Sannin suosikkimeikit Dermosil-paketissa

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

Jei, nyt on kuulkaas tarjolla aivan ihana ja edullinen meikkikarkkipussi: Sannin suosikkimeikit Dermosililtä omassa setissään 😍

Dermosilin valikoimassa on ihan jäätävän hyviä meikkituotteita, ja hinnaltaan halpoja. Karkkipäivässä on aina juhlittu edullisia laatutuotteita, ja Dermosil edustaa kauneudenhoidon karkkia, johon kaikilla on varaa. Tämä on yksi syistä, miksi rakastan tehdä yhteistyötä Dermosilin kanssa: Dermosil-kosmetiikkatuotteet ovat ihanaa arjen luksusta, joita voi ilolla suositella kaikille budjeteille. Jo pelkästään Dermosil-lehdet ovat kaunista ja inspiroivaa selailtavaa..!

Sannin suosikit -setissä on viisi tuotetta:

💜 Ideal BB Cream – paras BB-voide, jonka tunnen

💜 Kulmakynä sävyssä Medium – paras harmaanruskea kulmakynä jo vuodesta 2012

💜 Poskipuna sävyssä Soft Apricot – superkaunis persikkainen poskipuna joka sopii kaikille

💜 Luomiväripaletti vaalean ja ruskean perussävyissä – erittäin laadukas luomiväripaletti mattaisissa sävyissä, jotka sopivat kaikille

💜 Meikinpoistoaine – hellävaraisempi versio Dermosilin Classic-sarjan Kasvopesusta (ensimmäinen lempituotteeni Dermosililta lähes 20 vuoden takaa..!)

Olisin ilman muuta voinut valita settiin useampia tuotteita, mutta halusimme tehdä kokonaisuuden, jonka hinta pysyy kaikille mukavana. Viiden tuotteen Sanni-paketti maksaa 29,90€. Erikseen ostettuina tuotteet maksavat 34,70€, eli eivät toki kalliita muutenkaan. Juuri se on niin kivaa Dermosilissä 🤗

Tältä näyttää paketin tuotteilla luotu meikki.

Dermosilin Ideal BB-voide on yksinkertaisesti loistava. Se tekee todella kuulaan, luonnollisen ja kauniin pinnan ja tuntuu kosteuttavalta. Koostumus on lähes nestemäinen, minkä uskon nimenomaan tekevän tuotteesta niin ihonhoitomaisen tuntuisen. Tämä ei tunnu meikiltä.

BB-voiteenhan kuuluisi klassisesti olla kosteuttava, mutta lukemattomia BB-voiteita kokeilleena tiedän, että harva BB-voide lopulta tuntuu aidosti kosteuttavalta. Dermosilin Ideal BB Cream lunastaa tämän lupauksen. Voin jopa nyt talvella käyttää sitä pelkästään seerumin päällä, ja iho jää erittäin miellyttävän  tuntuiseksi.

Tämä jos mikä on ”my skin but better” -tuote. Vahvaa peittoa et Ideal BB-voiteella saa, eikä iho näytä meikatulta, mutta tuote tasoittaa ihosi sävyä ja tekee siitä terveen ja elinvoimaisen kuultavan näköisen.

Vai mitäs sanotte? Tässä Ideal BB Cream (sävy Natural Beige) ilman puuteria.

Ideal BB Creamia saa nyt jo neljässä sävyssä; lanseeraamisensa jälkeen valikoimaan on lisätty vielä ihan vaalea Ivory-sävy. Sannin Suosikit -settiä saa kaikilla neljällä eri BB-voiteen sävyllä.

PORCELAIN – hyvin vaalea, aavistuksen viileä sävy

IVORY – viileän taittava vaalea

HONEY – lämpimään taittava vaalea

NATURAL BEIGE – neutraali keskivaalea

Natural Beige on minun sävyni. Just eikä melkein :)

Sannin suosikit -paketti PORCELAIN BB-voiteella

Sannin suosikit -paketti IVORY BB-voiteella

Sannin suosikit -paketti HONEY BB-voiteella

Sannin suosikit -paketti NATURAL BEIGE BB-voiteella

Setin luomiväripaletissa on neljä perussävyä, jotka sopivat kaikille. Sävyt ovat mattaisia vailla mitään hohtoa. Paletilla ei ole nimeä, joten kutsun tätä nimellä ”Mattaiset ruskeat”. :)

Luonnonvaalea – kermainen perusvaalea

Vaaleanruskea – kaunis, viileähkö vaalea taupe joka sopii loistavasti koko luomen perussävyksi

Keskiruskea – lämmin/neutraali kaakaonruskea. (Tykkään itse käyttää tämän tyyppistä sävyä luomivaon varjostuksessa.)

