Karkkipäivä
Karkkipäivä

Sanaton Santorinilla

Okei. Nyt tulee tällainen impulsiivinen pikapostaus ilman sen kummempia tekstejä, mutta olen niin häkeltynyt Santorinin upeudesta että se on vain pakko päästä jakamaan jonkun tai mielellään jopa monen kanssa.

Kävelin tänään vain kamerani kanssa suu ammollaan. Olinhan kuullut että Santorini on kaunis, mutta tämä…. Miten tällaista on olemassakaan? Tänne jos minne sopii pienoismalliefekti….

.

.

.

.

.

.

.

Mykistävää.

Kommentit (35)

 1. Lina

  Ihania kuvia!

  Ja pakko sanoa, olet aivan saman näköinen, kuin TV:ssä pyörivän Ronald McDonald lastentalosäätiön mainoksessa oleva nainen… :)

  • Sanni

   Hmm, enpäs ole nähnyt ko. mainosta…. Ehkä pitäisi? :)

 2. Leena

  Santorini on jumalaisen kaunis paikka!Varsinkin Oia.

  • Sanni

   Varsinkin Oia.

   *tykkää ja kannattaa :) *

 3. Eeru

  Voih, menetin Santorinille sydämeni syksynä 2009.
  Silloin viivyimme saarella viikon verran. Loppukesästä 2011 palasimme kahdeksi viikoksi. Santorinilla maisemat, ruoka ja rento meininki tekevät lomasta todella rentouttavan. Aikamoinen haaveilu uudesta Santorinin reissusta pamahti päälle näistä kuvista – vaikka en ole ihan varma pidänkö miniatyyriefektistä…

 4. Magia

  Kaunista. Itse vasta matkustin Kreetalle loppukesästä ja näitä Kreikka-kuvia katsellessa ei voi muuta kuin kaihoisasti muistella omaa matkaa ja haaveilla, jos pääsis taas joskus.
  Hieman olen kade reissustasi. Ja Korres-vierailukin oli mielenkiintoista luettavaa. :)

 5. piia

  Huonoja kuvia. Omat Santorinin kuvani (tavallisella moodilla otettuja) on sata kertaa hienompia ja näyttävät juuri siltä kuin miltä Santorinilla oikeasti näyttää.

  • Sanni

   No sehän on hienoa. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.