Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sanni 2am

Olipahan taas kiireinen päivä. Lähdin kotoa aamukahdeksalta ja palasin vasta äsken. Viime aikoina on ollut paljon tällaisia päiviä että hyvä jos ehtii kotona käydä kääntymässä, joten blogikin saa vähän uinailla.

Tämä päivä oli kiireestä huolimatta siitä kiva, että a) sain tehdä töissä kaksi juhlameikkiä ja b) pääsin itsekin illalla juhliin ja kävin sitä varten kampaajallakin. Ikuisena poninhäntätyttönä kampaajan tekemä kampaus on mulle todellista luksusta. Istun tässä nyt yöpaidassa ja valmiina menossa nukkumaan mutta en millään raaskisi purkaa kampausta…..

Sanni2am3

Sanni2amhiukset

Monen mielestä varmaan tosi yksinkertainen kampaus, mutta mä en osaisi tehdä. Vähänkö oli arvokas ja jotenkin niin nätti olo kun hiukset oli kerrankin laitettuna!

Sanni2am2

Sanonpahan muuten taas kerran että ei ole mineraalipohjan voittanutta. Arvatkaas kiiltivätkö kaikkien muiden kasvot jo ennen puolta yötä, mutta oma nassuni näyttää näin siistiltä vielä klo 2 aamuyöllä. Meikkipohjan laitosta on kulunut vaivaiset 18 tuntia….!!!! Käsittämätöntä.

Sanni2am4

Nojoo, ei mulla oikein mitään asiaa ollut. Ei ole tarkoitus ottaa tavaksi postailla tällaisia diipadaapa ei-oo-aikaa-postailla -juttuja, mutta tämä nyt vielä lipsahti. :) Olin vaan niin lapsellisen iloinen mun hiuksista.

Kommentit (69)

 1. hennuli

  Onko toi tukka siis kiinnitetty ponnareilla takaraivoon ja sit kiharrettu? Yritän matkia tätä kampausta kotona että saisin tehtyä vanhojentanssikampauksen:D

  • Sanni

   En valitettavasti osaa sanoa koska tukka tehtiin kampaajalla. Ei mitään muistikuvaa miten se tehtiin… ;)

 2. Jamina

  Hei! Täällä taas lueskelen blogiasi eteenpäin :) Mineraalimeikkipohjasta tuli nyt mieleen, että missä voisi olla vika kun mineraalimeikkipohja ei pysy minulla edes 6h kiillottomana? Ihoni on rasvainen, mutta myös pintakuiva.

  • Sanni

   En valitettavasti pysty sanomaan, muuta kuin että epäilemättä ihosi rasvoittuvuus saa tuon aikaan. Oletko kokeillut alla matta-primeria? Tuollainen pintakuiva mutta samalla rasvoittuva iho on kyllä välillä tosi hankala yhdistelmä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.