Tummanruskea – hyvin viileä, käytännössä harmaanruskea sävy. Tyylikäs sävy jolla voi tehdä upean smokeyn tai tuoda kolmiulotteisuutta klassiseen tapaan ulkonurkan varjostuksella.

Sävyt ovat pigmenttisiä ja levittyvät silkkisesti. Ruskean sävyt ovat joka meikkipussin perustuote :)

HUOM! Kommenteissa nousi esiin tärkeä pointti, jota en olisi osannut itse tuoda esiin. Suosittelen, että käytätte tämän luomiväripaletin sävyjen levitykseen muuta välinettä kuin sivellintä, joka tulee paletin mukana.

Edullisten luomivärien mukana tulevat siveltimet eivät ole hyviä, koska laadukas sivellin nostaisi paletin hintaa. En itse koskaan käytä palettien mukana tulevia siveltimiä, koska niillä ei saa hyvää tulosta, ja meikki voi jopa epäonnistua.

Dermosilin asiakkaat ovat antaneet palautetta tämän paletin siveltimestä, jota käyttäessä luomiväri varisee. En ihmettele, sillä näin ammattilaisen silmissä mukana tuleva sivellin ei sovellu lainkaan meikin levitykseen. Minä käytän vaahtomuoviapplikaattoria sekä MACin sivellintä, eivätkä Dermosil-paletin sävyt voisi levittyä silkkisemmin ja tasaisemmin. Mitään varisemista en ole huomannut.

Käytetty väline voi siis täysin ratkaisevasti vaikuttaa siihen, miltä meikkituotteen laatu tuntuu. Hyvä väline on kaiken a ja o.

On ymmärrettävästi kurjaa, ettei ostetun tuotteen mukana tuleva väline toimi, mutta tämä on standardi-juttu mitä tulee erityisesti edullisiin meikkeihin, eikä koske vain Dermosilia. Hyvä sivellin maksaa, ja tätä hintaa ei haluta sisällyttää tuotteeseen, koska monilla kuluttajilla on erikseen siveltimet ja applikaattorit.

Suosittelen suhtautumaan edullisiin meikkipaletteihin siten, että mukana tuleva sivellin ei ole lähtökohtaisesti tarkoitettu käytettäväksi, niin hullulta kuin se tuntuukin. Ostaessa edullisen luomiväripaletin, ostat vain luomivärin, ja sivellin kannattaa hankkia erikseen. (Jos itse valmistaisin kosmetiikkaa, jättäisin siveltimet kokonaan pois paleteista.)

Sannin suosikit Dermosil-meikki:

Ideal BB Cream, sävy Natural Beige

Poskipuna, sävy Soft Apricot

Luomiväripaletti mattaiset ruskeat

Kulmakynä sävyssä Medium

Luomiväripaletin tummanruskea sävy on niin tumma, että sillä voi tehdä myös rajauksen. Juuri niin olen tässä meikissä tehnyt.

(Huulilla aiemmin tällä viikolla toisessa postauksessa nähty yhdistelmä Laveran huulimeikkikynää ja Mádaran huulikiiltoa.)

Dermosilin kulmakynä sävyssä Medium on ollut käytössäni jo vuodesta 2012.

Sen neutraali harmaanruskea, ei-liian-tumma sävy on minulle yksinkertaisesti täydellinen. Kynän koostumus on juuri sopivan kova ja vahamainen, eikä tuo ihoon kerralla liikaa sävyä. Liian pehmeät kulmakynät värittävät liikaa, enkä meinaa millään saada luonnollista tulosta vaikka sävy olisi hyvä.

Olen avoimesti myöntänyt olevani kulmakarvameikkiepäonnistuja, ja minulle on aidosti haastavaa saada kulmakarvoista kivan näköisiä. Suosittelen Dermosilin kulmakynää kaikille, ja etenkin muille kaltaisilleni epävarmoille kulmakarvameikkaajille. Tällä saa todella luonnollisen mutta ryhdikkään tuloksen 🙏🏻 Tästä meikkituotteesta en luovu koskaan.

Esimerkki kulmakarvameikistä, jossa sävy on hyvä, mutta koostumus väärä: tulos on aivan liian tumma ja epäluonnollinen.

