Santen meikkivoide

Santen Soft Cream Foundation jatkaa tutustumistani luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden maailmaan. Tätä ennen olen kokeillut Dr. Hauschkan, Benecosin ja Laveran meikkivoiteita.

Santen meikit tuoksuvat pehmeän hunajaisilta, niin myös meikkivoide. Tykkään kovasti tästä tuoksusta, mutta joidenkin nenuun se voi olla liian voimakas. Santen luomiväri taitaa muuten olla ainoa tuoksuva luomiväri jonka omistan. En tiedä millä he tuotteensa hajustavat, mutta minuun se vetoaa. :)

Monet ovat luonnonkosmetiikan meikkivoiteista sitä mieltä, että ne eivät peitä kovin hyvin ja ovat varsin kevyitä. Santen meikkivoide liittyy vahvistamaan tätä käsitystä. Sillä saa kuulaan, läpikuultavan meikkipohjan. Koostumus on kuitenkin aika mukava, voidemaisempi kuin Dr. Hauschka mutta notkeampi kuin jäykän jämäkkä Benecos. Tuoksu ja voiteen kermamainen pehmeys tekevät meikkaustuokiosta miellyttävän! :) Laveran meikkivoidetta Sante ei ihan minun ihollani päihitä, mutta sijoittuu nyt toiseksi kokeiltujen joukossa.

Käytin Soft Cream -meikkivoidetta tämän iho heleäksi! -postauksen meikissä. Mallin kasvoilla sävy 01 Porcelain. Ei sovi ihan vaaleimmasta vaaleimmalle Lumikki-iholle, mutta esimerkiksi minun perustalvi-iholleni sävy on ihan nappi (<- voiko noin sanoa? :)).

Mallin ihoa ei oltu kostutettu juuri ennen meikkaussessiota, ja Santen meikkivoide toi pintakuivimpia kohtia (kuten esimerkiksi nenänvarressa) hieman esiin.

Tässä näkyy hyvin Soft Cream -meikkivoiteen kermainen koostumus. Joukkoon on sekoitettu Lumenen Crystal Radiance -primeria joka tuo voiteeseen helmiäishohdon.

Meikkivoiteella on hintaa 17,90€.

Kommentit (18)
 1. Materialgal
  16.3.2012, 09:06

  Kuivattaako tuo meikkivoide siis entisestään pintakuivaa ihoa vähän? Nimittäin haluaisin kokeilla jotain luonnon tuotetta, mutta tuntuu nykyjään, et mikään tuote ei kosteuta tarpeeksi :/ vaikeaa löytää hyvää tuotetta..

  http://manifest2materialism.blogspot.com

  1. En usko että tuote suoranaisesti kuivattaa ihoa, mutta koska luonnonkosmetiikan meikkivoiteista puuttuvat liukkautta ja sileyttä antavat silikonit ja muut vastaavat polymeerit, pintakuivuus saattaa korostua jos iho ei ole kosteutettu tarpeeksi kosteuttavalla voiteella juuri ennen meikkausta. Laveran meikkivoide on sellainen, että se tuntuu jotenkin erityisen kosteuttavalta. Juttua löytyy täältä:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/02/06/lavera-natural-liquid-foundation/

 2. Tämä täytyy hankkia, taitaa olla juuri passeli sävy! Itse pidän hajustetuista tuotteista, myös Laveran irtopuuterissa on ihanan raikas tuoksu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *