijoittaa MACin 209- tai 210 -siveltimiin, jotka ovat omat lempparini geelirajauksiin, kokeile Duroyn ohutta rajaussivellintä. Yksi kaverini käyttää sitä ja on ollut tyytyväinen. Noissa ohuissa eyeliner-siveltimissä on se heikkous, että monet alkavat nopeasti pörhöttää käytössä. Laadun tuntee siitä, että harjakset pysyvät yhdessä eivätkä ala harottaa. MACit eivät ala harottaa. :)

   Sivellintä ei kuulu kostuttaa geelirajausta käyttäessä, geeli on vedenkestävää ja näin ollen hylkii vettä. :) Geelirajaus on pehmeää ja voidemaista ja irtoaa siveltimeen kevyellä kosketuksella.

   Osaisitko vielä suositella minulle jotain luomiväriä, roosaa/pinkkiä/harmaalla taitettua sävyä tms. kylmälle sopivaa?

   Madmineralsin luomivärivalikoima on niin mieletön, että en valitettavasti pysty sieltä oikein suosittelemaan kun tunnen vain ne sävyt mitä itse olen tilannut. Swatch-kuvien perusteella ei pysty päättelemään, miten voimakas ko. sävy on iholla ja onko se kuinka hohtava, jne. Joku pinkki esimerkiksi voi nettikuvassa näyttää hyvinkin hempeältä, ja on sitten iholla voimakaspigmenttinen ja kirkas. En siis uskalla suositella meikkisävyjä, jotka eivät ole minulle tuttuja. Ihania pinkkejä ja roosiahan tuolla riittää… :) Tulee kyllä itsellekin himo tilata kun noita katselee….

   • Tiina

    Hei!
    Ajattelin kysäistä kans rajaukseen liittyvää..Mistä löytäisin tummansinisen rajausvärin,siis sellaisen navy-bluen,ilman mitään glitteriä tms.
    Olisi vaihtelua mustalle! Minulla löytyy yksi luomiväri oikeaa sävyä,mutta varisee kauheesti vedellä kostutettuna..onko olemassa jotain nestettä jolla voisi tehdä pysyvämmän,kun muistaisin joskus nähneeni jossain?
    Kiitos taas:-)

    • Sanni

     Mistä löytäisin tummansinisen rajausvärin,siis sellaisen navy-bluen,ilman mitään glitteriä tms.

     Tarkoitatko kynää vai nestemäistä rajausta?

     Lumenen Raspberry Miracle -tussin sävy 02 Deep Blue on minusta kaunis navy-sininen. Ja siinä ei ole mitään kimalteita.

     http://www.lumene.com/fi/silmat/raspberry-huulet-ja-silmat/silmanrajaustussi

     • Tiina

      Kiitos vastauksesta..minäpä vanha friikki en ollut huomannutkaan et tuosta on myös sininen sävy,eli äkkiä vilkasemaan:-)
      Ehkä en ole sen vuokai kiinnittänyt huomiota tähän,kun minulta löytyy tuo mustana ja on jotenkin liian kuiva ja siitä on huono saada väriä tulemaan(oli heti uutena),mutta on muuten loistava terävä kärki siinä!

 3. Jess

  Mina naglar har alltid varit starka och hårda, men för hårda så dom gick av lätt. Sen började jag använda Trinds nagelbalsam och mina naglar blev bra :)

 4. Ariana

  Itselläni oli sama ongelma kuin sinulla muutama vuosi, kovat kynnet, jotka liuskoittuvat ihan mahottomasti! Nail Balsam auttoi molempien käsien etu- ja keskisormiin eivätkä ne ole vuosiin enää liuskoittuneet. Harmillisesti nimettömien liuskoittuminen jatkui pian käytön lopettamisen jälkeen (aina samasta kulmasta…), mutta ongelma on kuitenkin niin pieni etten ole nähnyt tarpeelliseksi aloittaa Balsamin käyttöä uudestaan : )

 5. tikkarityttö

  Okei pitää kokeilla ! :)

 6. Elli

  Voi kökkerönkökkö.. Käytän Nail envyä ja kynnet on niin kovat, ettei ne edes taitu vaan ennemmin irtoaa sormesta, mikä tietenkään ei oo erityisen hyvä sekään, mutta en kyllä haluais luopua näistä. Oon ollut hämärästi tietoinen formaldehydistä ja niin se google vaan lisäs äsken tuskaa :( Karsinogeeninen kuulostaa sen verran pahalta, että ehkä pitää etsiä vaihtoehtoja. Höh. Pitää vähentää internetin käyttöä ettei tuu tällasia infoja :D

 7. kuukie

  Pakko on kommentoida, koska olen itse Charming nails blogin innoittamana ostanut Trindin Nail Repair pullon ja itsellä ollut nimen omaan liuskoittuminen ongelmana. Kynnet kasvavat tätä nykyään ärsyttävän pitkiksi. :D Käytän putelia vain aluslakkana, enkä ole käyttänyt kuurina, mutta eron huomaa! Itsellä on ollut joskus geelivahvikkeet kynnessä ja herran jestas mitä tuhoa ne sai aikaan! Meni todella pitkään ennen kuin kynnet kasvoivat normaalisti. Geelauksen jälkeen kynteni liuskoittui jatkuvasti. Nyt vaan Sanni rohkeasti kokeilet Trindin Nail Repairia! Ja kyllä tollanen puteli tulee loppujen lopuksi halvemmaksi kuin geelaus. :)
  Pakko vielä sanoa, että olen erittäin herkkä ihoinen ja allergisoidun herkästi, mutta ei ole ollut mitään ongelmaa tähän asti. ^^

 8. Aldefiina

  Trind Nail Repairia olen käyttänyt jo 90-luvulla. Ehdottomasti paras tuote, joka haluaa kasvattaa kynsiään. Tulet hämmästymään! Usko pois! :D

 9. Laura

  Mäkin käytän Nail Repairia kerran viikossa tai jopa kerran kahdessa viikossa. Juurikin lakkauksen yhteydessä. Riittää ainakin mulle pitämään kynnet vahvoina.

 10. Sunny

  Ite ostin tammikuun alusta heti joulun jälkeen ton Trindin Keratin Nail Restorer + Nail Protector -duon kun kynteni menivät jouluna tuusannuuskaksi geelilakkauksesta, ja itelläni toimii loistavasti. Kynnet ovat paremmat kuin koskaan ennen. Edelleen silloin tällöin liuskottuu, mutta harvemmin kuin ennen. Minulla on mahdollisuus halutessani kasvattaa ne hyvinkin pitkiksi, kun ennen taas ensimmäisen millin tuhannesosan jälkeen tuli kynnen juureen halkeama ja kynsi repesi. Viilauksesta oli turha unelmoidakaan, kaikki kristalliviilatkin oli liian karkeita ja jättivät röpösen pinnan josta liuskoittuminen lähti.

  Nyt käytän rutiininani Trindin Keratin Nail Restoreria aina kun otan kynsilakat pois ja/tai kun laitan uudet lakat ja/tai kun viilaan kynsiä. Sen jälkeen Sally Hansenin kasvattavaa Maximum Growth-lakkaa, joka oikeasti toimii. Kasvattaa kynsiä todella nopeasti. Eron huomaa viikossa, olen ottanut jopa kuvia todistaakseni asian.
  Yhdessä ne on loistavia! Toinen kasvattaa ja toinen palauttaa kuivien kynsien kosteuden. Toimii minulla! Oli vuoden alussa silkkipaperikynnet, jotka sattuivat koko ajan ja kasvava kynsi oli jo liuskoittunut ennen kuin oli kynsinauhasta irtaantunut. Parannusta on selkeästi.

  Jaa niin: Monia vuosia sitten käytin tota Trindin Nail Repairia kokonaisen pullon, mutta eroa en saanut. Ei mitään parannusta.

 11. Jenna

  Kynteni ovat aina liuskoittuneet helposti ja ovat rumat, jos yritän yhtään ”kasvattaa” niitä. Tilasin nyt tuota. En malta odottaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.