Kaikki meistä emme ole syntyjämme kulmakarva-Rembrandteja, ja siksi on hyvä, että on myös helppoja tuotteita joilla me taviksetkin onnistumme :)

Kasvoilla Dermosil Ideal BB-voide 😍

Poskipuna Soft Apricot on aivan mielettömän kaunis. (Myös pinkki Rose Pink on ihana, mutta kun näistä kahdesta on valittava, on valintani neutraalimpi ja useammalle sopiva Soft Apricot.)

Soft Apricot on luonnollinen, persikkainen sävy. Haluatteko kuulla rehellisen vertauksen? Sävy on lähestulkoon ihan sama, kuin ultimaattinen suosikkini, Laveran Charming Rose, mutta mattaisena ja halvempana. Nämä ovat mun kasvoilla sama sävy.

Soft Apricot on ihastuttava, kevyesti ruusuinen ja äärimmäisen luonnollinen sävy jossa on vaaleaa aprikoosia ja beigellä murrettua roosaa. Kuin terveen ihon hehku :) (Katso alla oleva kuva.)

Vaihekuva vs. valmis meikki. Ekassa kuvassa silmämeikki + toinen kulmakarva valmiina, toisessa kuvassa koko meikki valmiina.

Setin viides tuote on sellainen, jolle jokaisella on varmasti käyttöä: meikin- ja kasvojenpuhdistusaine.

Instant Makeup Remover on hajusteeton, kevyesti vaahtoava geelimäinen putsari, joka jättää iholle puhtaan ja miellyttävän raikkaan tunteen. Tämä puhdistusaine on miedompi versio Dermosilin pitkäaikaisesta klassikkotuotteesta, Classic-sarjan Kasvopesusta, joka on oma ihkaensimmäinen Dermosil-suosikkini. Käytin Classic-putsaria monen monta vuotta.

Valitsin settiin Instant Makeup Remover -version, koska se on hellävaraisempi ja hajusteeton.

Dermosilin käyttöohjeissa tuotteen sanotaan soveltuvan myös silmämeikin poistoon, mutta vaahtoavat tuotteet eivät sovellu kaikkien silmiin ja saattavat kirvellä. Itse esimerkiksi kuulun heihin ja käytän tätä vain kasvoilla.

Sannin Dermosil-meikkisuosikit-setti on myynnissä erityishintaan 31.5. saakka. Viiden loistavan perustuotteen paketin saat hintaan 29,90€.

Sannin suosikit -paketti PORCELAIN BB-voiteella

Sannin suosikit paketti IVORY BB-voiteella

Sannin suosikit paketti HONEY BB-voiteella

Sannin suosikit paketti NATURAL BEIGE BB-voiteella

Postikulut: jos tilaat vain Sannin suosikit -setin, postikulut ovat 3,90€ (nouto Postista tai pakettiautomaatista) tai 5,90€ (toimitus kotiin). Jos tilauksen arvo ylittää 50€, postikulut ovat ilmaiset.

kauneus meikki
Kommentit (17)
 1. Just oon pohtinut et pitäis kokeilla Dermosilin meikki valikoimaaki,ku ihonhoitotuotteet on jo ihan parhaita, mut valinnan vaikeus on ollu esteenä.. Eipä oo enää, tää lähtee tilaukseen 🤩 Jee😍

  1. 😍🙏🏻

 2. No nyt rupesi kiinnostamaan tuo kulmakynä. Olen käyttänyt kauan Lumenen (harmaanruskeaa..) kulmakynää, käytän sitä joka päivä, kun meikkaan. Se on meikkini KULMAkivi ehheh. MUTTA ei tehdä enää! Puolet on vielä jäljellä, joten ei tässä mikään hoppu ole löytää uutta. Mutta hei onko tuo medium punertava, ruskea, vai kenties se viileän ruskea jota etsiskelen? Näyttäisi Dermon sivuilla olevan myös sävy ”fair”🤔.

  1. Mutta hei onko tuo medium punertava, ruskea, vai kenties se viileän ruskea jota etsiskelen?

   Se on neutraali harmaanruskea. En sanoisi viileä, mutta ei missään nimessä lämminkään. Aika lailla täydellisen neutraali.

   Tässä postauksessa olen swatchannut Dermosilin kynän ja vertaan sitä pariin muuhun suosikkiin:

   https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/vertailussa-parhaat-kulmakynat/

   Tuon postauksen aikaan olin tykästynyt käyttämään mikro-kärjellisiä kulmakyniä, sittemmin olen palannut käyttämään pelkästään Dermosilia. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *