Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sanni vastaa kysymyksiin, joita kukaan ei ole esittänyt

Kysymys: ”Tämähän on olevinaan meikkiblogi, eikö? Miksi postaat meikkikuvia koko ajan vaan harvemmin? Kuvauksessakin lukee että blogin pääpaino on meikkauksessa ja meikkikuvissa – kannattaisiko teksti vaikka kohta muuttaa..?”

Vastaus: Ihan totta, että meikkikuvia tulee nykyään harvemmin. Totuus on, että en ole innostunut kuvien otosta enää samaan malliin kuin blogin alkuaikoina. Meikkaan tällä hetkellä mielelläni vanhoilla, hyväksi havaituilla komboilla, joita ei ole mitään mieltä kuvata blogiin yhä uudestaan ja uudestaan. Vietän myös entistä useammin päiviä täysin ilman meikkiä.

Kysymys: ”Jahas. Oletpa tylsä. Aiotko sitten lopettaa meikkikuvien postaamisen kokonaan?”

Vastaus: En aio. Niitä vain tulee (ainakin tällä hetkellä) harvemmassa tahdissa kuin blogin alkuaikoina. Viimeisen viikon ajan olen ottanut kuvia keltainen-teemapostausta varten, ja aikeissa on myös tehdä meikkiä Diorin syyslookin tuotteilla, bareMineralsilla ja Estee Lauderin uusilla luomiväreillä. Olen edelleen yhtä innostunut meikkauksesta kuin ennenkin, olen vain huomannut ettei minusta ole pelkän meikkikuvablogin pitäjäksi.

Kysymys: ”Okei. Saako vielä kysyä yhtä juttua?”

Vastaus: Ole hyvä vaan.

Kysymys: ”Miksi laitat blogiin kuvia kynsistäsi, kun ne ovat kaikkea muuta kuin kuvaukselliset? Ja lakkauksesikin ovat tylsän yksivärisiä? Voisitko vaikka opetella koristelemaan kynsiäsi tai viilaamaan ne nätimpään muotoon?”

Vastaus: Laitan blogiin kynsikuvia esitelläkseni tiettyjen lakkojen sävyjä, en kynsiäni. Toisaalta jotkut kynsikuvat menevät karuudessaan viihteestäkin. En osaa viilata kynsiäni, olen yrittänyt ja muoto on edelleen yhtä ruma. Koristelu taas ei ole koskaan ollut minun juttuni, minulla ei riittäisi siihen aikaa eikä kärsivällisyyttä. Olen aina pitänyt eniten yksivärisistä kynsistä.

Toteamus: ”Selvä. No ei tässä sitten muuta. Yritähän nyt tsempata meikkailun kanssa! Hyvää syksyä!”

Vastaus: Kiitos! Joo, yritetään…. :) Mielellään kuitenkin kirjoittelen blogia, vaikkei olisikaan aina uusia meikkikuvia.

Sanni_nomakeupx

Terv. Sanni – nyt myös meikittömänä light-versiona.


Horrorkynsi

Lukijatoiveena kuva oikean käden peukalonkynnestäni. Veikkasin pituutta runsaaksi kahdeksi sentiksi, mutta mittanauha kertoikin pituudeksi 3,4 cm.

Edit. Koska niin monet lukijat ovat järkyttyneet, niin lisätään tähän vielä tieto että kynteni ovat aina lakatut, eikä tätäkään kauhusapelia näe kukaan normaalisti naturel-tilassa. Paitsi nyt tässä kuvassa, joka ilmeisesti olisi pitänyt jättää julkaisematta. ^_^

Kommentit (127)

 1. Siw

  Miksi et käy manikyyrissä mis ne viilais kynnet hyvään muotoon ja sit vaan ylläpitäisit sitä himassa?

  • Sanni

   No, ei kynsiammattilaisen tekemää jälkeä voi loputtomiin ylläpitää, jossain vaiheessa kynsi taas katkeaa ja pitäisi mennä uudelleen manikyyriin. Mulla on parempaakin käyttöä rahoille. :) Jos kynsieni muoto jotenkin ratkaisevasti pilaisi elämääni, niin silloin varmasti panostaisin niiden ammatilliseen muotoiluun.

 2. Jonna

  Hui miten sun kynsi noin pitkäks on kasvanu :DDD Aika pelottava! Mutta varmaan ihan nätti lakattuna :) x

 3. kkartio

  ihana toi naturelli kuva ˆ__^

 4. Venla

  Kauheaa, mitä paineita jotkut lukijat asettavat teikäläiselle… Seurailen blogiasi silloin tällöin, ja olen aina iloinen huomatessani uuden postauksen. Ihailen meikkaustaitojasi! :) Älä ahdistu postaustahdin kiristämistä vaativista kommenteista, täällä on sellaisiakin lukijoita jotka nöyränä odottavat vaikka sitä kerran viikossakin julkaistavaa kirjoitusta.. :D

 5. Penni

  Sori vähän ällö kysymys, mutta jos kyntesi katkeaa, niin mitä teet sille? Eikö siihen ole jo kasvanut pieni tunneside, että olisi raakaa heittää se noin vain menemään?

  • Sanni

   Annan sinulle yhtä ällön vastauksen: yläasteikäisenä säästin kaikki katkenneet kynteni, siis sellaiset jotka olivat saavuttaneet vähintään parin sentin mitan. Ja niitähän oli paljon. :) Säilytin niitä yhdessä kupissa ja näky oli todellakin kuvottava! XD Aikuistuttuani tunneside kynsiin katkesi ja katkenneet kynnet lentää tietenkin roskiin.

 6. Prunella

  Olet ihastuttava myös meikittä. ^^ Kiitos kaikista mahtavista keltainen -komboista!

 7. laurasofie

  olet todella kaunis ilman meikkiä!

 8. heidi

  Oi, ei ihme, että silmämeikkisi näyttävät kauniilta, olet todella kaunis myös meikittä! Löysin tämän blogisi vasta tänään ja rakastuin jo. Käytät väriyhdistelmiä, joita en itse uskaltaisi kokeillakaan, ja ne tosiaan toimivat! Ehkäpä uskallan kokeilla perässä. Kiitos! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.